Dodaj do ulubionych

czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved?

07.03.14, 20:51
Obserwuj wątek
    • crakersowa Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 00:39
      Oficjalnie nie ma, ale sprytne osoby tongue_out odkryły, że wchodzi DZIENKOBIET (-25%). Nie wiem jak długo, może tylko jutro, lepiej się spieszyć. Kod działa na wszystko, również na przecenione rzeczy smile
      • blizniaki14 Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 07:37
        Działa, nawet na przecenione i nawet na dziewczęce smile
        • cyber-szuja Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 08:21
          Na chłopięce też wchodzi ten kod, tylko na męskie nie wink
          • anmaja76 Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 08:39
            MI nie pokazuje zniżki....
    • czarnonaczarnym Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 09:04
      Działa wam obecnie ten kod? Mi działał jakieś pół godziny temu, a teraz już nie uncertain.
      • malinkowa81 Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 09:14
        to samo u mnie - skapnęli się
        • czarnonaczarnym Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 09:18
          uncertain
          Tak długo już czekam na ciekawy kod rabatowy.
          • edie70 Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 09:55
            BUUU
            wrzuciłam do koszyka 4 upatrzone tshirty i nie działa crying
            a do kiedy jest wazny ten kod na 20% z Glamour ?
            • anmaja76 Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 11:25
              Juz działą, wpisując kod trzeba zrobić ENTER.
              • blizniaki14 Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 11:30
                Mnie cofnęli zamówienie, że niby niedostępne te produkty sad a były dostępne już nawet zapłaciłam sad
                • blizniaki14 Re: czy są jakieś promocje aktualnie w Reserved? 08.03.14, 11:30
                  maila mi przysłali
                  • edie70 Re: dzienkobiet 08.03.14, 11:47
                    Ani razem ani z enter nie przyjmuje crying
                    • blizniaki14 Re: dzienkobiet 08.03.14, 11:57
                      to podobno kod tylko do Mohito. to dlaczego działał w reserved???!!!
                      • crakersowa Re: dzienkobiet 08.03.14, 12:36
                        Dlatego pisałam, że nieoficjalny kod, mam nadzieję, że co poniektórym się udało skorzystać smile
                        • blizniaki14 Re: dzienkobiet 08.03.14, 13:07
                          Wiem, rozumiem. Mnie niby się udało, zamówienie poszło, zapłaciłam od razu,a 3 godziny później dostałam maila,że nici z tego. Teraz muszę jeszcze na zwrot kasy czekać sad szkoda,że większość sklepów on-line, ma jakieś promocje dla kobiet,tylko nie reserved, akurat u nich na 3 ciuszki poluję sad eh
                          • doti_2 Re: dzienkobiet 08.03.14, 19:18
                            dzięki, byłam dziś z młodą kurtki pooglądać i tak bym nie skorzystała sad albo krótkie jakieś, albo szerokaśne .... za to skorzystał H&M. Kurteczka na wiosnę super łatwa w zakładaniu, lekka, na zamek idealna dla przedszkolaka. Nawet dało się młodej wytłumaczyć że nie musi być różowa i granacik będzie się jej ładnie z różowymi dodatkami komponował. Pełen sukces wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka