Dodaj do ulubionych

MUTSY- czy warto?

16.08.04, 15:51
Mam mały dylemat- otóż miałam zamiar kupić PegPerego (Pliko), ale cały czas
kusi mnie pojazd na pompowanych kołach (używany uciekł mi z Allegro). Nie
wiem jednak czy spacerówka Mutsy to dobry wybór. Kiedyś przymierzałam się do
niego, ale był za drogi. Wydawało mi się też, że siedzenie jest wąskie i
płytkie (moja pół roczna Zuzka jest duuża). Warto rozglądać się za tym
wózeczkiem?
pozdro
Ania z Zuzką
Obserwuj wątek
    • pinik Re: MUTSY- czy warto? 17.08.04, 14:34
      hej,

pliko i mutsy to tak krancowo rozne wozki!!!

Jesli zamierzasz tym wozkiem jezdzic po lasach, lakach, polach to moze warto
      myslec o mutsym (choc mialam ten wozek jako jeden z chyba jakis 35-ciu i uwazam
      go za beznadziejny! Piekny, ale dla mnie tragedia w prowadzeniu! Czolg!).

Pliko P3 jest super udanym wozkiem, ktory na jazde po normalnych (tzn. z
      wybetonowanymi ulicami) osiedlach zdaje egzamin. Do miasta swietny. PO zlozeniu
      maly (mutsy b. duzy), latwo sie szybko sklada i wyjatkowo komfortowy jak na
      parasolke (moze sluzyc nawet jako jedyny). Jesli myslisz o mutsy, to nawet nowe
      pliko bedzie od niego tansze. Przy polrocznym dziecku kupilabym napewno pliko,
      tym bardziej, ze nawet jak kupisz mutsy, za chwile bedziesz szukala czegos
      mniejszego i lzejszego.

choc przyznam, ze mutsy jest piekny, ale mimo to sie go pozbylam....
      • krasulas Re: MUTSY- czy warto? 17.08.04, 19:13
        Dzięki Pinik
        Chciałam polować na Allegro na Mutsy (jeden mi już uciekł), ale wydaje mi się,
        że z Pliko będę zadowolona. Powiedz mi jeszcze - czy oparcie w Pliko jest
        wystarczająco szerokie(nie mogę nigdzie znaleźć tego modelu, aby "przymierzyć"
        Zuzkę). Atlantico jest bardzo szerokie - ale to w końcu inny model. No nic -
        teraz szukam dobrej oferty (upatrzyłam sobie kolor cherry cola). Dzięki za info
        Pozdrowionka
        Ania z Zuzką
        • pinik Re: MUTSY- czy warto? 17.08.04, 20:13
          Hej,

pliko ma wezsze oparcie niz atlantico (atlantico ma naprawde wyjatkowo
          szerokie!). A moze atlantico byloby dla ciebie rozwiazaniem? Troche pomiedzy
          Mutsym, a pliko. Jesli nie zalezy ci na skladaniu parasolkowym, to atlantico
          jest lepsze (wieksze dla dziecka, mozna super prowadzic jedna reka - jak w
          zadnym innym wozku - , wiekszy, stabilny kosz na zakupy, dzielona budka, troche
          wieksze kolka i lepsza amortyzacja. Bardzo udany wozeczek. cos pomiedzy
          parasolka, a zwykla ciezka spacerowka. Ja tez go mam i uwazam za b. udany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka