Dodaj do ulubionych

x-lander x-pulse

21.07.14, 17:13
Witam, zastanawiam się nad zakupem tego wózka dla córeczki, która urodzi się w połowie września. Czy gondola nie nie będzie za mała (75x20x31)? Jakie są wasze opinie o tym wózku?
Rozważam jeszcze zakup wózka Jedo fyn memo. Jakie są Wasze opinie na temat tych dwóch wózków?
Obserwuj wątek
    • aneksis85 Re: x-lander x-pulse 23.07.14, 10:33
      My mamy x-landera, tylko inny model, sa to wozki bdb jakosciowo. jesli chodzi o gondole naewno nie bedzie za mala, zajrzyj na forum wozkowe, znajdziesz tam wiecej informacji
    • spirit1982 Re: x-lander x-pulse 23.07.14, 20:41
      Ja przy pierwszym synku miałam wózek jedo fyn. Teraz mam Maxi Cosi Mura 4 plus i stwierdzam, że JEDO pomimo wad to fajny wózek w dobrej cenie. Szczególnie jeśli chodzi o gondolę.
      Gondola wielka, synek jeździł 10 miesięcy w niej (spał jak zabity na spacerach, nie siadał w wózku więc jezdziliśmy tak długo).
      Wielki kosz na zakupy, fajna amortyzacja, fajne składanie stelaża wraz z gondolą.

Z minusów to ogólnie spacerówka (wielka - 10-miesięczniak w niej latał i po prostu brzydka). Nie wiem czy w memo coś poza budą się zmieniło.
      Z tego co pamiętam jeszcze - zapięcie torby liche.
      • misia-your Re: x-lander x-pulse 23.07.14, 22:44
        Ja mam jedo i bylam zadowolona bardzo, aktualnie szykuje do sprzedaży bo kupiliśmy spacerówkę xlandera x-puls i to byl super wybor, dodam ze juz wcześniej mialam xlandera 6lat temu i bardzo sobie chwaliłam..jedo chyba wychodzi taniej..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka