Dodaj do ulubionych

Hulajnoga po Maxi Micro

05.06.14, 18:54
Hulajnoga Maxi Micro zrobiła się już na styk, musimy kupić coś większego. Co kupowałyście po Maxi ? Która z hulajnóg micro byłaby warta uwagi ? Ktoś z doświadczeniem może coś napisać w temacie ? smile Będę wdzięczna.... smile
Obserwuj wątek
    • madzik29 Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 21:02
      miałam ten sam dylemat 2 miesiace temu, wybrałam micro sprite, rozważałam jeszcze z decatlonu ale poczytalam ze lubią się rozwalać i wybór padł na micro.
      • kanna Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 21:18
        Jestem fanką Decathlonowych smile

Pierwsza służy nam już 6 rok.

Od półtora roku mam też Oxelo 7
    • katkago Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 21:24
      Micro Sprite
      • dunia34 Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 23:32
        czy Micro Sprite nadaje się dla 7 latka, który jeszcze nie miał hulajnogi? W jakim sklepie poleciłybyście ją kupić?(może stacjonarny w Warszawie?)
        • katkago Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 23:42
          Pewnie, że się nadaje. Ja kupowałam w sklepie na Bolkowskiej. Mają duży wybór, rożne marki. Mozna pojeździć i porównać.
        • cyber-szuja Re: Hulajnoga po Maxi Micro 06.06.14, 08:46
          Stacjonarnie, bardzo duży wybór ma Aktywny Smyk na Ochocie (Białobrzeska). Jeszcze będąc Warszawianką robiłam tam zakupy i polecam, bo bez sprzętu na pewno z tego sklepu nie wyjedziesz wink Zamawiałam tez online i wszystko sprawnie i szybko. www.aktywnysmyk.pl/
          To nie był post sponsorowany tongue_out
        • madzik29 Re: Hulajnoga po Maxi Micro 06.06.14, 21:18
          pewnie, my z m nawet na jej śmigami wink a kupowalam na allegro
    • cortinka Re: Hulajnoga po Maxi Micro 06.06.14, 21:14
      Micro ma jeszcze model Kickboard - to taki większy odpowiednik Maxi. Sama na niej jeżdżę i uważam, że jest super smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka