natbar 13.12.13, 14:10 Przyznać się, która tu podała jakiś czas temu tą nazwę ? Już mogę potwierdzić, rzeczy są oryginalne, przesyłka dociera w 4 dni i dodatkowo jest darmowa powyżej 50F. Niestety można wydać masę kasy bo ceny są rewelacyjne. Generalnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuya Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 14:13 witaj w klubie A nie wiedziałam nawet że powyżej 50 f wysyłka darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 14:16 Dajcie prosze chociaz jednego linka z okazją (nie mam czasu szukac) - zobacze czy u mnie beda swieta Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 14:27 Nie wiem czego szukasz, bo generalnie wszystkie ceny są okazyjne,np: skarpetki dziecięce www.sportsdirect.com/slazenger-5-pack-trainer-socks-411055?colcode=41105599 buty damskie www.sportsdirect.com/adidas-adira-mid-slk-ladies-247021 a-e-p napisała: > Dajcie prosze chociaz jednego linka z okazją (nie mam czasu szukac) - zobacze c > zy u mnie beda swieta Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 15:51 A daj spokoj,moj syn ma 6 par crocsow na najblizsze 2 lata.o reszcie nie wspomne swietne dresy ostatnio kupowalam po 7 pln,niby dziewczece,ale kolory i fason unisex,la gear sie firma nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 19:31 włożyłam do koszyka rzeczy za ponad 60 funtów i niestety przesyłką ma kosztować 12 funtów Jaki jest sposób na uzyskanie darmowej dostawy? Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 19:50 mogłybyście napisać kilka słów o tym sklepie? To coś podobnego do Amazon? Weszłam pierwszy raz i jestem w szoku, jakie fajne ceny - te ceny podane są w złotówkach - np. kurtka męska na polarze za 41zł? Jak jest z dostawą - na stronie jest napisane, że do Polski kosztuje 38zł, Wy piszecie, że 50 funtów? Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 20:47 dostawa chyba od wagi zalezy,ja z reguly mialam 30-33pln. mam niedaleko stacjonarny ich sklep,ale ceny sporo wyzsze,to juz wole za kuriera zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 21:15 No dobra a ceny są jakie? znaczy widzę te w złotówkach jak wybiorę polski ale to te konkretnie ceny czy te w złotówkach są podane mniej więcej po jakimś tam przeliczniku i powinnam się funtem sugerować bardziej niż tymi złotówkami?. Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 21:14 Na głównej stronie masz informacje, wpisz FREEDEL50 i będziesz miała transport za 0. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 23:29 To chyba ja o tej stronie napisalam przy okazji zakupu plaszcza puchowego hehehe wybacz Ale o darmowej wysylce nie wiedzialam i chyba z 5 funtow zapłaciłam... a kupowałam za więcej niz 50f, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 23:50 pilne, jak tam zapłacić paypal-em? w opcjach niby jest a w koszyku do wyboru tylko karty... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 13.12.13, 23:56 Nie pomoge placilam kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
zeldarg Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 14.12.13, 05:41 płaszcz puchowy ? ja tez takiego szukam Czy mogłabyś mi napisać czy jest cieply itp ? Co prawda jeszcze nie było mocno ujemnych temperatur, ale kilka dni zimniejszych juz było .. Trzymają się rozmiarówki ? a jeszcze jakbyś napisała jaki model to juz w ogóle byłoby świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
anne241 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 14.12.13, 06:29 Ja przez ten wątek weszłam na link...i przepadłam... A miałam już więcej kasy nie wydawać w tym miesiącu na takie zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 14.12.13, 09:55 Z tym samym pytaniem co wyżej, płatność w zł ściągają jak NEXT tzn tą konkretnie kwotę czy przeliczaja? Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 14.12.13, 10:24 Ktoś odp? Bo ja też zainteresowana I jeszcze- jak długo szła przesyłka, do świąt dojdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Sports Direct -męskie buty ? 14.12.13, 11:11 czy możecie polecić jakiś sprawdzony model butów trekkingowych ? ceny fajne co tam karp ,będą buty Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: Sports Direct -męskie buty +płatność 14.12.13, 17:05 m dostał wczoraj Karrimor'y- za tą cenę super, modelu nie pamiętam ale cos koło 200 pln kosztowały. ceny w złotówkach jakie macie w koszyku dostajecie potem na fakturze, nic nie przeliczają. Jeśli walutą ustawioną są pln to tyle ściągają z konta. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Sports Direct -męskie buty 14.12.13, 18:05 natbar może bys odnalazła ten model ? Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: edie70 14.12.13, 20:42 to te: www.sportsdirect.com/karrimor-hot-rock-leather-mens-walking-boots-182444 Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: edie70 15.12.13, 10:35 te linkowane, taniej są na amazonie www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Karrimor%20Hot%20Rock Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: edie70 15.12.13, 14:40 no wlasnie te które sie mojemu spodobaly sa ciut tansze na amazon i wysylka free Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: edie70 15.12.13, 15:32 trochę drożej wyjdzie bo są po 39,99 f malowanka06 napisała: > te linkowane, taniej są na amazonie > www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Karrimor%20Hot%20Rock Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Sports Direct -męskie buty ? 14.12.13, 18:19 polecam karrimor lub hi-tec popatrz na amazonie bo też miewają dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Sports Direct -męskie buty ? 14.12.13, 19:55 no właśnie oglądamy Karrimor-y Mam nadzieję, ze 43 =9 -9,5 Odpowiedz Link Zgłoś
4joanna110 Re: Sports Direct -męskie buty ? 05.08.15, 15:40 Witam, czy ktoś miał jakieś doświadczenia ze zwrotami? można oddać do sklepu czy trzeba wysyłać za granicę? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella chyba zakupy.pl ostro klikają na sportdirect :) 14.12.13, 19:54 wczoraj dodałam sobie linki do kilku rzeczy, małż się jeszcze wahał nad swoimi masthewami. Rano wszystko było dostępne a teraz wyprzedana czapka, zniknąl mi rozmiar kurtki. Przyspieszyłam tempo i kliknęłam okazje Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 14.12.13, 22:21 poszło zamówienie, święta będą ... u teściowej a jak szybko docierają przesyłki? w ogóle to dzięki za wątek, takie ceny to ja lubię Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 14.12.13, 22:24 teraz dopiero widzę że przesyłki idą 4 dni...super, ciekawe czy w tyg przedświątecznym też tak szybko doleci ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 14.12.13, 23:12 Może mi podpowiecie, jak to jest z rozmiarówką butów? Jeśli normalnie noszę typową 40-tkę, to jaki "ichni" rozmiar będzie mi pasował? 7,5 czy 8? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 14.12.13, 23:19 własnie-jak to jest z ta rozmiarówką? Link super,mąż ma z karrimora plecak,z kolekcji HOT ROCK,w tych saych kolorach..aaa rewelacyjny wątek Tylko teraz rozmiarówka..on ma 40 rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 15.12.13, 10:34 Ja noszę 41 i kupuję 7 Karrimora, 8 Hi-tec Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 15.12.13, 10:54 Niezłe, niezłe, Ale cudne mają tłumaczenie z automatu np w puchówce: Zgłoszenia: 100% kaczka w dół co pewnie znaczy Wypełnienie: 100% kaczy puch duck down? dobrze, że nie schyl się kaczka ))) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 15.12.13, 19:02 Uważajcie przed zamawianiem z tego sklepu odzieży znanych i mniej znanych marek czy ubranek na lecencji typu Disney, Thomas,Scooby Doo itp...maja bardzo kiepski skład materiału (głównie polyester z niewielkim dodatkiem bawełny).To najtańszy chyba sklep "sportowy" w Uk, w stylu Primarka ( z tym że Primark ma więcej ubrań z bawełny).Buty rzeczywiście mozna tam upolować za "grosze", ostatnio były trampki Levis za 5 funtów i Crocsy po 5-7 funtów (piszę o sklepie stacjonarnym) Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 15.12.13, 19:23 Oprócz Karrimora czy kangola reszta firm sprzedaje odzieżowy badziew. W ciuchlandzie widziałam bluze f-my Golddigga - materiał i wykonanie miała fatalne. Buty rzeczywiscie maja tanie, ale nic jeszcze nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella wysyłka i cd 18.12.13, 08:31 Wysłali mi maila ze przesyłka przekazana kurierowi, obciążyli sobie karte i co dalej? Dostanę jakiś tracking? Kto w PL dostarcza zamowienie? Odpowiedz Link Zgłoś
megani Re: wysyłka i cd 18.12.13, 10:49 Jak patrzec na rozmiary butów? Co oznaczają te cyferki? Odpowiedz Link Zgłoś
megani Re: wysyłka i cd 18.12.13, 10:54 Kod freedel50 nie wchodzi, a wysyłka wychodzi mi 65 zł Odpowiedz Link Zgłoś
lodziazero Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 18.12.13, 13:23 dziewczyny, czy ktos płacił za zakupy kartą? ale nie kredytówką. mam dylemat bo chetnie bym cos mezowi pod choinke wybrała ale akurat kredytowka jest na jego koncie..... marna by to była niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
hela_mela Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 18.12.13, 13:34 Można płacić kartą mbankową. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 18.12.13, 13:34 ja płaciłam zwykłą visą debetową, poszlo bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 18.12.13, 14:12 Dostałam dziś przesylkę ze SportsDirect ze swoim pierwszym zamówieniem i normalnie zainwestuję pieniądzę, żeby połowę rzeczy odesłać... Faktycznie rzeczy sztuczne, śmierdzące tanią chińszczyzną (np. krótkie spodenki, spodnie dresowe, ale akurat jakiś mało znanych firm, skarpetki), stroje kąpielowe Slazenger niby nawet ładne, ale od spodu podszyte grubszą tkaniną w kolorze ... żółto - beżowym, co z różem się średnio komponuje. W miarę ok koszulka barcelony, Lunch bag też z logo Barcelony, torba dla córki,taka: pl.sportsdirect.com/lee-cooper-lc-logo-flight-bag-700350 Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 18.12.13, 17:31 Do mnie też dotarło dziś. Moja część czyli kurtka zimowa, spodnie i skarpety całkiem ok. Kurtką jestem nawet bardzo mile zaskoczona. Czapka dziecięca super, młodzianowi spasowała. Nie wiem jak z częścią mężową zmierzy i obluka po powrocie. Tylko jego buty nieco twarde mi się wydają Jak wyglądaja koszty odsyłki tak przez ciekawość zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 18.12.13, 17:52 Ostatnio odsyłałam sukienki do Asos.com i za list polecony zapłaciłam 35 zł, zwykły nierejestrowany kosztuje 20 zł (w Anglii "podobno" nic nie ginie na poczcie, więc można zaryzykować) Paczka sporo droższa, ale nie pytałam dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 18.12.13, 18:13 niezłe ceny uff zobacze, mam nadzieję ze będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 18.12.13, 18:27 Tez chciałam złożyć zamówienie (małymi literkami też wchodził kod w ndz wieczorem przynajmniej) ale nie byłam pewna co do rozmiaru wiec wrzuciłam w google i wyskoczyło mi allegro- w sklepie kurtka 129 na all 169+wysyłka 20zł. Czas oczekiwania 2-3 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 19.12.13, 19:43 no więc dostałam paczkę i powiem Wam że masakra to mało powiedziane Zamawiałam same ciuchy, 6 sztuk - wszystko bardzo kiepskiej jakości, porównałabym z najtańszą chińszczyzną z bazarku. Koszule dla młodego niby Lee Cooper nieforemne, bardzo szerokie, do tego wiszące nitki i pościągane szwy, tkanina niby 100% bawełna, ale jakość masakryczna. Piżama dla męża (pierwotna cena prawie 2 stówy hehe) też 100% bawełna - cienizna, góra szersza niż dłuższa, krzywe wycięcie pod szyją, niby rozmiar L a portki szerokie jak na jakieś monstrum... piżamy dla syna nawet nie rozpakowałam, wystarczył mi widok przez folię. Bluza dla mnie pewnie z 10 razy odsyłana, pozwijana i z wyglądu zużyta ściera do podłogi. Padoksalnie najlepiej na pierwszy rzut oka prezentuje się bluza dresowa bawełniano - poliestrowa, ale uszyta tragicznie, xs w biuście chyba na 120 a w biodrach 70 .... no nic, trzeba jakoś rozpracować procedury zwrotu Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 19.12.13, 19:49 a wszystko ometkowane ogromnymi metkami "70% off" z nadrukowaną wielką ceną "pierwotną" od razu przekreśloną drukiem, a pod nią ceną "wyprzedażową", ech... Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 20.12.13, 10:41 Ktos dostał juz od nich ubrania f-my Karrimor albo Kangol? Jaka jakosc? Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 20.12.13, 10:56 Buty Karrimor są super, soft męski też. Kurtka membranowa (dziecięca) taka sobie - podszewka cieniutka, zaciąga się. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 20.12.13, 13:31 dixi napisała: > a wszystko ometkowane ogromnymi metkami "70% off" z nadrukowaną wielką ceną "pi > erwotną" od razu przekreśloną drukiem, a pod nią ceną "wyprzedażową", ech... U mnie też były te metki, ale sądze ze to są "gotowce" coś takiego jak w haemie mają typu "10zł" "20zł" tylko tu u góry wyjściowe ceny i pod spodem obniżone i tak wydrukowane. Miałam je extra dopięte do każdej rzeczy, także obstawiam ze dopiero przy %% je dopinają. Na kilku rzeczach miałam -70% na jednej -50% A kurtka miała jak opisałaś wiszące nitki w sumie odrywałam przy zakladaniu i też się lekko zdziwiłam. Po oderwaniu nic nie leci a kurtka bardzo ciepła i fajna, także jej wybaczyłam Mężowe rzeczy całość z Dunlopa też ok. Zmierzył, pasują nic nie odsyłamy Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 20.12.13, 13:45 Te rzeczy maja CAŁY ROK takie metki, w sklepie stacjonarnym bynajmniej.Cały sklep wyglada jak jeden wielki lumpeks i tak jak pisałam wczesniej ubrania są fatalnej jakości.Po 2004 roku te sklepy okupywane były głównie przez Polaków którzy zaraz po przyjeździe do Uk rzucali się na mega niskie ceny za "firmowe" ubrania.Dodam tylko że w sklepie stacjonarnym zwrotów nie przyjmują wcale, mozna zrobić tylko wymianę. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 20.12.13, 16:25 Ok ZROZUMIAŁAM Wyglądały poprostu jak dopięte. Miały osobne białe zaczepki. Mogłabyś rozszerzyć cynizm "firmowe" ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re:będą będą bo nie ma sie co napalać ;) 20.12.13, 16:27 tak jak ja na fali wątku zamówilam puchowy płaszczyk karrimor i juz zdazyłam odesłac.jakosc kiepska, wypełnienia mało, no fajny fason i tyle. stwierdziłam ze odżałuje te 26 zł i odesłałam.dostawa byla błyskawiczna, teraz zobaczymy jak szybko zwracaja kase. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re:będą będą bo nie ma sie co napalać ;) 20.12.13, 17:05 Mam ten plaszcz i jestem bardzo zadowolona. Nie nosze go na razie (chyba, ze raniutko) bo jest dla mnie za cieply. Nie wiem co to kiepska jakosc bo w moim wszystko gra, wypelnienie tez w porzadku, moze trafilas na wybrakowany artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re:będą będą bo nie ma sie co napalać ;) 20.12.13, 17:14 ten płaszcz jest tylko troche grubszy od mojego kappahlowego wiec na mroz powyzej -5 srednio sie nadaje,ubrałam go przedwczoraj wieczorem na wyjscie do sklepu na bluzke z długim rekawem i średni komfort termiczny nie podobal mi sie kolor tych fioletowych wstawek, wyhaftowane na biało logo,wąska stójka pod szyją,brak puchu w końcówce rękawów i brzydki materiał wierzchni-taki tandetny troszke. na plus ocieplenie przy kolnierzu i w kieszeniach i nie opinał sie na biuście poczekam na wyprz na zalando, za tydzien zapoluje na cos fajniejszego za 3 stówy. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re:będą będą bo nie ma sie co napalać ;) 20.12.13, 17:19 Kazdy ma inne wymagania. Dla mnie to mialbyc plaszcz sportowy i taki tez jest. Za minus uwazam troche za szerokie rekawy w ramionach. Wykonczenia sa naszczescie schowanie, w puchowce w Decathlonie cala podszewka byla fioletowa i byla ja widac w kapturze wiec to juz kiszka dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas patatajowa 20.12.13, 22:03 podziel się później łowem na zalando .... ja tam lookam systematycznie, nie wszystko powala mnie na łopatki szukałam taniej Jack Wolfsikn'a, ale kiszka (nawet mojego rozm. w wymarzonym kolorze nie było) też biegałam w KappAhlu i marzłam jak diabli przez ostatnie 2 tyg. i też chciałam tego Karrimora kupić, ale... odwiedziłam okoliczny outlet, przeleciałam ofertę Nike, Adidas (za niemałą kasę) i 2 tg. temu kupiłam sobie prześliczną puchówkę cmp f.lli compagnolo w TKMaxx (nie potrafię jej wygooglować) zauroczyła mnie kolorystyką i materiałem (+ za stały/fajny kaptur)...jest w 3 pasy szarości cena wysoka, jakość dobra...ciepła/lekka i pasuje jako zmienna/spacerowa do spodni narciarskich (no bo są popielate) minus - cena... ale małe rozmiary szły "jak woda" Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: patatajowa 20.12.13, 23:48 Campagnolo to bardzo dobra firma www.cmp.campagnolo.it/ita/ Płaszcz z Kappahla macie na mysli ten? www.kappahl.pl/article/plaszcz_508440 Przeciez plaszcz z Karrimora jest ze 3 razy grubszy i ma inny material... Kappahla tez mam i juz nie nosze chyba, ze wsiadam zaraz do auta czy idę do sklepu tuż obok domu. Rok temu miałam krótka kurtkę puchową z Karrmiora, ta sama grubość i normalnie w niej chodziłam do -10... nie zmarzłam ani razu. Pewnie kazdy ma inny komfort termiczny jednak porownanie plaszcza Karrimora do tego cieniutkiego z KappAhla moim zdaniem nie trafione bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: patatajowa 21.12.13, 00:00 Tak,porownywalam do tego,o wiele ładniejszy jest od karrimora no ja uważam ze za 330 zł to można coś lepszego kupić,nie potrzebuje na ,"już" wiec darowalam sobie ten zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: patatajowa 21.12.13, 08:18 Tak, ten... Fakt, on cieniutki/delikatny... Na pewno nie na teraz dla zmarzlucha (dla mnie). Osobiście przegapiłam dostawy do TKKMax z 3 m-ce temu (jakoś w planie zakupu nie miałam), kiedy to był spory wybór. Minus...należy bywać tam często, bo dostawy nagle i małe rozmiary schodzą szybko. W każdym razie nagle szukać zaczęłam płaszcza sportowego...dlatego Karrimor wpadł mi w oko. No i cena "normalna". Zniechęcił mnie stójką - uwielbiam połączone kaptury i wysoko nad brodę stójki. Do niedawna miałam dwa Benettony (wersja sportowa, krótkie) i mój rozmiar był ciasnawy w biuście, a podwiewało mi od spodu potwornie. CMP dużo fajniejsze i zgrabniejsze (choć minus za brak jakichkolwiek ściągaczy w rękawie od spodu i kieszonki od wewnątrz). Kolorystyka przecudna. No nic...zobaczymy za miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Wolfskin 21.12.13, 23:11 Brązowego Wolfskina to ja sobie na amazon.de kupiłam w dobrej cenie, znaczy 120 ojro, model Icequard...z tym ze on nie puchowy, IMO średnio ciepły, w porównaniu do Arctic Parka. Ale ja straszny zmarzluch jestem... Tak czy siak, jest wybitnie obszerny w biuście - S pasuje na moje 100cm Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re:będą będą bo nie ma sie co napalać ;) 20.12.13, 21:00 patatajowa napisała: > stwierdziłam ze odżałuje te 26 zł i odesłałam jaką przesyłką odesłąłaś za 26 zł? sprawdzałam w cenniku pp i paczka chyba sporo więcej kosztuje, może coś przeoczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re:będą będą bo nie ma sie co napalać ;) 20.12.13, 23:51 Worek z kurtka spłaszczony,o klejony taśmą,wsadzona do koperty bąbelkowej i wysłana jako polecony ekonomiczny do 1 kg za 26,60 zł dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re:będą będą bo nie ma sie co napalać ;) 21.12.13, 09:26 dzięki, ja muszę słać paczką niestety - do odesłania ponad 2 kilo szmat Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 20.12.13, 16:34 sylaluk1 napisała: > metki, w sklepie stacjonarnym bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 20.12.13, 19:24 cóż, ja z całego wora, który zamówiłam jestem zadowolona, wiadomo, że jak cos kosztuje 20 pln to nie będzie miało jakości takiej jak rzecz za 200 pln, chyba ,że ktoś cudów oczekiwał przed świętami; wszystkie ciuchy z Pumy, Adidasa, Ferrari, buty Kangol, Karrimor, kurtka Karrimor, sandały Nike jakość jak w sklepie a o wiele tańsze, jak już wspomniałam jakość ok Odpowiedz Link Zgłoś
oteczka Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 21.12.13, 11:44 Ten sklep to taki badziew jakich mało byłam tam 2 razy o 2 za dużo ,pierwszy raz córka kazała mi kupić jakieś buty do latania dla wnuczki ,poszłyśmy na zakupy mała mówi tu jest sklep z butami ,w środku sajgon wszystko porozwalane,brud ,smród i ubóstwo, zapach tak chemiczny że momentalnie rozbolała mnie głowa,drugi raz w tym roku córka wysłała mnie po spodenki na w-f ,zeby nie to że była przed porodem to bym nie poszła fakt spodenek sportowych tona tam jest i tanie ale na wdechu kupowałam ,5 minut byłam w tym sklepie w porównaniu Primark to mega salon. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Sports Direct i... świąt nie będzie 22.12.13, 02:06 Dużo zachwytów słyszałam o tym sklepie, byłam w stacjonarnym i czułam sie jak na stadionie 20 lat temu. Fakt ze buty sportowe maja w super cenach i za korki dla córki zapłaciłam 100 a normalna cena to minimum 159. Ale ciuchy to mega szmaty jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas płaszcz puchowy Karrimor...w BigaStyl 16.02.15, 13:10 Podnoszę wątek... Do lumpeksomaniaczek...sieć sklepów Biga...(mają www) Dzisiaj u mnie (Bytom) była dostawa odzieży sportowej i m.in. marki Karrimor (80% nowych, z metkami)... Płaszcze puchowe o których mowa jest w tym wątku są po 130zł (NOWE). Jak interesuje Was temat, warto zaglądnąć na www tej sieci i looknąć kiedy jest u Was dostawa...bądź zapytać w sklepie. ps. kupiłam, bardzo fajny, dobrze odszyty...b.dobry skład pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: płaszcz puchowy Karrimor...w BigaStyl 16.02.15, 13:31 no i czemu mi to robisz...u mnie nie ma tych sklepów. za to niedługo otwiera sie stacjonarny dajrekt zobaczymy czy cos tam kupie Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: płaszcz puchowy Karrimor...w BigaStyl 16.02.15, 13:49 a gdzie otwierają w Nś ? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: płaszcz puchowy Karrimor...w BigaStyl 16.02.15, 14:12 Nowe sklepy: Zawadzkie ul. Ks. Wajdy 4, Siemianowice Śląskie ul. Powstańców 38 Stare sklepy: Bażanowice, ul. Cieszyńska 44 Będzin, ul. Paryska 2 Bielsko-Biała, ul. 1 Maja 20 Bochnia, ul. Karosek 27 Busko-Zdrój, os. Gen. Sikorskiego 9 Bydgoszcz, ul Wojska Polskiego 23 Bytom, ul. Browarniana 2 Cieszyn, ul. Stawowa 6 Czechowice-Dziedzice, ul. Słowackiego 17 Czerwionka - Leszczyny, ul. Armii Krajowej 2A Gliwice, ul. Młyńska 14 Gliwice, ul. Warszawska 1 Jastrzębie Zdrój, ul. Czecha paw. 23 Jawor, ul. Armii Krajowej 25 Jędrzejów, ul. Reymonta 9 Katowice, ul. Kotlarza 10a Katowice, ul. Zielonogórska 1 Kazimierza Wielka, ul. Sienkiewicza 5 Kazimierza Wielka, ul. Kolejowa 25 Kędzierzyn-Koźle, al. Jana Pawła II 52-54 Knurów, ul. 1 Maja 51 Kraków, ul. Nawojki 4 Kraków, ul. Do Wilgi 10 Kraków, ul. Duża Góra 34 Kraków, os. Strusia 13 Kraków. ul. Ułanów 1 Kraków, ul. Wrocławska 28 Krapkowice, ul. Księdza Duszy 28 Maków Podhalański, ul. Kolejowa 14 Myszków, ul. 3 Maja 30 Olkusz, ul. Kazimierza Wielkiego 61 Oświęcim, ul. Szarych Szeregów 12 Pawłowice, ul. A. Mickiewicza 17B Piekary Śląskie, ul. Wyszyńskiego 26a Pińczów, ul. Batalionów Chłopskich 73 Racibórz, ul. Ogrodowa 46 Ruda Śląska, ul. Teatralna 7 Ruda Śląska, ul. Xawerego Dunikowskiego 1 Rybnik, ul. Lompy 8 Rybnik ul. Mościckiego 3 Rybnik, ul. Chrobrego 6 Rydułtowy, ul. Miła 10 Siemianowice Śląskie, ul. Powstańców 38 Skawina, ul. Ogrody 2 Skoczów, ul. Powstańców Śląskich 1 Sosnowiec, ul. Braci Mieroszewskich 2 Starachowice, ul. Piłsudskiego 84 Staszów, ul. Oględowska 2 Strumień, ul. Łuczkiewicza 5 Sułkowice, ul. Szkolna 3 Ustroń, ul. A.Brody 16 Wilamowice, Rynek 5 Wodzisław Śląski, ul. Bogumińska 9 Zawadzkie, ul. Ks. Wajdy 4 Żory, ul. Bankowa 6a Żywiec, ul. Ks. Prałata Słonki 22a www.bigastyl.pl Na www w tabelce są wystawki/promocje - tam info. U mnie - Gliwice - w SportsDirect nie było tych płaszczy (byłam po otwarciu i jakieś pół roku temu). Ceny mają wyższe niż na www. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: płaszcz puchowy Karrimor...w BigaStyl 16.02.15, 14:35 w milenium na 2 p.tam gdzie rtv-agd było. Odpowiedz Link Zgłoś