Dodaj do ulubionych

KappAhl 50% na przecene

20.11.13, 09:28
Od dzisiaj do 24 50% na przecene tylko dla czlonkow klubu.
Obserwuj wątek
    • cyber-szuja Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 09:46
      Dodam tylko, że przy kasie trzeba pokazać kartę i sms wink
      • pe-likanek Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 11:01
        Ktoś był? Jest coś ciekawego na dziewczynki?Szczególnie mnie interesuję jeansy.
        • fredy58 Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 12:58
          tak jeasny były dwa rodzaje takie pomponiaste i z "białymi" gwiazdami w moim wisiało dużo a tak bez rewelacji
      • aguska_b Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 11:42
        Jaka jest treść sms, bo do mnie tym razem nie przysłali?
        • deeds Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 11:46
          Wyprzedaż w kappahl. Tylko dla członków klubu 50% dodatkowej zniżki na wszystkie przecenione artykuły do 24.11.2013. ofert nie łączymy. Pokaż kartę &sms.
      • cyber-szuja Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 18:03
        Jeśli ktoś nie dostał sms-a, a chce skorzystać ze żniżki, to niech powie przy kasie, że dostał maila z informacją o zniżce TYLKO DLA CZŁONKÓW KAPPAHL CLUB 50% DODATKOWEJ ZNIŻKI NA WSZYSTKIE PRZECENIONE ARTYKUŁY. Też powinni uznać wink
        Pełna treść maila:

EKSKLUZYWNA OFERTA DLA CZŁONKÓW KAPPAHL CLUB – 50% ZNIŻKI NA OBNIŻKĘ

TYLKO DLA CZŁONKÓW KAPPAHL CLUB 50% DODATKOWEJ ZNIŻKI NA WSZYSTKIE PRZECENIONE ARTYKUŁY.

PRZY KASIE POKAŻ E-MAIL LUB POINFORMUJ O JEGO OTRZYMANIU ORAZ POKAŻ KARTĘ KAPPAHL CLUB, ABY SKORZYSTAĆ Z OFERTY.

DOTYCZY WSZYSTKICH PRZECENIONYCH ARTYKUŁÓW DO 24.11.2013.
        OFERT NIE ŁĄCZYMY.
    • frestre a warto? 20.11.13, 12:50
      przy ostatnim "szopingu" próbowałam znaleźć coś dla chłopca na 122 i nic mnie nie zachwyciło, BA nawet nic ni się nie spodobało
      bluzki z długim - kolorystyka mdła...jak na Kappahl
      kurtki smętne...chyba muszę poczekać do następnej kolekcji wink
      • onlylilly Re: a warto? 20.11.13, 13:32
        Warto, kupilam sporo, zwlaszcza na malym chlopcu i dziewczynce, niektore rzeczy z lata, ale oplaca sie bo wychodza za 10 zl/ sukienki, tuniki. kSporo skarpet, legginsow, nawet torebki dla dziewczynek wrzucone byly w kosze, wychodzily 7 zl sztuka, kupilam na prezenty. malzowi nawet kupilam koszula, spodnie i pizame. Najmniej sobie, ale odbije sobie wink
        • kinga_owca Re: a warto? 20.11.13, 14:27
          Dziś akurat byłam w CH gdy przyszedł sms to poleciałam smile
          Kupiłam mężowi bluzę za 30 zł, synowi sweterek za 20, t-shirty po 15 i koszulę za 17,50.
          Miałam mało czasu więc na damski nie zaglądałam, bo i tak bym nie dała rady przymierzyć.
          Wybór średni, ale da radę coś wyszperać, ludzi było sporo.
          • czarnulkaaa2 Re: a warto? 20.11.13, 16:29
            W GŁ w Łodzi bida z nędzą-jedyne co interesującę znalazłam to różowe spodnie od kombinezonu Kaxs r 122 za 90 zł, czyli po obniżce za 45, jeśli ktoś jest zainteresowany to warto.
            Poza tym totalna kicha-jeden przebrany wieszak.....
            • deeds Re: a warto? 20.11.13, 16:50
              w R-miu nza dziecięcym na maluszka 56-74 spory wybór (na chłopca i dziewczynkę). Dla chłopców (rozm. 92-122) było trochę jeansów zwykłych prostych granatowych cena wychodziła cos około 30 zł , były pumpy oraz spodnie beżowe i khaki (jakby bojówki ale kolor mało ciekawy) kilka koszulek na krótki rękaw z Zygzakiem biała koszulka czerwony rękaw(u nas byl rom 86, 98-104 i 122) jedna koszulka na krótki rękaw Angry Birdsc niebieska 86, kilka bluzeczek Kaxs, na dziewczynkach były sukienki czy koszule nocne z Hello Kitty dwa rodzaje, bluzki na krótki rękaw z czaszką, jensy pumpy cienkie, krótkich spodenek było sporo moro, granatowe, spodnie od kombinezonów, kurtki równeż ale juz mnie znudziło przeglądanie. Nic nie znalazłam ciekawego ani dla dzieci ani dla siebie.
              • krasulas Re: Śląsk + płaszcz 20.11.13, 19:33
                Na 3Stawach fajny towar, ale po 9tej masa ludzi i szybko wszystko schodziło. Silesia słabiutko (choć najwięcej koszulek dla starszych chłopców mieli - B.Simpson, Angry B.)
                Ruda Śląska - duuużo towaru, jeszcze więcej klientów.

Ogólnie - najwięcej dla młodszych dzieci...sporo spodni dla chłopców do 128 do ok.32zł, nieco kurteczek a'la moro z ćwiekami/cyrkoniami dla starszych dziewuszek, sporo sweterków z gwiazdą...takie sobie/krótkie.
                Kupiłam córce parę bluzeczek, kurteczkę letnią moro i w zasadzie tyle... (140/146cm).
                Dla syna więcej - majtki AngryB.po za 10zł (ale tylko 3Stawy), parę ładnych bluzeczek z długim, spodnie...
                Brak fajnych kurtek, spodni dresowych i bluz.
                Nieco czapek, biżuterii, strojów kąp., dodatków, bielizny nocnej, skarpetek.
                Ale... kupiłam coś co cieszyło się sporym powodzeniem... i na 3Stawach nie rzuciło mi się w oczy (fakt, śpieszyłam się)
                Przecenione są płaszcze damskie sportowe - cena katalogowa 329zł, przecena na 200 - wychodzi 100zł...
                Długość do kolana, stójka sztywna z dwoma zapięciami na napę... w pasie taliowanie, z zapięciami po bokach.. z bawełnyjakiejśtam wydają się być nieprzemakalne, ale są oddychające.... Nie widzę ich na www... Generalnie kupiłam, fajnie leży, w miarę ciepły...
                Hm...nie wiem czy coś jutro ciekawego będzie... w Rudzi nic dokładać nie będą (info od kierownika sale'u).
                • alexalexa Krasulas 20.11.13, 19:57
                  a dzinsy chłopięce pumpy w Rudzie widzialaś? na 110/116?
                  • krasulas Re: Krasulas 20.11.13, 20:20
                    kurcze nie pamiętam
                    bo też ich tam nie kupowałam
                    były dwie pary z napisami (mniejsze rozmiary), sporo mocno wycieranych i nieco ciemnych sztywniejszych
                    nie kukałam dokładnie - bo też zakupy większe na 3Stawach zrobiłam i tam tego więcej było
                    pumpy, alladyny, tuniki i koszule jeansowe - sporo dla średnich dziewczynek i w jednym i w drugim
                    • syka7 Re: Krasulas 20.11.13, 20:57
                      Ciotka, ja do syna pumpy chcetongue_out takie z gumą w pasie i ściągaczem w nogawkach (dresowe lub nie)
                      • krasulas Re: Krasulas 20.11.13, 21:11
                        no...domyśliłam sięsmile
                        nie widziałam - bardziej sztywnawe fasony, jakieś tab inducośtam, regulary, itp...a! i jeszcze jakieś pumpiaste zielone i brązowe...+ granatowe z lata
                        także takich fajnych/miękkich/z gumą w pasie do p-kola nie widziałam

jedynie dla dziewuch średnich sporo luźniejszej jeansowej bawełny było
                • magdagg2 Re: Śląsk + płaszcz 20.11.13, 20:06
                  tez kupilam ten plaszcz smile potwierdzam, bardzo fajny, oprocz tego druga kurtke damska za 80zł, pizame mezowi za 35zł, dziecieca pizame ze smerfami za 20zł, biały szlafrok frotte za 35zł
                  i strasznie duzo ludzi, w zeszłym roku było mniej smile
                  aha, ja byłam w Suwałkach
    • gaga-sie Re: KappAhl 50% na przecene 20.11.13, 20:21
      Nie wiecie, czy na tych przecenach spodnie przeciwdeszczowe są?
      • a-e-p Re: rzeszów 21.11.13, 08:55
        Byłam w MHall, mało przecenionych +ciekawych rzeczy dla dziewczyn (kupiłam legginsy i tshirt). Na damskim nic ciekawego - żadnych kurtek czy płaszczy (w rozm S czy M) o ktorych pisza dziewczyny. Chciałam kupic bielizne (pamietam całe pojemniki) a tu kilka skarpetek i majtek sad Najwidoczniej wszystko sprzedano w Nświecie smile Nie pamietam tak fatalnego 50/50.... Na duzym chłopcu fajne pojedyncze bluzy Woxo, szkoda ze nic z Woxo ani Kaxs nie ma dla dziewczyn.

Ogladałyście HRepublic dla dzieci? Bardzo podoba mi sie.

• kamelia14 Re: rzeszów 21.11.13, 09:10

a z innej beczki wiecie co jest w NŚ zamiast Kappahl?
          • a-e-p Re: rzeszów 21.11.13, 09:41
            Pusto i pooklejane szyby
        • rzodkiewka7 Re: rzeszów 21.11.13, 21:50
          Wczoraj byłam w Galerii Rzeszów i trochę rzeczy na małych chłopców i małe dziewczynki widziałam (na inne nie patrzyłam), kupiłam synkowi 3 t-shirty, trójpak skarpetek, bodziak, spodnie dżinsowe nieocieplane na gumie. Dziś zajrzałam do MH i tam tylko jedną koszulkę znalazłam. Ogólnie bardzo słabo z przecenami, wszystko poszło pewnie w Nowym Świecie.
    • enut Re: KappAhl 50% na przecene 21.11.13, 09:51
      W Toruniu: bida z nedza to malo powiedziane... Chyba ze cos doloza.
      Interesujace byly tylko sztruksy dla panow, po obnizce 45zl i chyba jakies dzinsy. Na dzieciecych prawie NIC!
      • kamelia14 Re: KappAhl 50% na przecene 21.11.13, 20:17
        Ja kupiłam ten płaszczyk o którym pisze krasulas ostatni wzięłam w rotmiarze 36/38 lekki i cieplutki bardzo się z nieGo cieszę dla męża kupiłam jeansy czarne za 50 zł dla córki sweterki z gwiazdą czarny i popielaty ogólnie zadowolona jestem moim zdaniem więcej fajnych rzeczy jest w galerii Rzeszów
        • edyta_32 Re: KappAhl 50% na przecene radom 21.11.13, 20:22
          dzis było wszystko przebrane. Kupiłam dwie bluzki z dł rekawem dla córki po 10 zł rozm 110/116
      • czarna784 Re: KappAhl 50% na przecene 23.11.13, 15:36
        A ja troche kupiłam w Trn ,sweerki w dziurki,98cm,jeasny marmurki 92/98 gacie za 7 zł,skarpety za 12zł 7par,tunike z HK na lato,jeasnowa sukienke z ćwiekami za 3 dychy,tunike z koniem,troche tego było,ale ja poszłam tego samego dnia rano co dostałam esa,więc może dlatego,a niw iwesz moze czy beda cos dokładać?
    • ilonakrzeminska Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 22.11.13, 22:12
      Witam serdecznie, może ktoś kupił te spodnie ocieplane z linków powyżej w rozmiarze 104 lub 128 i chce się zamienić na rozmiar 116? Zamiana Łódź. Niestety dla jednej za duże, a mamy z tesco takiej samej długości, dla drugiej za małe. Do przymierzenia ewentualnie wchodzi w grę jeszcze 122, 98, kolor obojętny w sumie.
      • femme111 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 22.11.13, 23:48
        Wybaczcie a jak tam zdobyć kartę klubu? Chyba tylko raz tam cos kupiłam smile
        • magdagg2 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 00:40
          sie zapisujesz przy kasie smile wypelniasz druk, pani daje karte i juz jestes w elicie smile
          • femme111 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 00:53
            Strasznie skomplikowane smile))
            • gaga-sie Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 11:14
              Ja już drugą kartę u nich załozyłam i ani sms-ów, ani maili. Dane kontaktowe podałam.
              • mia.vita Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 11:56
                Bo oni wysylaja informacje o promocjach na podstawie tego ile na daną kartę robione jest zakopow. Odkąd zaczęłam u nich więcej kupować to dostaje więcej mail i smsow. Przedtem było ich mało.
                • malinkowa81 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 18:27
                  mnie też tak pani tłumaczyła - nie liczy się wartość lecz częstotliwość zakupów podobno
                  • femme111 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 20:45
                    Byłam, kartę nabylam, kasę wydałam sad nic po przecenienia nie kupilam.Ogolnie to ten sklep nie jest taki tani, tańszy jest h&m na przykład bo tam dużo dzieciowych zakupów robię i mam porównanie.
                    • magdagg2 Re: Łódź - zamiana spodnie kakx różowe 116 23.11.13, 22:25
                      no tani nie jest, ale jakosciowo lepszy niz h&m.
                      ja uwielbiam serie kaxs, spodnie dresowe jako jedyne nie spadaja mojemu dziecku z tylka. w tym z h&m musialam powciagac dodatkowa gumke bo nie daja rady wink
                      kombinezon zimowy kaxs bedzie nosil kolejna zime - i jedno i dwuczesciowy. kurtki funkcyjne kaxs wiosna, jesienia i latem.
                      jak byl mlodszy to fajne mial pajace do spania, zapinane na zamek, szybciutko bez tego miliona nap.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka