Dodaj do ulubionych

Rainforest

09.02.14, 19:19
Jestem na etapie kupowania maty dla niemowlaka. Myślałam o fisher price rainforest - coś takiego: allegro.pl/fisher-price-mata-edukacyjna-rainforest-k4562-hit-i3916963985.html i natknęłam się przypadkiem na znacznie tańszą, a bardzo podobną; allegro.pl/mata-edukacyjna-dla-dzieci-rainforest-021-promocja-i3920832976.html
Czy może któraś z Was kupiła jeden z wariantów lub miała okazję porównać je na żywo? Zastanawiam się, czy warto się skusić na droższą bo lepsza jakość itd czy raczej nie ma co przepłacać. Dzięki za rady.
Obserwuj wątek
    • alojw Re: Rainforest 09.02.14, 20:14
      Miałam tą z pierwszego linku i była ok. Ta druga to zapewne marna podróba. No i nie rozumiem dlaczego w tej drugiej jest napisane, że mata powyżej szóstego miesiąca?
      • lucyjkama Re: Rainforest 09.02.14, 20:18
        Pewnie dlatego, że nie ma jakiegoś tam atestu.
        Kupiłabym oryginalną, możesz ją za rok sprzedać za 120-150 i wyjdzie na to samo cenowo a będziesz mieć produkt o sprawdzonej jakości i bezpieczny.
        • jesuisunpapillon Re: Rainforest 09.02.14, 21:00
          ja kupiłam używaną, wyprałam wszystko i było elegancko, dziecko tego nie zniszczy tak szybko więc spokojnie można kupić używaną, która nie ma śladów użytkowania;
          potem sprzedałam z niewielką stratą, te maty po 5-6 dzieci używa nierzadko i nic im się nie dzieje, jest bardzo fajna więc lepiej kupić oryginalną niż podróbę
          • lovisa10 Re: Rainforest 09.02.14, 21:09
            Miałam taką matę dla synka i byłam bardzo zadowolona, jest naprawdę świetna, super wykonana, synek bardzo długo bawił się zabawkami z maty i nawet zabieraliśmy je ze sobą na spacer. Ja kupowałam w sklepie stacjonarnym, więc niestety nie umiem Ci poradzić którą z nich masz kupić, ta druga podejrzanie tania jest...
            • lovisa10 Re: Rainforest 09.02.14, 21:12
              Aaaaa, dopiero teraz zobaczyłam, że ta druga to nie Fisher Price, więc pewnie i jakość nie ta sama. Ja bym stawiała na pierwszą, ale można ją kupic taniej niż w podanym przez Ciebie linku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka