Dodaj do ulubionych

Buty pomóżcie!!! :)

04.12.13, 21:23
Doradźcie mi w jakim sklepie szukać porządnych butów skórzanych, kozaków damskich. Jakoś do tej pory trafiałam na tandetę ale cóż, moje fundusze są trochę ograniczone. Szukam takich do 300 zł i najlepiej w sklepie stacjonarnym, bo muszę zmierzyć przed zakupem. Z góry bardzo dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • shan_sa Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 21:30
      Polecam tamaris albo caprice. Najlepiej jednak poczekaj do przecen, po świętach lub nowym roku już powinny się zacząć
      • lunia1512 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 21:38
        Dzięki, tak właśnie myślałam, żeby poczekać do przecen, mam nadzieję, że zaczną się tuż po świętach smile
    • luiza765 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 21:43
      Ja lubię Krimen również pod nazwą baldaccini. Świetna jakość, swietna cena. Nic sie znimi nie dzieje.
      • lunia1512 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 21:53
        Muszę się przyznać, że pierwszy raz słyszę o Krimer, mają sklep stacjonarny? Np w Krakowie albo Kielcach i czy u nich też są wyprzedaże?
        • 76martucha76 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 22:00
          Ja polecam Ryłko.
      • lunia1512 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 22:01
        Luiza ale mi zafundowałaś bezsenną noc wink Zakochałam się od pierwszego wejrzenia www.baldaccinisklep.com.pl/kolekcja-damska/kolekcja-air/nowa-kolekcja-jesienzima-20132014-3 Gdzie je mogę zmierzyć???!!???
        Są śliczne ale to w online, znajdę je w stacjonarnym gdzieś????
        • luiza765 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 22:14
          spytaj najlepiej na stronie. one często bywaja w małych butikach, czy sklepikach. Ale ja kupiłam przez net. Rozmiarówka jest typowa, one są na węższą stopę raczej. I na wąską łydkę super, nic nie odstaje.
          • luiza765 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 22:19
            i jeszcze: w sklepie on-line maja dośc kiepski wybór, już lepszy jest na all
            jedna firma na all jest ok. Kupowałam od nich i obsługa na najwyższym poziomie. Nazwa Na M...., mają też sklepy stacjonarne chyba, więc może ich warto spytać.
            • femme111 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 22:23
              Krimen i ja polecam, są świetne. Ale lubie tez fabio fabrizi bo maja niektóre wzory jak ryłko a jednak tańsze smile
            • lunia1512 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 22:25
              Dziękuję ci bardzo, zapytam tej firmy na M... bo chyba znalazłam ją, ale zmartwiło mnie to, że raczej na szczupłe łydki uncertain Pozdrawiam serdecznie i dzięki za pomoc wszystkim, mam nadzieję, że coś wybiorę w końcu porządnego smile
              • luiza765 Re: Buty pomóżcie!!! :) 04.12.13, 23:02
                nie wiem, czy tylko na szczupłe. Ja mam zawsze problem z odstającymi cholewkami, te w miarę mi podpasowały. Jedne kozaki miałam z tyłu regulowane sznureczkiem. Maksymalnie je naciagałam, aż sie marszczyły troche z tyłu, ale wygladało to tak, jakby tak miało być. Drugie za to bez żadnych poprawek idealnie dopasowane.

Nie znalazłąm za to fajnych szpilek od nich, a boje sie przez net kupować nie przymierzając (szpilki jednak muszą leżec idealnie, mam szczupła stopę i większość odstaje po bokach)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka