alfa36 23.12.13, 09:28 Potrzebuję dla 8 latka. Możecie polecić jakiś cenowo i jakościowo dobry sklep? A... i czy wszystkie te buty (nike, adidas) są sztuczne? Nie chciałabym, żeby młodemu noga się pocila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estragonka Re: Buty sportowe 23.12.13, 09:55 sportowe już drugi czy trzeci rok kupuję w decathlonie, dla siebie i dla córki. fajne, lekkie buty, wybór bardzo duży, i zabudowane mocniej i przewiewne znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 decathlon 08.01.14, 11:27 Może mi ktoś z Was napisać, jak z rozmiarówką w tym sklepie? Chcę kupic w ich sklepie internetowym a butów nigdy tak nie kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Buty sportowe 08.01.14, 12:05 Nie, nie wszystkie buty nike, adidas są sztuczne. Ostatnio córka w Intersport wyszukała Nike Rabona wykonane ze skóry. Cena też była fajna, bo akurat mieli -25% na buty sportowe a ten model był dodatkowo przeceniony. Tyle, że to już chyba w damskich były, bo ona 36 z nike nosi. Noszą się dobrze, noga się nie poci, a powiem szczerze, że ciężko kupić takie buty na halę. To tak tylko dla przykładu, że nike czy adidas ma też inne niż "sztuczności" i można kupić okazjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
crazymum1683 Re: Buty sportowe 08.01.14, 12:33 hej, moze spojrz w decathlon. Maja chyba calkiem dobry wybor i teraz sadze beda jakies przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś