lolo271 Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 00:22 (...)atak rakietowy.......... Wybuchy w samym centrum............ Brak ofiar..........(chyba).............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Irak bombarduje Kuwejt............. IP: *.proxy.aol.com 29.03.03, 01:43 przestan pic frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 02:09 Odwal sie od Lola. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 02:17 (...)Za takie szybkie informacje powinni mi dac kase........... Nawet taki idiot myslal ze to kicz........ To byla informacja za ..........50-tys €.......... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 02:29 Kochanenki a Ty znowu cos wypiles? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 02:36 canadian napisał: > Kochanenki a Ty znowu cos wypiles? __________________________________________ (...)Un missile iracheno ha colpito il parcheggio del centro commerciale "souq Sharq" a Kuwait City.Secondo le autorità locali,non vi sono vittime. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 03:15 Po polsku i powlosku juz napisales. To za 100 tys Euro. Jakie jeszcze jezyki znasz? Pochawal sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 03:17 canadian napisał: > Po polsku i powlosku juz napisales. > To za 100 tys Euro. > Jakie jeszcze jezyki znasz? > Pochawal sie. ______________________________________ (...)Znam pare jez.ale twoja szaronowa morda by tego nie przelknela........... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 03:19 No zaszczyc mnie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: canadian odwal sie on za swoje pije . 29.03.03, 03:12 Krakowianeczko a Ty znow po nocy pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 03:05 (...)Moim zdaniem to ci z USA sa jakos chujowo doinformowani........... Plus GW jest za wojna..............Panie!Dzieki ze mnie oswieciles jezykami!..... Teraz wiem dlaczego pierdola w zywe oczy!...............Ludzie nie znaja jezykow!.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Irak bombarduje Kuwejt............. 29.03.03, 03:10 (...)...............Kurwa!.......co wy ze mnie robicie Mojzesza?!!!!!!!!!!!!! Toz to idioci zupelni ci Polacy!!!!!!!!!!!!!!!!! ........p.s.Moim zdaniem to caly ten pierdolony kram polityczny trzeba przekrecic przez maszynke do miesa!!!!!!!!!!!!!! Kreca Polakow jak moga! Odpowiedz Link Zgłoś