Dodaj do ulubionych

CCC Lasocki

18.12.13, 08:35
Obecnie trwa w CCC wyprzedaż kolekcji zimowej -30%
Czy pamiętacie z zeszłego roku czy po świętach jeszcze obniżą ceny?
Chodzi o damską kolekcję Lasockiego.
Obserwuj wątek
    • kropkowo_11 Re: CCC Lasocki 18.12.13, 08:42
      Analogiczna akcja pod koniec lata doszła do -40%, ale jak teraz będzie nie wiem. I tak już nie ma zupełnie popularnej rozmiarówki 37,38,39, zostały tylko 40 i 41 w 99%.
      • asiakh Re: CCC Lasocki 18.12.13, 09:29
        Letnia akcja to doszła do -50%
        • plum1000 Re: CCC Lasocki 18.12.13, 10:26
          inne pytanie mam dwie pary lasocki z poprzednich lat (kozaki) i od razu jak w sklepie zalozylam to byly ok.
          Z obecnej kolekcji zmierzylam z 10 par i kazda jest wąska, tzn zakladam go ale mam wrazenie ze są dopasowane wokol kostek i caly czas czuje te buty- na dlugosc dobre, u góry w łydce tez ok tylko na dolne są jakies takie wąskawe.
          Zeszlego roku pamietam zmierzylam kilka par i kazde byly okej a tego roku wszystkie 10 par zmierzone są dośc wąskie, opinające kostkę.
          Mam w domu kupione piękne oficerki i waham sie czy oddac czy nie.
          Czy sie na tyle rozbija ze nie będe czuć ze sa wąskie..
          • aga_martusia Re: CCC Lasocki 18.12.13, 16:17
            Skórzane? Rozejdą się, moje uciskały 2dni, teraz się pięknie dopasowały do stopy. Kupowałam tydz temu.
            • plum1000 Re: CCC Lasocki 18.12.13, 17:56
              Tak skórzane.
              nie cisna mnie jakos mocno, ale po prostu czuje że uzywane juz pare z porzednich lat są duzo luźniejsze.. No i nie pamietam czy one tez byly początkwo tak dopasowane, wydaje mi sie ze byly luźniejsze.
              Codziennie mierzę ty buty i nie wiem co mam zrobic: czy oddac czy nie
              • anmaszy Re: CCC Lasocki 18.12.13, 18:51
                koleżanka ma taki spray do popsikania na rozejście się butów. Latem przed weselem mi użyczyła i podział (na szpilki)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka