Dodaj do ulubionych

białe półtrampki damskie

14.04.14, 00:12
Dziewczyny, doradźcie, proszę. Potrzebuję kupić białe, proste półtrampki (dla siebie) podobne do conversów, ale nie conversy. Będę je nosić sporadycznie, ale dobrze by było, żeby się nie rozleciały po tygodniu smile Gdzie szukać?
Obserwuj wątek
    • malinkowa81 Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 09:05
      Ja mam niskie trampki Levi's. Są bardzo wygodne i tańsze niż conversy.
    • eo_wina Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 10:44
      Może McArthur? Kosztują coś koło 60zł. Koleżanka sobie chwali.
      Przykładowe:
      allegro.pl/markowe-biale-trampki-meskie-mcarthur-it01-r-41-i4093866481.html
    • inia25 Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 10:51
      a skad jesteś? Jak z Warszawy to polecam wyprawę do sport direct - trampek od etyra tam. Lee Cooper kupilismy w sobote za obłędną kwotę 35 zł, Dunlopy męskie za 41 zł i za 69 zł, były jeszcze inne, spory wybór.
      • janka39 Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 17:25
        dzieki, niestety, jestem z wroclawia
        Pewnie bym musiala do factory podjechac, bo jak kiedys nie szukalam takich butow, to chyba tez sporo widzialam w sportowych sklepach outletowych. Tyle ze to wyprawa na pol dnia, a nie mam czasu uncertain

A ktos ma doswiadczenie z póltrampkami Ralf Lauren? Warto wydac wiecej grosza?
        • janka39 Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 17:27
          A, te Mc Arthur nawet fajne, mierzylam dzis
          Ale guma na czubku w bialych jest ecru, no i 38 za male, a 39 za duze sad

Mierzylam tez jakies no name (49 zl) w jakims dziwnym sklepie w Sky Tower, ale byly koszmarnie niewygodne
        • alcea3 Re: białe półtrampki damskie 19.04.14, 22:11
          We Wrocławiu też jest Sports Direct
    • janka39 Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 17:47
      juz sie poprawiam wink - chodzi o trampki Ralpha Laurena...
      • malinkowa81 Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 19:53
        Musisz przymierzyć i sama zdecydować - moim zdaniem drogie nie zawsze znaczy lepszej jakości..
        Ostatnio też szukałam i przymierzałam z tych nie najtańszych m.in.:
        Ralph Lauren - średnio wygodne, trochę "człapiące"
        Calvin Klein Jeans - tragedia: ciężkie, obcierające, niewygodne
        Tommy Hilfiger - całkiem wygodne i ładne wizualnie, ale nie warte swojej ceny - podobne bez takiej marki można kupić za 1/3 czy 1/4 ceny
        Na co się ostatecznie zdecydowałam napisałam już w poście wyżej. Na trampki z najlepszym stosunkiem ceny do jakości, poza tym była promocja akurat.. wink
    • sylki Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 17:49
      Proszę bardzo allegro.pl/damskie-poltrampki-tenisowki-new-age-16-kolorow-38-i4137036828.html
      Kupiłam takie w zeszłym sezonie wiosna lato, prane wiele razy i dalej wyglądają jak nowe
      Szczerze polecam
      Maja jeszcze takie allegro.pl/hit-new-age-vansy-tenisowki-trampki-18-kolorow-38-i4137036781.html
    • eo_wina Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 22:27
      No właśnie, ja też mam problem z rozmiarówką trampkową.
      I nie, żebym tam była jakimś snobem skończonym, ale Conversy wstrzeliły mi się idealnie w stopę. Nie wspominam już o jakości. Ja w ogóle jestem trampkara i miałam różne (łącznie z biedronkową marką CODE, które po dwóch miesiącach wakacyjnego użytkowania rozkleiły się i wylazł z nich klej), ale najwygodniej mi w rzeczonych Conversach. Ubolewam nad ceną - teraz, po zmianie loga w ogóle zgłupieli, ale cóż...
      Ostatnio mierzyłam Crocsa trampy - i niewygodne sad
      • janka39 Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 23:06
        No ja trampkara nie jestem, ale mysle, ze teraz potrzebuję wink
        Co do conversów - syn nosi po szkole od poczatku wrzesnia, sa jak nowe... Ustrzelilam je na jakiejs mega wyprzedazy w schaffie... Niestety, teraz takich cen na conversy juz nie ma uncertain
        • eo_wina Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 09:36
          Ano widzisz...ja bym na Twoim miejscu odżałowała i nabyła Conversy...a skoro z rzadka nosisz trampki wystarcza Ci na długo smile
          A w ogóle - cześć Janka! - pamiętam nasze konwersacje o torebkach Batycki smile smile smile
          • janka39 eo_wina :) 15.04.14, 16:18
            smile Cześć... Tak, torebki Batycki, pamiętam
            Teraz jestem fanką Goshico. Uwielbiam je (zwłaszcza maleństwa, choć duża z końmi też jest genialna)

A dziś już prawie kupiłam Polo Ralph Lauren, ale lewy koszmarnie obcierał mi kostkę sad
            Zajrzę jeszcze do outletu, może tam będzie coś fajnego.
            A ktoś wie gdzie we wro można conversy zmierzyć? (chyba w Arkadach... gdzieś jeszcze?)
          • janka39 eo_wina - pomocy 16.04.14, 19:32
            No i chyba mnie namowilas na te conversy wink
            Co prawda tam, gdzie chce kupic bialych nie ma, ale od biedy i granatowe mogą być. Tylko teraz - jaki rozmiar? Taki, jak nosze zwykle? Mniejszy?
            Chcę (?) kupić model ALL STAR OX
    • kanna Re: białe półtrampki damskie 14.04.14, 23:36
      Crocs ma takie modele, z płótnem na wierzchu, trampkowe.

Wytrztymują cały rok szkolny aktywnych dzieci.
      • patatajowa Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 10:06
        nie dość ze strasznie śliskie,to podeszwa wogóle nie jest elastyczna.plus te wypustki na podeszwie od środka moga drażnic stope dziecka-nie kazdemu odpowiadaja.
        sprzedałam niedawno na all z tych powodów.absolutnie nie polecam.
        • kanna Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 11:50
          Nie zgodzę się na brak elastyczności podeszwy.
          • kanna Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 11:55
            Nosze taki model

https://img15.tablica.pl/images_tablicapl/93491537_1_644x461_hover-mid-sneakers-rozmiar-41-oryginal-crocs-sprawdz-opole.jpg

a dzieci niskie.
        • eo_wina Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 18:36
          Mogę podpisać się pod Patatajową a propos trampek Crosca smile
          O ile klasyczne i baleriny są genialne, tak trampki ogromnie niewygodne. W dodatku są dość szeroki i osobom z wąską stopą może to przeszkadzać.
    • gosiaw29 Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 16:48
      RL nie probowalam , ale z tej polki to moze hilfiger, w renomie w sklepie na parterze , ricardo chyba , jest duzt wybór szmacianego obuwia lepszych marek.
      • gosiaw29 Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 16:52
        www.riccardo.pl/index.php?main_page=product_filter_result&language=pl&category_id=38540&sort=20a&cPath=38494_38499_38540&price_from=0&price_to=1069&color[]=2405&page=1
        • eo_wina Re: białe półtrampki damskie 17.04.14, 16:33
          Trampki Hilfigera kosztują 300zł!!!!
    • greenland Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 17:44
      ostatnio trampki kupiłam w Deichmanie za 49,90 zł i są bardzo wygodne. Rok temu miałam New Age, ale były średnio wygodne i miały mocno zadarty nosek - średnio mi pasowały.
      • janka39 Re: białe półtrampki damskie 15.04.14, 19:46
        RL mierzylam dlatego, ze byly w tk maxx wink - cena wysoka, ale ewentualnie do zaakceptowania
        Przy okazji zajrzalam tez do Riccardo. Na szczescie nic mi sie nie spodobalo (te TH wyjatkowo mi nie podchodzą, wyglądaja jak tenisówki, a nie półtrmapki)
        Musze sprawdzic Deichmanna.
        A ktos zna firme Little Marcel (model samba uni)?

• grabasik Re: białe półtrampki damskie 17.04.14, 09:36
          A byłaś w efekcie w outlecie? Myślę, że sporo sklepów będzie tam ma w ofercie trampki. Conversy również znajdziesz w takim sklepie z odzieżą sportową i butami Cat i Merrel - niestety nie pamiętam jego nazwy.
          • eo_wina Re: białe półtrampki damskie 17.04.14, 16:35
            W outlecie (tam, gdzie mają właśnie Conversy, Caty i Merelle) niskie trampki zaczynają się od rozmiaru 48 - tak poinformowała mnie pani w Factory Ursus.
          • janka39 Re: białe półtrampki damskie 17.04.14, 19:20
            Nie, do outletu jeszcze nie dotarłam (to dla mnie szmat drogi, a przed świętami jestem trochę zarobiona wink )
            Na razie złożyłam zamówienie na Little Marcel wink - o, takie www.spartoo.pl/Little-Marcel-SAMBA-UNI-x278859.php?track_id=remove_carts&email_crm=&utm_medium=&utm_source=&utm_campaign=
            Na zdjęciu wyglądają fajnie, zobaczymy czy będą mi pasować do spódnicy wink
            • janka39 spartoo.pl - ok? 17.04.14, 19:24
              Właśnie, jeszcze nigdy tam nie zamawiałam. To dobry sklep? Kontakt na razie bez zarzutu... Długo się czeka na zwrot kasy? (wzięłam dwa rozmiary, bo namierzyłam się trochę trampek i raz pasowały 38, raz 39)
            • eo_wina Re: białe półtrampki damskie 18.04.14, 16:17
              Ładne smile
              • janka39 Re: białe półtrampki damskie 19.04.14, 11:14
                eo_wina napisała:

> Ładne smile

Mnie też się podobają
                Mam nadzieję, że na żywo nie rozczarują i będą pasować smile
                Za 69 zł (miałam rabat) grzech było nie brać ;
    • janka39 Re: białe półtrampki damskie 17.04.14, 19:44
      Ok, pytanie o spartoo.pl chwilowo nieaktualne. Znalazłam te same buty w zalando. A że miałam kod rabatowy, to wyszła naprawdę przyzwoita cena. Oby pasowały wink
      Dzięki za wszystkie podpowiedzi
      Spokojnych świąt, Dziewczyny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka