hela_mela 19.12.13, 12:55 Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak interpretować rozmiary obuwia dla dzieci na tej stronie. Co oznacza np rozmiar C3, C4. Oraz jaki rozmiar damski w anglii to 38 i męski 42. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwellajna Re: Sports direct - rozmiar obuwia 19.12.13, 13:00 sport direct nie sprzedaje butow "sport direct", tylko roznych firm, ktorych rozmiarowka sie rozni najprosciej chyba kliknac w sizing info butow, ktore chcesz kupic....... Odpowiedz Link Zgłoś
hela_mela Re: Sports direct - rozmiar obuwia 19.12.13, 14:09 C oznacza children? Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: Sports direct - rozmiar obuwia 20.12.13, 09:01 Tak, C to rozmiary dziecięce. Proponuję szukać rozmiarówek konkretnych firm aby ustalić, jakiego rozmiaru potrzebujesz. Ja w ten sposób dopasowałam sobie sandały Karrimor (6,5), a córce traperki (C6). Tu jest tabela rozmiarów Karrimor, jeżeli przypadkiem to jej szukasz store.karrimor.com/customerservices/otherinformation/sizeguide Odpowiedz Link Zgłoś