senioritaloca 03.01.14, 21:03 Macie jakies doswiadczenia? Jaka jest ich jakosc? Dobre sa ich kurtki puchowe. btw co znaczy ta nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Tape a l'oeil-jakosc ubran 04.01.14, 08:47 Kurtek nie znam. Mam sporo letnich rzeczy dla10latki z wyprzedazy sierpniowej...jeszcze z metkami. Ladnie odszyyte. Zgrabne. Dosyc duze jak na swoja rozmiarowke. Nawet jakies baleriny mamy za 17zl. Z rzeczy eksploatowanych mam tylko koszulki z kol. basic. Nawet daja rade. Choc szybko popruly sie oslony od spodu od wyszywanych cekinowych serc. Koncowe przeceny super. Ceny swietne. Aktualnej kol. nie znam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Tape a l'oeil-jakosc ubran 04.01.14, 11:34 Kraków, Wrocław, Poznań, Czeladź, Katowice, Janki..... Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Tape a l'oeil-jakosc ubran 04.01.14, 11:50 Duże? Moja dwulatka właśnie wyrosła z rozmiaru 3 lata... Ale ona bardzo tyczkowata jest. Użytkowaliśmy spodnie: wąskie w pasie (dla nas plus), ale z krótkim stanem, chociaż to pewnie akurat fason. Kupione na wyprzedaży za niecałe 15 zł, nie udało nam się ich zedrzeć. Miałam też bodziaki dla młodszej - myślałam, że się rozwalą szybciutko, bo były z takiej cienkiej bawełenki, ale trzymają się super, wzory (naprasowane takie) też się nie kruszą ku mojemu zdziwieniu. Ale też zaniżony rozmiar IMHO. Natomiast te siateczki, które zabezpieczają hafty na bluzeczkach od spodu rzeczywiście odlatują po pierwszym praniu. Ogólnie - ja jestem zaskoczona na plus, bo wyglądają na mniej porządne niż są Wyprzedaże mają boskie Ostatnio musiałam się powstrzymywać, żeby nie kupić dziecku futerka ze świątecznej kolekcji za 30 zł... Powstrzymało mnie tylko to, że było małe Za to wysyłka ze sklepu internetowego się nie opłaca - 18 euro, jeśli mnie pamięć nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna10 Re: Tape a l'oeil-jakosc ubran 04.01.14, 12:13 po wielu praniach jak nowe. Miałam koszulki i spodenki. Odpowiedz Link Zgłoś
senioritaloca Re: Tape a l'oeil - Nazwa znaczy Rzucający sie w 04.01.14, 18:33 Dzieki Jezeli jakosc dobra to trzeba na zapas kupic. Za dwa sezony zjada z jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Tape a l'oeil - Nazwa znaczy Rzucający sie w 04.01.14, 18:53 To jest francuska marka, oni nie mają tendencji do pogarszania jakości, kupuję od lat także w VB i zawsze mają rewelacyjną jakość, choć chyba to półka trochę wyższa od Tape a l'oeil. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Tape a l'oeil-jakosc ubran 04.01.14, 14:41 Ogromnym minusem jest rozmiarówka, po rozmiarze 128 jest 140, a to przepaść w wielkości Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Tape a l'oeil-jakosc ubran 04.01.14, 19:05 Niestety, to przypadłość i innych francuskich marek, np. Okaidi tez ma rozmiarówkę typu 7-8 lat, 9-10, 11-12 itd. Odpowiedz Link Zgłoś