manala 23.04.14, 07:36 i dostawa gratis tylko dziś, nie łączy się z innymi obniżkami, w koszyku kod URODZINY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia69 A jak z rozmiarówką? 23.04.14, 09:59 Czy możecie napisać jak rozmiarowo wypadają ubrania dla chłopca- konkretnie nie wiem czy między 128 - w przedziale mały chłopiec a 134 w junior to duża różnica? I jak wypadaja spodnie dresowe czy takie bardziej luźne czy razcej dla chudzielcow. Będę bardzo wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: A jak z rozmiarówką? 23.04.14, 11:15 rozmiarowka roznie wypada. Ale dla starszego chlopca wzielabym spodnie 134, a gore 128. Maja tendencje do wiekszych gór i mniejszych dołów. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: A jak z rozmiarówką? 24.04.14, 01:47 Może tak jest u chłopców - u dziewczynek, moim zdaniem, akurat odwrotnie: spodnie z Reserved córka zwykle nosi rozmiar mniejsze niż góry (a nie ma krótkich nóg), więc jak dla mnie mają raczej mniejsze góry, większe doły. Chociaż spódniczki akurat trzeba brać większe - no, ale chłopca to nie dotyczy Córka też nosi teraz 128/134, czyli jest na pograniczu rozmiarówek. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: a mi kod wszedł na przecenione :-) 24.04.14, 10:47 A ja już odebrałam wczorajsze zakupy, szok, mniej niż 24 godziny upłynęły! Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Re: a mi kod wszedł na przecenione :-) 24.04.14, 11:34 A mi anulowali zakupy - płaciłam online przez PayU, teraz nie mam ani zakupów, ani pieniędzy na koncie (bo maja tydzień na zwrot, ha ha). Nie wspominając o tym, że zmarnowałam wczoraj wieczorem sporo czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Re: porzeczka 24.04.14, 12:48 Nie mam bladego pojęcia. Dostałam od nich info, że: Twoje zamówienie zostało anulowane (ze względu na niedokończoną płatność, anulowanie dokonane przez Użytkownika lub przez Obsługę Klienta na wniosek Użytkownika) i nie zostanie wysłane. Ja nie anulowałam ani nie składałam takiego wniosku, payU płatnośc zarejstrowało... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu-and-more oszukańcy 24.04.14, 14:00 mi też anulowali i dokładnie takie samo info- zamówiłam, od razu zapłaciłam i nic nie anulowałam. Więc dzwonie i pytam i co się okazuje? Podobno maja problem z PayU- PODOBNO. Jedna wielka ściema, zamówiłam mało, przeliczyli że im się nie opłaca więc anulują. A i Pani z BOKu powiedziała żebym sobie dzisiaj zamówiła, z tym że bez rabatu, a jak chcę rabat w ramach rekompensaty to żebym pismo napisała. O! Tacy są niefajni że kupię gdzie indziej to czego mi nie chcieli sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: oszukańcy 24.04.14, 17:53 i u mnie to samo anulowali mi dzisiaj, a wczoraj zapłaciłam od razu Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexa Re: oszukańcy 24.04.14, 19:55 a ja już dziś dostałam, kupiłam 2 kominy, nie dość, że jeden komin był w przecenie, to jeszcze oprócz 20% zaliczyło mi promo drugi za pół ceny Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: oszukańcy 25.04.14, 02:28 Mnie też anulowali, zadzwoniłam, Pani przepraszała, że mieli wczoraj wieczorem "błąd systemu" (pewnie chodzi o to, że odejmowało -20% od przeceny, choć nie powinno - co ciekawe, odejmowało od przeceny damskich, ale od przeceny dziecięcych nie!). Bez żadnego pisania pism Pani sama, w ramach rekompensaty, zaoferowała mi rabat 25% na jedno zamówienie, do wykorzystania do końca kwietnia. Przyjęłam Acha - płaciłam Visą, rano miałam już pieniądze odblokowane na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś