bim-bol 20.11.13, 09:28 Od dzisiaj do 24 50% na przecene tylko dla czlonkow klubu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyber-szuja Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 09:46 Dodam tylko, że przy kasie trzeba pokazać kartę i sms Odpowiedz Link Zgłoś
pe-likanek Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 11:01 Ktoś był? Jest coś ciekawego na dziewczynki?Szczególnie mnie interesuję jeansy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 12:58 tak jeasny były dwa rodzaje takie pomponiaste i z "białymi" gwiazdami w moim wisiało dużo a tak bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
aguska_b Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 11:42 Jaka jest treść sms, bo do mnie tym razem nie przysłali? Odpowiedz Link Zgłoś
deeds Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 11:46 Wyprzedaż w kappahl. Tylko dla członków klubu 50% dodatkowej zniżki na wszystkie przecenione artykuły do 24.11.2013. ofert nie łączymy. Pokaż kartę &sms. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 18:03 Jeśli ktoś nie dostał sms-a, a chce skorzystać ze żniżki, to niech powie przy kasie, że dostał maila z informacją o zniżce TYLKO DLA CZŁONKÓW KAPPAHL CLUB 50% DODATKOWEJ ZNIŻKI NA WSZYSTKIE PRZECENIONE ARTYKUŁY. Też powinni uznać Pełna treść maila: EKSKLUZYWNA OFERTA DLA CZŁONKÓW KAPPAHL CLUB – 50% ZNIŻKI NA OBNIŻKĘ TYLKO DLA CZŁONKÓW KAPPAHL CLUB 50% DODATKOWEJ ZNIŻKI NA WSZYSTKIE PRZECENIONE ARTYKUŁY. PRZY KASIE POKAŻ E-MAIL LUB POINFORMUJ O JEGO OTRZYMANIU ORAZ POKAŻ KARTĘ KAPPAHL CLUB, ABY SKORZYSTAĆ Z OFERTY. DOTYCZY WSZYSTKICH PRZECENIONYCH ARTYKUŁÓW DO 24.11.2013. OFERT NIE ŁĄCZYMY. Odpowiedz Link Zgłoś
frestre a warto? 20.11.13, 12:50 przy ostatnim "szopingu" próbowałam znaleźć coś dla chłopca na 122 i nic mnie nie zachwyciło, BA nawet nic ni się nie spodobało bluzki z długim - kolorystyka mdła...jak na Kappahl kurtki smętne...chyba muszę poczekać do następnej kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: a warto? 20.11.13, 13:32 Warto, kupilam sporo, zwlaszcza na malym chlopcu i dziewczynce, niektore rzeczy z lata, ale oplaca sie bo wychodza za 10 zl/ sukienki, tuniki. kSporo skarpet, legginsow, nawet torebki dla dziewczynek wrzucone byly w kosze, wychodzily 7 zl sztuka, kupilam na prezenty. malzowi nawet kupilam koszula, spodnie i pizame. Najmniej sobie, ale odbije sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: a warto? 20.11.13, 14:27 Dziś akurat byłam w CH gdy przyszedł sms to poleciałam Kupiłam mężowi bluzę za 30 zł, synowi sweterek za 20, t-shirty po 15 i koszulę za 17,50. Miałam mało czasu więc na damski nie zaglądałam, bo i tak bym nie dała rady przymierzyć. Wybór średni, ale da radę coś wyszperać, ludzi było sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: a warto? 20.11.13, 16:29 W GŁ w Łodzi bida z nędzą-jedyne co interesującę znalazłam to różowe spodnie od kombinezonu Kaxs r 122 za 90 zł, czyli po obniżce za 45, jeśli ktoś jest zainteresowany to warto. Poza tym totalna kicha-jeden przebrany wieszak..... Odpowiedz Link Zgłoś
deeds Re: a warto? 20.11.13, 16:50 w R-miu nza dziecięcym na maluszka 56-74 spory wybór (na chłopca i dziewczynkę). Dla chłopców (rozm. 92-122) było trochę jeansów zwykłych prostych granatowych cena wychodziła cos około 30 zł , były pumpy oraz spodnie beżowe i khaki (jakby bojówki ale kolor mało ciekawy) kilka koszulek na krótki rękaw z Zygzakiem biała koszulka czerwony rękaw(u nas byl rom 86, 98-104 i 122) jedna koszulka na krótki rękaw Angry Birdsc niebieska 86, kilka bluzeczek Kaxs, na dziewczynkach były sukienki czy koszule nocne z Hello Kitty dwa rodzaje, bluzki na krótki rękaw z czaszką, jensy pumpy cienkie, krótkich spodenek było sporo moro, granatowe, spodnie od kombinezonów, kurtki równeż ale juz mnie znudziło przeglądanie. Nic nie znalazłam ciekawego ani dla dzieci ani dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Śląsk + płaszcz 20.11.13, 19:33 Na 3Stawach fajny towar, ale po 9tej masa ludzi i szybko wszystko schodziło. Silesia słabiutko (choć najwięcej koszulek dla starszych chłopców mieli - B.Simpson, Angry B.) Ruda Śląska - duuużo towaru, jeszcze więcej klientów. Ogólnie - najwięcej dla młodszych dzieci...sporo spodni dla chłopców do 128 do ok.32zł, nieco kurteczek a'la moro z ćwiekami/cyrkoniami dla starszych dziewuszek, sporo sweterków z gwiazdą...takie sobie/krótkie. Kupiłam córce parę bluzeczek, kurteczkę letnią moro i w zasadzie tyle... (140/146cm). Dla syna więcej - majtki AngryB.po za 10zł (ale tylko 3Stawy), parę ładnych bluzeczek z długim, spodnie... Brak fajnych kurtek, spodni dresowych i bluz. Nieco czapek, biżuterii, strojów kąp., dodatków, bielizny nocnej, skarpetek. Ale... kupiłam coś co cieszyło się sporym powodzeniem... i na 3Stawach nie rzuciło mi się w oczy (fakt, śpieszyłam się) Przecenione są płaszcze damskie sportowe - cena katalogowa 329zł, przecena na 200 - wychodzi 100zł... Długość do kolana, stójka sztywna z dwoma zapięciami na napę... w pasie taliowanie, z zapięciami po bokach.. z bawełnyjakiejśtam wydają się być nieprzemakalne, ale są oddychające.... Nie widzę ich na www... Generalnie kupiłam, fajnie leży, w miarę ciepły... Hm...nie wiem czy coś jutro ciekawego będzie... w Rudzi nic dokładać nie będą (info od kierownika sale'u). Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexa Krasulas 20.11.13, 19:57 a dzinsy chłopięce pumpy w Rudzie widzialaś? na 110/116? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Krasulas 20.11.13, 20:20 kurcze nie pamiętam bo też ich tam nie kupowałam były dwie pary z napisami (mniejsze rozmiary), sporo mocno wycieranych i nieco ciemnych sztywniejszych nie kukałam dokładnie - bo też zakupy większe na 3Stawach zrobiłam i tam tego więcej było pumpy, alladyny, tuniki i koszule jeansowe - sporo dla średnich dziewczynek i w jednym i w drugim Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Krasulas 20.11.13, 20:57 Ciotka, ja do syna pumpy chce takie z gumą w pasie i ściągaczem w nogawkach (dresowe lub nie) Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Krasulas 20.11.13, 21:11 no...domyśliłam się nie widziałam - bardziej sztywnawe fasony, jakieś tab inducośtam, regulary, itp...a! i jeszcze jakieś pumpiaste zielone i brązowe...+ granatowe z lata także takich fajnych/miękkich/z gumą w pasie do p-kola nie widziałam jedynie dla dziewuch średnich sporo luźniejszej jeansowej bawełny było Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Śląsk + płaszcz 20.11.13, 20:06 tez kupilam ten plaszcz potwierdzam, bardzo fajny, oprocz tego druga kurtke damska za 80zł, pizame mezowi za 35zł, dziecieca pizame ze smerfami za 20zł, biały szlafrok frotte za 35zł i strasznie duzo ludzi, w zeszłym roku było mniej aha, ja byłam w Suwałkach Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 20:21 Nie wiecie, czy na tych przecenach spodnie przeciwdeszczowe są? Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: rzeszów 21.11.13, 08:55 Byłam w MHall, mało przecenionych +ciekawych rzeczy dla dziewczyn (kupiłam legginsy i tshirt). Na damskim nic ciekawego - żadnych kurtek czy płaszczy (w rozm S czy M) o ktorych pisza dziewczyny. Chciałam kupic bielizne (pamietam całe pojemniki) a tu kilka skarpetek i majtek Najwidoczniej wszystko sprzedano w Nświecie Nie pamietam tak fatalnego 50/50.... Na duzym chłopcu fajne pojedyncze bluzy Woxo, szkoda ze nic z Woxo ani Kaxs nie ma dla dziewczyn. Ogladałyście HRepublic dla dzieci? Bardzo podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: rzeszów 21.11.13, 09:10 a z innej beczki wiecie co jest w NŚ zamiast Kappahl? Odpowiedz Link Zgłoś
rzodkiewka7 Re: rzeszów 21.11.13, 21:50 Wczoraj byłam w Galerii Rzeszów i trochę rzeczy na małych chłopców i małe dziewczynki widziałam (na inne nie patrzyłam), kupiłam synkowi 3 t-shirty, trójpak skarpetek, bodziak, spodnie dżinsowe nieocieplane na gumie. Dziś zajrzałam do MH i tam tylko jedną koszulkę znalazłam. Ogólnie bardzo słabo z przecenami, wszystko poszło pewnie w Nowym Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: KappAhl 50% na przecene 21.11.13, 09:51 W Toruniu: bida z nedza to malo powiedziane... Chyba ze cos doloza. Interesujace byly tylko sztruksy dla panow, po obnizce 45zl i chyba jakies dzinsy. Na dzieciecych prawie NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: KappAhl 50% na przecene 21.11.13, 20:17 Ja kupiłam ten płaszczyk o którym pisze krasulas ostatni wzięłam w rotmiarze 36/38 lekki i cieplutki bardzo się z nieGo cieszę dla męża kupiłam jeansy czarne za 50 zł dla córki sweterki z gwiazdą czarny i popielaty ogólnie zadowolona jestem moim zdaniem więcej fajnych rzeczy jest w galerii Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: KappAhl 50% na przecene radom 21.11.13, 20:22 dzis było wszystko przebrane. Kupiłam dwie bluzki z dł rekawem dla córki po 10 zł rozm 110/116 Odpowiedz Link Zgłoś
czarna784 Re: KappAhl 50% na przecene 23.11.13, 15:36 A ja troche kupiłam w Trn ,sweerki w dziurki,98cm,jeasny marmurki 92/98 gacie za 7 zł,skarpety za 12zł 7par,tunike z HK na lato,jeasnowa sukienke z ćwiekami za 3 dychy,tunike z koniem,troche tego było,ale ja poszłam tego samego dnia rano co dostałam esa,więc może dlatego,a niw iwesz moze czy beda cos dokładać? Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakrzeminska Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 22.11.13, 22:12 Witam serdecznie, może ktoś kupił te spodnie ocieplane z linków powyżej w rozmiarze 104 lub 128 i chce się zamienić na rozmiar 116? Zamiana Łódź. Niestety dla jednej za duże, a mamy z tesco takiej samej długości, dla drugiej za małe. Do przymierzenia ewentualnie wchodzi w grę jeszcze 122, 98, kolor obojętny w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
femme111 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 22.11.13, 23:48 Wybaczcie a jak tam zdobyć kartę klubu? Chyba tylko raz tam cos kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 00:40 sie zapisujesz przy kasie wypelniasz druk, pani daje karte i juz jestes w elicie Odpowiedz Link Zgłoś
femme111 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 00:53 Strasznie skomplikowane )) Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 11:14 Ja już drugą kartę u nich załozyłam i ani sms-ów, ani maili. Dane kontaktowe podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mia.vita Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 11:56 Bo oni wysylaja informacje o promocjach na podstawie tego ile na daną kartę robione jest zakopow. Odkąd zaczęłam u nich więcej kupować to dostaje więcej mail i smsow. Przedtem było ich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 18:27 mnie też tak pani tłumaczyła - nie liczy się wartość lecz częstotliwość zakupów podobno Odpowiedz Link Zgłoś
femme111 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 20:45 Byłam, kartę nabylam, kasę wydałam nic po przecenienia nie kupilam.Ogolnie to ten sklep nie jest taki tani, tańszy jest h&m na przykład bo tam dużo dzieciowych zakupów robię i mam porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 22:25 no tani nie jest, ale jakosciowo lepszy niz h&m. ja uwielbiam serie kaxs, spodnie dresowe jako jedyne nie spadaja mojemu dziecku z tylka. w tym z h&m musialam powciagac dodatkowa gumke bo nie daja rady kombinezon zimowy kaxs bedzie nosil kolejna zime - i jedno i dwuczesciowy. kurtki funkcyjne kaxs wiosna, jesienia i latem. jak byl mlodszy to fajne mial pajace do spania, zapinane na zamek, szybciutko bez tego miliona nap. Odpowiedz Link Zgłoś