miska27 02.04.14, 14:41 Poradździe gdzie najlepiej kupić i w ogóle na co zwrócić uwagę przy zakupie. Generalnie potrzebuję go nad morze i wycieczki rowerowe...czasem jeszcze jakiś wypad w góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia0422 Re: softshell damski 03.04.14, 12:49 a możesz napisać ile zapłaciłaś za niego? pozd.k. Odpowiedz Link Zgłoś
fiora81 Re: softshell damski 03.04.14, 13:02 ja tez mam 4F i polecam kupilam go w lutym na wyprzedazy z 200zl na 50zl az szkoda bylo go nie wziasc. Jak zakup nie jest pilny to ja bym poczekala na wyprzedaze bo teraz okolo 200zl kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: softshell damski 03.04.14, 13:54 a ja się sparzyłam na 4F może nie na softshellu a na kurtce zimowej - po kilku miesiącach rozpadł się suwak. Osobiście polecam softshelle killteca i regatte Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: softshell damski 03.04.14, 20:11 Ja też nie lubię 4F. Mam ich polar i jakieś t-shirty i jakość wykonania marna. Kupiłam sobie ostatnio softshella Hi-Tec i bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: softshell damski 03.04.14, 20:52 Jak dla mnie ubrania 4f są ok. Szału nie ma, ale np. kurtki i spodnie narciarskie po dwóch sezonach bardzo intensywnego używania i prania mają się bardzo dobrze. Mężowi w poprzedniej kurtce rozszedł się zamek, ale firma podeszła do sprawy profesjonalnie i zaproponowała nową kurtkę lub zwrot kasy. Ostatnio mierzyłam bardzo fajny softshell w outlecie 4f za 249 zł przeceniony chyba z prawie 400 zł. Miękki, lekki, fajny fason tylko kolor nie do końca mój Obeszłam kilka sklepów i stacjonarnie nic nie wybrałam. Suma sumarą idą do mnie dla softy z Zalando. Jeden CMP F.lli Campagnolo, drugi The North Face. Jak dojdą dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa.mama Re: softshell damski 04.04.14, 12:23 a ja właśnie kupiłam dzisiaj w c&a za 107 zł (przecena 199 na 119) darmowa dostawa i -10% jak dla mnie taki wystarczy, na zakupy czy po dziecko do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: softshell damski 04.04.14, 12:28 A ja mam 4F drugi rok, dobrze się sprawuje, dałam za niego 150zł i też niby na wyprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: softshell damski 04.04.14, 13:06 Też się nad nim zastanawiałam. Czy on jest na jakimś polarku czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: softshell damski 04.04.14, 13:18 Po co te krzyki, wystarczyło spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: softshell damski 04.04.14, 13:24 Powyższe było do magdalenca78 Co do softa z C&A na żywo go nie widziałam, ale wydaje się że bedzie to lekka, miekka kurtka/bluza. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: softshell damski 04.04.14, 13:06 u nas 4F też spalone. Rękawiczki się rozpadły po pierwszym zjeździe na nartach. Kurtka zawiodła w kwestii suwaków. Spodnie "ujęły się" i powstały dziury. Tej firmie mówimy zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: softshell damski 04.04.14, 20:46 z firmy 4F mam tylko softshell, kupiony jesienią, w przecenie za 99zł jakoś. Nic się z nim nie dzieje, a sporo chodziłam. Cieplutki, nie ma zadnego polaru od wewnątrz. Mąż ma Brugi, też fajny, ładniejszy kupiony w outlecie, za ok 150zł. Jedyne czego mi brakuje to dopinany kaptur. Dzieci mają z kapturem i nadają się na lekki deszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś