Dodaj do ulubionych

Zara - zwrot

20.01.14, 11:19
Kupiłam kurtkę w Zara on-line rozm M. W domu wydalała się być dobra, wiec obcięłam metki. Niestety w praktyce na zewnątrz zaczęła mi się podnosić i ciągnąc w ramionach czyli za mała. Potrzebuje rozmiaru L. Czy jest szansa wymienić ja na większy rozmiar mimo że obcięłam metki. Oczywiście je jeszcze mam czy moge zwrócić taka kurtkę ?? Raz założona z obciętymi metkami?? Szkoda wydać 400zł na przymała kurtkę.
Z góry dziękismile
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Zara - zwrot 20.01.14, 11:52
      bez papierowych metek da sie zwrócić. bez tych długich wewnętrznych niestety nie.
    • zaba133 Re: Zara - zwrot 20.01.14, 12:00
      wg mnie bardzo marne szanse, to ze odcięłaś metki jest dla sklepu dowodem, że kurtka mimo wszystko była noszona
      • gibon301 Re: Zara - zwrot 20.01.14, 12:06
        wszystko zależy od kierownika sklepu (mi kiedyś przyjął sukienkę dziecięcą, mimo że na paragonie był inny rozmiar - zdublowany prezent). poza tym też jak kurtka w rzeczywistości wygląda - z tego co zrozumiałam to ją już nosiłaś, więc nowa już nie jest, jeśli to widać to raczej nie przyjmie, zresztą byłoby to bardzo nie w porządku, bo kurtkę kupiłby ktoś inny jako nową, a faktycznie byłaby noszona.
    • zdzisnadzis Re: Zara - zwrot 20.01.14, 12:52
      No wybacz metki odciete , kurtka uzywana - co z tego , ze raz. CHcialabys cos takeigo pozniej kupic?? A zwrotu ci raczej nie przyjma.
    • gosiaw29 Re: Zara - zwrot 20.01.14, 13:09
      Bez papierowych można, bez wewnętrznych materialowych -nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka