dunia34 Re: Wózek na zakupy 23.02.14, 13:35 mam z ikeii i używam regularnie odkąd przestałam jeździć z wózkiem dziecięcym, a zakupów do zrobienia jest coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Wózek na zakupy 23.02.14, 15:08 Niedawno kupiłam w sklepie stacjonarnym dla mamy taką dość dużą, nawet ładną i nie babciową, z fajnego matowego materiału (a nie szeleszczącą szkaradę w kropki z IKEI) i... okropnie wstydziłam się idąc z nią do domu Czułam się jak handlara z Kleparza Nie dla mnie te wózki, zwłaszcza że niewygodnie mi iść wlokąc coś za plecami, zwłaszcza ciężkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka a ja się na niego zaczajam;) 23.02.14, 17:37 coraz częściej łapie mnie rwa kulszowa, jak wypadnę na zakupy do oddalonej biedronki , czy lidla, to zawsze coś tam do domu przytaszczę, więc dumam, że dla zdrowia to jednak wózek by mi się przydał, teraz każdy zaczyna ciągać za sobą te sprzęty bez ograniczenia wiekowego tylko przydałaby mi się dluga rączka, bądź taka z regulacją, bo wszelakie marketowe tanizny, to były takie niziutkie, że ocierałabym sobie pięty Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: a ja się na niego zaczajam;) 24.02.14, 09:24 Jak jestes 60+ albo inwalida to ok w innym wypadku to wyglada smiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: a ja się na niego zaczajam;) 24.02.14, 09:29 gdyby nie to ze po zakupy mam kawałek i podjezdzam rowerem lub autem to ze wzgl. na kręgosłup sprawiłabym sobie taką chciałam kupic mojej mamie ale argumenty były podobne jak króliczycy Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: a ja się na niego zaczajam;) 24.02.14, 11:14 Mam, używam, w kwiaty Taką (inny wzór): www.barokko.pl/product-pol-16061-Reisenthel-Wozek-Foldabletrolley-Rings.html Musiałabym oszaleć, żeby kilkanaście kilo warzyw na rynku nieść w siatkach tylko po to, żeby nie wyglądać śmiesznie A i w CH mi się już przy większych zakupach przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: a ja się na niego zaczajam;) 24.02.14, 20:30 No dokładnie - wolę wyglądać śmiesznie, niż tachać w siatach to wszystko i nadwyrężać kręgosłup. Mam z IKEA model we wróble, obecnie już niedostępny chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: a ja się na niego zaczajam;) 25.02.14, 00:55 też mam tą z ptakami, niestety IKEA teraz coraz brzydsze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Wózek na zakupy 24.02.14, 15:53 Ja rok temu przymierzałam się do takich allegro.pl/listing/listing.php?string=torba+GIMI+&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y w końcu nie mogłam się zdecydować. Też najbardziej mi zależy żeby taką torbę mieć na warzywa z rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wózek na zakupy 25.02.14, 09:26 Ja myslalam o tym www.reisenthel.com/en/SHOPPING/trolley-M-flower.html wyglada prawie jak walizka, ale ma male kolka, czy bedzie on w ogole funkcjonalny? Widuje ludzi z takimi wozkami, ale na polskie krawezniki, no ja na pewno mam ich mnostwo do pokonania, to nie jest dobry pomysl. www.reisenthel.com/en/SHOPPING/carrycruiser-flower.html Odpowiedz Link Zgłoś