Dodaj do ulubionych

Uwaga na interbeds !

20.12.13, 00:26
Na stronie allegro interbeds jest informacja "wysyłka w 24h" http://i40.tinypic.com/v78cub.jpg , potwierdzono to mi i mojej żonie dwukrotnie w rozmowie telefonicznej. Wczoraj oczekując kuriera, zadzwoniłem do interbeds aby upewnić się czy towar został wysłany - okazało się, że nie i że pomimo informacji na stronie interbeds na allegro o 24h w regulaminie jest zapis o 5 dniach! Ich hasło "Spełniamy marzenia Twojego dziecka" może się okazać ponurym żartem bo do Wigilii pozostały 2 dni robocze a przesyłka nie została jeszcze wysłana i nie wiadomo czy będzie bo z informacji uzyskanej telefonicznie wczoraj nie mają jeszcze towaru. Ostrzegam przed tą firmą!!!

Obserwuj wątek
    • kabutka Re: Uwaga na interbeds ! 20.12.13, 15:10
      A co tam jest tym drobnym druczkiem ?

Swoja drogą - trochę późno zamawialiście.
    • dwellajna Re: Uwaga na interbeds ! 20.12.13, 15:15
      Zamawianie łóżka piętrowego na 2 dni przed Wigilia nie mogło sie dobrze skonczyc, nawet gdyby sklep temu sprostał, to kurier niekoniecznie.
    • nena20 Re: Uwaga na interbeds ! 21.12.13, 21:31
      no strasznesmile
      trzeba zawiadomić policję albo od razu przygotować pozew sądowy.
    • deleine Re: Uwaga na interbeds ! 21.12.13, 23:10
      powinniście ostrzegać przed sobą jako klientami
    • alpepe Re: Uwaga na interbeds ! 22.12.13, 00:50
      tu nade mną cię skrytykowano, ale trzymaj się chłopie, bo akurat to chamstwo, by zachwalać szybką wysyłkę, kiedy się nie ma w ogóle towaru.
    • srajdusbajdus Re: Uwaga na interbeds ! 26.02.16, 15:49
      Masz rację. Zamówiłam łóżko dla dziecka gdy pojechało na ferie. Po przyjeździe miało mieć niespodziankę. Obdzwoniłam kilka firm i większość miała terminy za 1,5 - 2 tyg. Na INTERBEDS zdecydowaliśmy się głównie z powodu szybkiej wysyłki. Przez telefon też pani nas zapewniła, że otrzymamy łóżko za 3 dni. Dziecko wróciło z ferii i spało z nami.....A do krytykantów: jeśli coś zamawiam z powodu szybkiej wysyłki to mam jak najbardziej prawo tejże szybkiej wysyłki oczekiwać. W przeciwnym razie to zwykłe oszustwo. Gdyby nie zapewnienia o szybkiej wysyłce wybrałabym inne łóżko (bardziej mi się podobało ale chciałam by zdążyło przed przyjazdem dziecka)....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka