dunia34 23.01.14, 23:53 syn (9 lat) chce być w tym roku lekarzem na szkolnym balu karnawałowym, a ja nie mam pomysłu jak mu strój wykombinować. Do tego to ma być chirurg więc musi mieć zielony albo niebieski uniform. Proszę o jakieś pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinceramente Re: strój lekarza na bal 24.01.14, 12:50 Fartuch zielony kupisz na allegro za 8 zł allegro.pl/fartuch-lekarski-operacyjny-stan-magazynowy-z-i3887926043.html U tego samego sprzedawcy czepek w tym samym kolorze za 5 zł. Myślę, że za tę cenę warto. Dopasowanie fartucha (zwężenie i skrócenie całości i obcięcie rękawów) nie powinno być problemem. A nawet jeśli, to krawcowa nie wyceni takiej przeróbki zbyt drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: strój lekarza na bal 24.01.14, 13:02 OT mi się skojarzyło - chodzi za mną od wielu lat idea zrobienia dla dorosłych imprezy pod hasłem właśnie bal lekarski ) I miałam taką wizję woreczków jak na osocze z napisem "osocze" i alkoholem czystym w środku, i obok wiszące woreczki z rureczkami z alkoholem typu czarnoporzczkowym hehe z napisem BRh+ i rureczki do nalewania. I salowe, pielęgniarki, lekarki itp )) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: strój lekarza na bal 24.01.14, 15:38 Może maseczke na chwilę założyć (o ile w niej wytrzyma), rękawiczki jednorazowe, przynajmniej nie zarazi się od nikogo ;P, buty białe Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: strój lekarza na bal 24.01.14, 15:45 olaj, piękna wizja taki bal z alkoholem i pielęgniarkami to chyba fantazja kazdego faceta Odpowiedz Link Zgłoś