Dodaj do ulubionych

klocki K'nex

30.12.13, 11:04
syn dostal na gwiazdke-kupione w merlinie na tych promocjach.taki zestaw 350 szt w czerwonym pudelku.otwierajac przezyl szok-pudlo spore a w srodku 1 woreczek...czy to tak ma byc?jakos nie chcialo nam sie przeliczac no ale nawet po wysypaniu dna nie zakrylo...
klocki w sumie fajne-przynajmniej tyle.chce nawet by mu dokupic-ale sa tylko zestawy tematyczne-tzn karuzela itp czy sa takie ze sa same patyki i laczniki?bo patrzac na karuzele boje sie ze zastane mikroskopijny woreczek z 5 na krzyz patyczkami...
Obserwuj wątek
    • monikaj21 Re: klocki K'nex 30.12.13, 11:32
      Tak ma być smile
      Nie znam zestawów z samymi patykami, ale najwięcej patyków jest w dużych zestawach - karuzele, kolejki górskie.
      Ja kiedyś kupiłam za jakieś niezłe pieniądze używany, duży zestaw klocków, tak więc dzieciaki mają tego spore pudło i to już daje duże pole do popisu dla fantazji.
      • manala Re: klocki K'nex 30.12.13, 11:43
        mój mąż wymiękł przy składaniu dinozaura...i powiedział, że nie ma możliwości aby 7-8 latek dał radę ; ))

• monikaj21 Re: klocki K'nex 30.12.13, 12:05
          Mój 6 latek nadspodziewanie dobrze sobie radził ze składaniem, ale po jakimś czasie zaczął się nudzić i wezwał mamusię na pomoc. Co się naklęłam pod nosem to moje (nie cierpię takiej roboty), ale składanie zakończyło się sukcesem smile
          • bob.budowniczy Re: klocki K'nex 30.12.13, 12:16
            Tak ma być. My pomagaliśmy naszym dzieciom składać: rollercroster korkociąg i robot ace. Bardzo mi się podobają, tylko mam już dość tego ciągłego hałasu od działania.
        • chce_bobo Re: klocki K'nex 30.12.13, 12:36
          haha mój mąż również upocił się przy dinozaurze smile
          syn pomagał ale nie ma opcji, by złożył go samodzielnie!
    • edzia321 do mamachlopca1 30.12.13, 13:43
      napisałam na priv smile
      • mamachlopca1 Re: do mamachlopca1 30.12.13, 13:50
        odpisałamwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka