Dodaj do ulubionych

Tkmaxx Rzeszów

28.08.14, 22:11
Był ktoś na otwarciu, jak wrażenia?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Tkmaxx Rzeszów 28.08.14, 22:38
      zapomniałam wink
      i decathlon tez gdzies na dniach otwieraja ?
      • ulau Re: Decathlon Rzeszów 29.08.14, 10:06
        Dzisiaj - dokładnie godzinę temu. Moi współpracownicy wyskoczyli zobaczyć, czekam na ich powrot i raport smile
    • a-e-p Re: Tkmaxx Rzeszów 28.08.14, 22:42
      Byłam z corka ok. południa. Sklep olbrzymi, ludzi w sklepie duzo a kasach mnóstwo, niektorzy kupowali cale kosze (!) moze to styliści smile Towar przetrzebiony, podobno rano ludzie z rak wyrywali sobie co ciekawsze rzeczy (np. sniegowce Kamik). Myslałam ze uda mi sie kupic ciekawe buty, ew. torebke, czy biustonosz (ale niestety wiekszosc konczy sie na miseczce D) - nic kompletnie nie było w rozsadnych cenach. Mozna trafic np. na płaszcze od projektantów np.M Kors, były tez jego torebki, sporo fajnej odziedzy narciarskiej (ale wcale nie taniej). Ale tez sporo ubrań ma IMO fasony sprzed lat... Na plus duza ilosc przymierzalni, kolejek brak. Kupiłam tylko majtki modelujace, bezszwowe, a długo takich szukałam. Przy kasie poinformowano mnie ze moge je zwrócic, zdziwiłam sie bardzo...
      • a-e-p Re: Tkmaxx Rzeszów 28.08.14, 22:47
        Nie widziałam zeby dokładali towar, wiec ciekawe co mozna było kupic wieczorem? No i było tez duzo luda zza wschodniej granicy i całkiem duzo przede mna kupowali.

IMO najlepiej spokojnie wybrac sie po łikendzie, gdyz znalezienie miejsc parkingowych juz graniczy z cudem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka