Dodaj do ulubionych

Samochód dla rocznego chłopca

01.08.14, 08:02
Ma być:
w miarę duży ok. 20-30 cm (choć mniejsze też chętnie poogladam) bez ostrych krawędzi, solidny i bezpieczny tzn. żeby nie odpadały kółka alni inne elementy, trwały no i ładny. Może być plastik albo drewno.
Polećcie coś konkretnego albo jakąś konkretną firmę. Fisher Price odpada - mam przesyt wink
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: Samochód dla rocznego chłopca 01.08.14, 08:39
      wader
      www.wader-zabawki.pl/
      sa niezniszczalne.
      • lucyna_1980 Re: Samochód dla rocznego chłopca 01.08.14, 09:03
        No własnie nie jestem przekonana, bo przedwczoraj w Realu oglądałam wywrotkę do piachu i bez problemu zdjęłam koło uncertain Został sam metalowy bolec- niezbyt bezpieczny bo ile koło duże i go nie połknie to ten bolec nie za bardzo.
        Ogladałam dokładnie tą:
        www.wader-zabawki.pl/multi-truck-wywrotka_32151.html
        A coś jeszcze oprócz Wadera?
        +[
        • deeds Re: Samochód dla rocznego chłopca 01.08.14, 09:12
          Mieliśmy wiadera Cat i kilka innych firm ale nawet ich nie znam,
          modny-dzieciak.pl/10686-large_modnydzieciak/mega-bloks-dump-truck-cat-wywrotka-z-klockami-7845.jpg
        • murwa.kac Re: Samochód dla rocznego chłopca 01.08.14, 13:19
          dokladnie ta sama wywrotke mamy i nie ma szans na zdjecie czegokolwiek.
          syn ma ten samochod juz drugi rok i nie do zdarcia, z rzuceniem przez okno na beton wlacznie.

widac pechowy egzemplarz wpadl Ci w rece.
      • natalek79 Re: Samochód dla rocznego chłopca 01.08.14, 09:12
        Hasło Wader brzmi zbyt obszernie, aczkolwiek perspektywiczne wink Ja polecę konkretny model z tych - mamy czerwony już 8 (?) albo dłużej lat. Dla malucha idealny. Te duże modele są świetne, ale zdecydowanie za duże dla roczniaka. Ten spełnia Twoje podane wymagania. Tyle, że jest to autko takie zwyczajnie zwyczajne, nie ma żadnych dźwięków, bajerów itd.
        Za to z takich "zbajerowanych" mogę polecić autko vtech, które jest dodatkowo sorterem. Młody ma już 4 lata a wciąż po nie sięga.
        • natalek79 Wader 01.08.14, 09:17
          aż sprawdziłam polecone autko Wader - nie drgnęło nawet, mocno osadzone i jakby sklejone z bolcem... Mamy Wadera kilkanaście aut (część zostało po starszym, czyli ma ok.7-8 lat) i jeszcze nie zdarzyło się, by coś było zniszczone, wyszczerbione czy zdjęte koła.
          • cobrastic Re: Wader 01.08.14, 09:27
            tak jak wyżej , polecam autka Wadera, mamy ich sporo , najwieksza wada to ich rozmiar big_grin
            oraz autka i inne pojazdy firmy Lena. Z Leny mamy wielka koparkę i traktor.

www.empik.com/koparka-pojazd-70-cm-lena,p1045972071,zabawki-p
    • erty02 Little Tikes z uchwytem 01.08.14, 12:22
      są różnej wielkości, różne modele, np.:
      kajtusiowo.pl/pojazdy-pojazd-z-uchwytem-woz-farmerski-little-tikes/p,273869
      www.edukraina.pl/413-samochod-z-raczka-wirujace-el-little-tikes.html
    • uleczka99 Re: Samochód dla rocznego chłopca 01.08.14, 22:32
      U nas sprawdziły się takie:
      allegro.pl/little-tikes-interaktywne-muzyczne-autko-coupe-i4451211531.html
      ma 3 tryby pracy - wyłączony dźwięk, turkot silnika, piosenka, głośność w sam raz
      merlin.pl/Tolo-Pierwszy-samochod-Tolka_Tolo/browse/product/206,349649.html
      ludzik jest wyciągany, ruszają mu się ręce, nogi i głowa, po naciśnięciu siedzenia pod kierowcą włącza się odgłos silnika, klaksonu i śmiech dziecka, po czym jedzie do przodu, jak dla mnie trochę za głośny.
      • fantomka44 Re: Samochód dla rocznego chłopca 02.08.14, 11:30
        najlepsze auto dla roczniaka to bobby car
    • els.ol Re: Samochód dla rocznego chłopca 02.08.14, 13:37
      Smiki (duży wybór w sklepie stacjonarnie Smyk - w sklepie online mało).
      • els.ol Re: Samochód dla rocznego chłopca 02.08.14, 13:40
        Aaaaa... no i bezwzględnie pojazdy z Lego Duplo (nimi pobawi się dłużej).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka