Dodaj do ulubionych

Keyboard z Lidla - warto?

26.11.13, 20:08
Warto go kupić za 350zł? Kompletnie się na tym nie znam, jedyne co wiem, to to, że keyboard powinien mieć pięć oktaw, a ten ma chyba tylko cztery? W niedawnym wątku wyczytałam, że wszystkie keyboardy poniżej 800zł to zabawki, ale ja nie chcę niczego drogiego i profesjonalnego. Po prostu syn zamarzył sobie naukę gry na tym instrumencie, a ja na razie nie chcę inwestować w coś drogiego, bo to może być słomiany zapał i skończy się na kilku lekcjach i instrumencie leżącym gdzieś w kącie.
Może ten Lidlowy keyboard to nie jest jednak taki zły pomysł na początek?
Obserwuj wątek
    • gmoniaa Re: Keyboard z Lidla - warto? 26.11.13, 21:51
      A co to za keyboard? bo w gazetce widzę jakiś za 99zł co jest raczej zabawką niż instrumentem do nauki wink no i w jakim wieku jest syn?
      • asiakh Re: Keyboard z Lidla - warto? 27.11.13, 11:48
        Mamy ten z Lidla za 350 i uważam, że jak na początek jest super. Ma wszystko co potrzeba, żeby nauczyć się grać. A z zapałem u dzieci bywa różnie (wiem z własnego doświadczenia), więc nie ma co inwestować w droższy sprzęt.
    • cortinka Re: Keyboard z Lidla - warto? 27.11.13, 20:57
      Ten keyboard był w sprzedaży chyba ze dwa tygodnie temu, udało mi się jeszcze znaleźć go w Lidlu. Chyba rzeczywiście jako pierwszy keyboard będzie ok - szczególnie, że nie wiem, czy syn zapała wielką miłością do muzyki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka