Dodaj do ulubionych

Rabat F&F z gazet

06.09.14, 08:37
Czy rabat F&F , 20% chyba jest, z gazet łączy się z rabatem na rzeczach w sklepie, tzn. kurtkę przecenioną na 30% mam upatrzoną i teraz od tej przeceny 30%, jeszcze dodatkowe 20% taki rabat odejmie? ktoś wie? nie wiem czy warto mi szukać gazet.
Obserwuj wątek
    • aga_tka81 Re: Rabat F&F z gazet 06.09.14, 09:00
      Tak łączy się z przeceną, ja zawsze korzystam, ale zawsze daje dwie zniżki (już o tym w jakimś wątku pisałam). Bierzesz rzeczy z przeceny za około np.100zł, dajesz rabat z gazety na -20% (on musi być pierwszy) zostaje ci do zapłaty 80zł i dajesz kupon z clubcard -20zł przy zakupach za 80zł, w ten sposób masz rzeczy z przeceny z dwoma kodami, ja zawsze tak robię aż żal nie korzystać ( na siłę nie ma co, ale jak aktualnie trzeba coś kupić to super).
      Teraz też mi przyszedł wczoraj wyciąg z clubcard i tam jest też jest -20zł, jak na ten weekend nie wykorzystam dwóch kuponów to 4-5 października będzie w Elle na F%F -20%, dla mnie super sprawa.
      Ostatnio myślałam, że się połączy kupon z gazety-20%, -30% na odzież (co była w sierpniu) i clubcard, ale niestety nie zbiegły sie daty, ciekawe czy by tak wyszło smile
      • sanse3 Re: Rabat F&F z gazet 06.09.14, 09:32
        NO właśnie w moim tesco czesc rzeczy została nadal na 30% taniej, nie wszystko , ale parę jest (malutkie tesco-bardzo mało ciuchów, ale coś ciekawego ostatnio idzie znaleźć, czasem nawet fajniejsze widze jak w duzym tesco, bo nie zawsze rzeczy sie pokrywają) dlatego chciałam wykorzystac dodatkowy rabat i nie wiem czy się da te oba wtedy? czy na tymz gazety jest warunek ze wchodzi na rzeczy nieprzecenione czy nie ? A w jakiej gazecie miałas na ten weekend F&F zniżkę? bo ja musze ją kupić - nie mam. A z takimi znizkami pare rzeczy chętnie dokupię, dzieciom też w dużej mierze.
        • deeds Re: Rabat F&F z gazet 06.09.14, 10:24
          a czy jest obecnie jakiś rabat w gazetach do F&F?
          • minima80 Re: Rabat F&F z gazet 06.09.14, 17:47
            joy, cosmopolitan i gdzieś jeszcze wrześniowe nr - 20%
            • malinkowa81 Re: Rabat F&F z gazet 07.09.14, 08:11
              jeszcze HOT MODA coś tam
              JOY był najtańszy z tych trzech gazet - 3,50zł
        • aga_tka81 Re: Rabat F&F z gazet 06.09.14, 23:01
          Ja teraz mam gazete z Joy, ale jeszcze nie korzystałamm jutro zamierzam, miałam rzeczy z przeceny i w regularnej cenie, korzystałam już około 3 razy z różnych gazet, ważne aby pierwszy dać -20% z gazety a później ten clubcard i oczywiście musi ci tyle zostać co na kuponie clubcard czyli minimum 80zł (chyba, że masz inny kupon).
          • malinkowa81 Re: Rabat F&F z gazet 07.09.14, 08:09
            aga_tka81, ja wczoraj podałam pani w kasie w tej kolejności co pisałaś, ale nabiła przez przypadek odwrotnie i nie ma to żadnego znaczenia. Po prostu -20% z gazety nabija jako rabat a kupon clubcard (ja miałam -15zł) traktuje jako kupon płatniczy (względnie upominkowy) i odejmuje go na samym dole od ostatecznej kwoty. Miałam trzy pozycje: SUMA xxx, w tym płatność kuponem 15 zł, płatność kartą: (reszta sumy). smile
            Potwierdzam - kupony gazetowe wchodzą też na przecenę oraz na wszelkie akcesoria (w tym np. spinki do włosów).
            • joanna.80 Re: Rabat F&F z gazet 07.09.14, 09:55
              z jakiej gazety miałas rabat? i ile % ?
              • malinkowa81 Re: Rabat F&F z gazet 07.09.14, 19:28
                JOY 20%
            • aga_tka81 Re: Rabat F&F z gazet 07.09.14, 12:19
              To fajnie, że najpierw wszedł clubcard, bo tym sposobem jak ktoś nie chce robić dużych zakupów to może najpierw dać clubcard (u mnie od wartości 80zł) a później z gazety, wtedy można zrobić mniejsze zakupy, pomyśle o tym jak będę dzisiaj robić.
              • malinkowa81 Re: Rabat F&F z gazet 07.09.14, 19:30
                > To fajnie, że najpierw wszedł clubcard, bo tym sposobem jak ktoś nie chce robić
                > dużych zakupów to może najpierw dać clubcard (u mnie od wartości 80zł) a późni
                > ej z gazety, wtedy można zrobić mniejsze zakupy, pomyśle o tym jak będę dzisiaj
                > robić.

Wszedł najpierw, ale jako pozycja na rachunku. (1 x kupon taki a taki)
                a liczony jest jak pisałam wyżej jako forma płatności (na samym końcu pod sumą ostateczną już).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka