a.q.q 05.06.14, 18:54 Hulajnoga Maxi Micro zrobiła się już na styk, musimy kupić coś większego. Co kupowałyście po Maxi ? Która z hulajnóg micro byłaby warta uwagi ? Ktoś z doświadczeniem może coś napisać w temacie ? Będę wdzięczna.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzik29 Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 21:02 miałam ten sam dylemat 2 miesiace temu, wybrałam micro sprite, rozważałam jeszcze z decatlonu ale poczytalam ze lubią się rozwalać i wybór padł na micro. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 21:18 Jestem fanką Decathlonowych Pierwsza służy nam już 6 rok. Od półtora roku mam też Oxelo 7 Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 23:32 czy Micro Sprite nadaje się dla 7 latka, który jeszcze nie miał hulajnogi? W jakim sklepie poleciłybyście ją kupić?(może stacjonarny w Warszawie?) Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: Hulajnoga po Maxi Micro 05.06.14, 23:42 Pewnie, że się nadaje. Ja kupowałam w sklepie na Bolkowskiej. Mają duży wybór, rożne marki. Mozna pojeździć i porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Hulajnoga po Maxi Micro 06.06.14, 08:46 Stacjonarnie, bardzo duży wybór ma Aktywny Smyk na Ochocie (Białobrzeska). Jeszcze będąc Warszawianką robiłam tam zakupy i polecam, bo bez sprzętu na pewno z tego sklepu nie wyjedziesz Zamawiałam tez online i wszystko sprawnie i szybko. www.aktywnysmyk.pl/ To nie był post sponsorowany Odpowiedz Link Zgłoś
madzik29 Re: Hulajnoga po Maxi Micro 06.06.14, 21:18 pewnie, my z m nawet na jej śmigami a kupowalam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Hulajnoga po Maxi Micro 06.06.14, 21:14 Micro ma jeszcze model Kickboard - to taki większy odpowiednik Maxi. Sama na niej jeżdżę i uważam, że jest super Odpowiedz Link Zgłoś