dorota.skupa 27.02.14, 18:28 Spodobał mi się wózek marki Bexa - czy może ktoś ma? Wózek prześliczny z weluru, ach jak mnie kręci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemihub Re: Wózki dla dzieciaków 28.02.14, 08:06 Witam ja mam taki wozek beda b3 konkretnie! Mam go juz od 2010 roku kiedy urodziła sie moja córeczka a teraz używam go dla mojego synka ponieważ kupiłam neutralne kolory wtedy! Wozek jest bardzo dobry jedyna zła decyzje jaka podjęłam go kupując było to ze ma trzy koła i nie wydaje mi sie zeby był stabilny podczas jazdy po tzw wertepach wiec żałuje ze nie kupiłam wózka na czterech kołach bo napewno byłby zwrotniejszy wydaje mi sie! Jeszcz jedna rzecz która mi przeszkadzała w wozku to to ze jest dosyć duży gabarytowych i przechodzenie między pułkami w sklepach było dość denerwujące!! Ogólnie polecam wozek bardzo bo jest naprawde wytrzymały!! Tak wiec polecam i mam nadzieje ze moja wypowiedz nie była bardzo chaotyczna! PozdRawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: Wózki dla dzieciaków 28.02.14, 11:16 Dzięki za informacje. Ten który mi się spodobał jest czterokołowy i ma bardzo wąski stelaż - tylko 58 cm. Nazywa się Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemihub Re: Wózki dla dzieciaków 28.02.14, 18:36 Uważam ze to dobry wybór! Moja znajoma rownież ma wozek bexa i rownież sobie chwali także gorąco polecam a wozek widziałam i muszę powiedziec ze wyglada swietnie!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś