marcyszka 31.03.14, 06:06 bywa w ogóle? Muszę kupić bolerko na komunię dla córki i coś dla siebie i się zastanawiamy czy pojawi się jakaś akcja z rabatem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivaz Re: rabat do Zary? 31.03.14, 07:12 Ja się nigdy nie spotkałam z rabatem do Zary Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: rabat do Zary? 31.03.14, 07:16 a myślałam, że po prostu ja nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: rabat do Zary? 31.03.14, 08:03 zapomnij, nikt jeszcze nie widział rabatu do zary ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: a pracowniczy? 31.03.14, 10:41 Takie coś wykopałam z netu Kazdy pracownik dostaje kartę rabatową na wszystkie sklepy Inditexu z 15% zniżką na wszystkie artykuły, nawet podczas wyprzedaży. Na Boże Narodzenie dostałem paczkę o wartosci 150 zł, kazdy taką dostaje: w środku kawy, belgijskie słodycze i inne praliny. Pod koniec roku Zara organizuje mega imprezę dla swoich pracowników, na którą mamy wynajęty cały lokal na wszystkich pracowników Zary z Warszawy. Dostajemy po 3 drniy za free plus żarcie full wypas za free. Na urodziny pracownik dostaje bon do Inditexu o wartości 100 zł i może dodatkowo za 30 zł miesięcznie, wykupić sobie kartę Multisport. No i umowa o pracę z urzędu. A i opieka medyczna w Lux Medzie. Oczywiście podstawowa, ale zawsze Zobacz więcej na: www.wykop.pl/link/1697918/ama-kasjer-sprzedawca-w-sklepie-zara/ Odpowiedz Link Zgłoś