Dodaj do ulubionych

talon do slepu

02.06.14, 09:48
Witam.
Kochani nie mam pomysłu na prezent dla siostry, która kończy 40 lat.
Tak pomyślałam , żeby zakupić jej taki talon(bon) na zakupy do jakiegoś sklepu sieciowego - albo najlepiej żeby ten talon można było wykorzystać w kilku. Nie wiem tylko gdzie to się zakupuje taki uniwersalny talon do sieciówek za daną kwotę - np. 150,00 zł.
Czy myślicie że np. lepiej do salonu kosmetycznego. Podpowiedzcie proszę.
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: talon do slepu 02.06.14, 09:56
      Mozna kupić taki talon ważny w danym centrum handlowym, widziałam kiedyś, że np. warszawska Arkadia cos takiego oferowała. Musiałabys sie dowiedzieć w w CH w mieście siostry.
    • patatajowa Re: talon do slepu 02.06.14, 10:25
      bony/karty podarunkowe ma w ofercie prawie kazda sieciówka.
      uniwersalna jest karta przedplacona bo doładujesz ją dowolną kwotą i zapłacisz wszędzie niezaleznie od sklepu czy c.h.
      mam i vise i mastercard, z bzwbk,pkobp,mbanku,wlasciwie wiekszosc banków oferuje takie karty.
    • jjacon2 Re: talon do slepu 02.06.14, 10:59
      Dzięki.
      Czyli rozumiem ze jakbym chciala taki talon do danego sklepu to muszę po prostu w danym sklepie to zakupić. W przypadku żeby był ważny do kilku to muszę karte w banku. Tylko chodzi mi o to zeby to bylo póżniej bez żadnych opłat za karty itp. Czyli muszę zapytać w banku?
      • patatajowa Re: talon do slepu 02.06.14, 11:09
        tak.
        tak.
        tak,zapytaj w banku albo poszukaj w necie porównanie takich kart.srednio 10-15 za zakup karty jako nosnika,jest wazna od 3-5 lat.
        • jjacon2 Re: talon do slepu 02.06.14, 11:29
          Dzięki.
          Juz sie sama zastanawiam, ze chyba to lepsze niż gotówka. Jeszcze myślę też o takiej karcie podarunkowej do np. salonu kosmetycznego. Co myślicie?
          Czy lepiej na takie zakupy.
          • amalota Re: talon do slepu 02.06.14, 11:54
            Moim zdaniem lepszy salon kosmetyczny, bo na to zwykle ciężej wydać swoje pieniądze.
            • patatajowa Re: talon do slepu 02.06.14, 16:04
              w sumie tak. dziwne tez dawanie siostrze kasy niewazne czy pod postacią karty do sklepu czy do banku...
              • jjacon2 Re: talon do slepu 03.06.14, 09:05
                Może i tak, tylko siostra wszystko ma i naprawdę nie wiadomo co kupić.
                • unia78 Re: talon do slepu 03.06.14, 13:04
                  Patrzac ze swojego punktu widzenia, chetnie przyjelabym wejsciowke do spa/gabinetu kosmetycznego. Jeden warunek-zagwarantowana opieka nad moimi dziecmi. Bo ja akurat nie mam ich z kim zostawic, wiec sama wejsciowka to problem co z dziecmi.
                  Paulina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka