Dodaj do ulubionych

na limango trochę geoxów w dobrych cenach

14.09.14, 00:32
kozaki i sneakersy
Obserwuj wątek
    • dds6 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 03:05
      Dzięki dobra kobieto.
      Kozaki prawie za darmo.
    • lifecolor Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 06:42
      Dzięki, jednak dobrze jest rano wstać wink, 2 pary koazakow=228zł, wysyłka gratis, skorzystałam z rejestracji przez przedszkolak.limago.pl i -50zł odliczyło, dziękuję.
      • emwu55 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 07:35
        chyba jestem ślepa bo widze kozaki po ponad 5 stówek, poratujcie - jaka kampania
        • lifecolor Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 07:58
          www.limango-outlet.pl/obuwie-dzieciecedzieci

www.limango-outlet.pl/geox?tree=obuwie-damskiedamskie
          • lifecolor Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 08:00
            przepraszam
            www.limango-outlet.pl/geox?tree=obuwie-dzieciece
            www.limango-outlet.pl/geox?tree=obuwie-damskie
          • nauta_ Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 08:01
            A jak jest z rozmiarówką? Znalazłam chyba dziewczęce, ale w moim rozmiarze 40. Będą dobre na mnie?
            • mamaaoli Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 08:09
              Właśnie, szkoda, że nie ma podanych długości wkładek - jak nosi 35 ecco sandały, brać kozaki 35 czy 36?
    • katka761 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 08:20
      dzięki, co prawda zamówione dodatkowo jeszcze sandały timberland smile tyle że bez odjęcia 50zł, bo jakoś mi to nie wychodziło logowanie sad
      • cyprysiowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 09:28
        czy zarezerwowane, to znaczy ze juz nie bedzie czy moze sie pojawic rozmiar???
        czy kozaki na dwa rzepa to typowo zimowe czy raczej jesienno/lekka zima?
        • dds6 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 09:35
          Rezerwacja najczęściej oznacza, że ktoś dokonuje płatności a towar został "zapisany" w koszyku do zakupu.
          • cyprysiowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 09:40
            dzieki czyli ze nie ma na co liczyc ze sie pojawi rozmiar ten
        • sinceramente Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 09:44
          Nie, rezerwacja oznacza, że ktoś włożył rzecz do koszyka i tyle. Minus taki, że nawet jeśli ktoś nie kupi, ale nie usunie tego produktu z koszyka, to jest zarezerwowany przez dość długi czas.
          • verika Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 09:47
            Wcale nie przez długi czas, jeżeli wsadzisz to koszyka i odejdziesz od komputera, nie wertując dalej stron limango to szybciutko ten artykuł ci wypadnie z koszyka, ja tak miałam wiele razy, nawet kiedy mnie wyrwała konieczność pójścia do ubikacji, po powrocie koszyk się opróżnił.
      • szmytka1 Katka 14.09.14, 09:45
        a jak odjąć 50 zł, bon jakiś, kod jest?
        • lifecolor Re: Katka 14.09.14, 09:51
          ja nie katka,ale odpowiem, trzeba sie zarejestrować przez przedszkolak.limango.pl i automatycznie jest naliczalny kupon wazny 13 dni na zakupy pow.250zł
          • szmytka1 Re: Katka 14.09.14, 09:55
            dziękuję, nie wiedziałam
          • katka761 Re: Katka 14.09.14, 10:06
            teraz po kawie big_grin załapałam - zarejestrować... ale i tak dzięki za cynk
    • mima-mima Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 10:22
      Ostatnio - miesiąc temu tez były Geoxy; buty te same ( mam dla córek te czarne z różowym przeszyciem).
      Ceny były ok po 150-190; także teraz trochę żałuję, bo ceny dużo lepsze smile
    • berciunia1 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 13:44
      nie dostałam kodusad on jest jakiś uniwersalny?
      • patatajowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 14:49

a weszlas przez podana stronę? Zalizylas konto z nowym mailem? On nigdzie nie przychodzi,jest do aktywacji na koncie.
        • mamanatalki87 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 15:06
          jak z rozmiarówka geox ów np w porównaniu z Ecco ?

• a-e-p Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 18:14
            Dzieki za info, kupiłam Geoxy dla siebie i corki. Z kuponem cena b przyjemna. Mam nadzieje ze zrealizuja zamowienia.
            • a-e-p Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 18:20
              Dla dorosłych Geox ma dosc duza rozmiarówkę, taka samą jak Ecco. Bardzo ich lubie za komfort, pomimo dziurek w podeszwie zadne buty mi nie przemokły

Miałam dzieciece kozaczki i były fajne, bo szerokie na podbiciu i w palcach. Rozmiarowo jak w Ecco. Starsza corka miała kilka razy sandały, dosc duze wypadały. Chyba wszystko zalezy od modelu.
    • szmytka1 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 14.09.14, 20:12
      img.limango.de/media/newsletter/pl/20140909_kw37gr3_aktywacyjny_nl.jpg" border="0" alt="https://ci3.googleusercontent.com/proxy/zCiKrTc9QkHjUlyieVZVDVCqZgJLdPehNOvPNX_djTcQjPCEL1okYfE0J4Ud4eg0YEAAkj7v0aL40JjAXpXjRpV7NMcLzNPckokJ2EPFcSLBFf6osWGRL9zuSJzKCQmeSsyP9Q=s0-d-e1-ft#img.limango.de/media/newsletter/pl/20140909_kw37gr3_aktywacyjny_nl.jpg">
    • cyprysiowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 15.09.14, 10:15
      CENY JUZ RAZY DWA

KOZAKI KTORE WCZORAJ PO 141 (TE WYSOKIE NA 3 RZEPY) DZISIAJ 269

• kurczaczek77 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 15.09.14, 11:47
      A ja niestety dostałam informację, ze "pragniemy poinformować, iż niestety z przyczyn technicznych nie będziemy mogli zrealizować Pani zamówienia" ;-(
      • patatajowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 15.09.14, 12:59

weź nie mów...chyba mnie trafi jak mi anuluja...pierwszy raz była ponoc "błędna płatność"? I anulowali mi geoxy,jak teraz coś takiego wykreca to im napisze co o tym sadze w ostrych słowach...
        **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym.
        Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB ****
      • cyprysiowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 15.09.14, 14:28
        z przyczyn technicznych? bede wkurzona jak anuluja
        • cyprysiowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 15.09.14, 15:02
          czekam na te www.limango-outlet.pl/geox/sneakersy-w-kolorze-szaro-czarnym-2764506
          • kurczaczek77 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 15.09.14, 15:30
            Dalsza część maila brzmi tak:
            Pokrótce chcemy wytłumaczyć dlaczego doszło do takiej sytuacji.
            Koszyk zakupów jest ważny przez 20 minut, jeśli do tego czasu płatność nie powiąże się z jego zawartością, produkty trafiają do sklepu a zamówienie nie zostaje utworzone.

Czasem zdarza się, iż mimo tego, że zapłaciła Pani za produkty, przelew zostaje opóźniony na drodze bank-dotpay-limango.
            Niestety jeśli zbyt późno otrzymamy informację o przelewie, nie zawsze możemy założyć zamówienie, ponieważ wcześniej wybrany produkt może być już niedostępny.

Po dokonaniu przelewu powinna Pani otrzymać dwa potwierdzenia dotyczące zamówienia:

- potwierdzenie od firmy Dotpay z numerem transakcji
            - potwierdzenie od Limango z numerem zamówienia

Jeśli w przyszłości, nie otrzyma Pani do godziny czasu potwierdzenia od Limango, prosimy o pilny kontakt.

W dniu dzisiejszym, za pośrednictwem firmy Dotpay zwróciliśmy na Pani konto XXX PLN.

Bardzo nam przykro, takie sytuacje zdarzają się bardzo rzadko jednak nie mamy na nie niestety wpływu.
            Mamy nadzieję, iż kolejne zakupy w naszym klubie przebiegną prawidłowo.

Jeżeli ma Pani jeszcze jakieś pytania, z chęcią na nie odpowiemy. Proszę pisać na adres pomoc@limango.pl.

Pozdrawiamy
            Obsługa Klienta limango

• patatajowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 15.09.14, 16:14
              mail z 19.08 od limango ,wtedy kiedy były geoxy pierwszy raz

"Dzień dobry,

pragniemy poinformować, iż niestety z przyczyn technicznych nie będziemy
              mogli zrealizować Pani zamówienia.

Pokrótce chcemy wytłumaczyć dlaczego doszło do takiej sytuacji.

Czasem zdarza się, iż mimo tego, że zapłaciła Pani za produkty, przelew
              zostaje opóźniony na drodze bank-dotpay-limango.
              Niestety jeśli zbyt późno otrzymamy informację o przelewie, nie zawsze
              możemy założyć zamówienie, ponieważ wcześniej wybrany produkt może być już
              niedostępny.

Po dokonaniu przelewu powinna Pani otrzymać dwa potwierdzenia dotyczące
              zamówienia:

- potwierdzenie od firmy Dotpay z numerem transakcji
              - potwierdzenie od Limango z numerem zamówienia

Jeśli w przyszłości, nie otrzyma Pani do godziny czasu potwierdzenia od
              Limango, prosimy o pilny kontakt.

W dniu dzisiejszym, za pośrednictwem firmy Dotpay zwróciliśmy na Pani konto ..... PLN.

Bardzo nam przykro, takie sytuacje zdarzają się bardzo rzadko ????? dobre sobie!

jednak nie
              mamy na nie niestety wpływu.
              Mamy nadzieję, iż kolejne zakupy w naszym klubie przebiegną prawidłowo.

Jeżeli ma Pani jeszcze jakieś pytania, z chęcią na nie odpowiemy. Proszę
              pisać na adres pomoc@limango.pl.

Pozdrawiamy
              Obsługa Klienta limango
              • patatajowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 15.09.14, 16:32
                dzwoniłam właśnie ,pani mi powiedziala ze będzie zrealizowane na pewno bo jest z outletu a wiec z czegos co maja na stanie a nie zamawiaja dopiero.zobaczymy,do konca tygodnia ma dotrzec.
                • cyprysiowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 16.09.14, 08:39
                  distałą maila ze kurier bedzie jutro takze jestem dobrej mysli
                  • mamanatalki87 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 16.09.14, 09:26
                    Do mnie dzwonił kurier że będzie 11-12 smile Wzięłam za pobraniem .. przyjdą tylko buty i koszt : 113 zł .. szał .. Jeszcze tak tanio nie kupiłam zimowych butów smile
                    • cyprysiowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 16.09.14, 14:16
                      mam juz w domu
                      takze wysyłaja
                      ja tez zadowolona połbuty geoxy za 135 spoko
                      • betty1234 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 16.09.14, 14:28
                        Moich jeszcze nie wysłali ale jak tak zaglądam na limango teraz to coś tam dołożyli ale już w cenach wyższych i to sporo.
                        • gaga-sie Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 16.09.14, 16:27
                          U mnie cisza o wysyłce, zarówno butów, jak i wcześniejszej akcji z Lassie. Zamawiałam za pobraniem.
                          • second_names Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 16.09.14, 18:00
                            moje buty przyszły dziś - są super! płatność zrobiłam od razu, zamówienie podzielono na 2 części (perfumy+buty)- drugą wyślą 2.10!
                            • mamanatalki87 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 16.09.14, 18:11
                              Ja zamawiałam za pobraniem , dotarły dziś . Bardzo dziękuje założycielce wątku smile
                          • gaga-sie dostałam 17.09.14, 17:28
                            Przesyłka dziś przyszła, razem z mailem, że będzie dostarczona jutrowink Buty ( 3 pary) fajne, brałam półbuty za przyszły rok, najbardziej podobają mi się szare z gwiazdką limonkową dla chłopca. Najmniej sneakersy Geox beżowo-czarne, trochę ciężkie się wydają, ale zostaną.
                            • mamaaoli Re: dostałam 17.09.14, 17:50
                              Ja też dostałam, dziękuję serdecznie za informację o promocji. Kozaki Geoxy dla mnie super, kozaki Geoxy dziewczęce mogłyby być odrobinę dłuższe, ale trochę luzu ma, może noga jej aż tak nie urośnie do marca, więc zostawiam. Może ktoś się orientuje, czy te buty trzeba dodatkowo impregnować, żeby nie przemakały a jeśli tak to co polecacie do impregnacji?
                              • manala Re: dostałam 17.09.14, 18:33
                                Moje też dotarły. To, że te kozaczki nie są za długie to dla mnie akurat na plus. I wreszcie trafiłam z rozmiarem : )))))
                            • gaga-sie acha 17.09.14, 20:49
                              Nie napisałam o trzecich-za kostkę, zamszowo-płóciennych w piaskowym kolorze. Lekkie, z boku suwaczek, w środku wyściółka płócienna w kolorze jeansowym- takie
                            • manala Re: dostałam 17.09.14, 21:16
                              hehe, ja wzięłam te szare dla dziewczynki ; )
                              • gaga-sie Re: dostałam 17.09.14, 23:01
                                Bo te szare to właściwie unisexsmile W tym roku syn ma podobne ( linkowane powyżej szare) i dobrze się spisują. Te nowe są podszyte wewnątrz skórką i są chyba fajniejsze.
                                • cyprysiowa Re: dostałam 18.09.14, 08:57
                                  w gwiazdka to był moj drugi typ. z tym ze chciałam dla syna na jesien, na chlapy i do ciemniejszych spodni, te z gwadka że takie jasne i biała podeszwa bardzie ida w strone jasniejszych spodni wiosenno/letnich takie moje odczucia i wybór
                            • dmc1981 Re: dostałam 17.09.14, 21:30
                              Moje też dotarły. O ile dziewczęce są super, mięciutkie i na pewno mega wygodne, to te dla syna (na trzy rzepy) wydają się bardzo wysokie. Jeszcze mu nie przymierzyłam, ale mam wrażenie, że będą do kolan sad Gdybym wiedziała, że te dziewczęce geox będą faktycznie tak nienachalnie dziewczęce, to bym wzięła też mniejsze dla syna.
                              Ale w aktualnej cenie już mi się tak nie podobają wink
    • atena12345 pytanie 17.09.14, 09:01
      nie mogę wejść na stronę przedszkola.limango.pl, automatycznie mnie przerzuca na limango. Tak ma być?
      • sinceramente Re: pytanie 17.09.14, 09:07
        Nie, powinien być ekran z oknem do rejestracji.

Sprawdziłam i faktycznie, dziś od razu wrzuca na limango. W poniedziałek działało normalnie.
        • betty1234 Re: pytanie 17.09.14, 09:21
          u mnie tak było, że od razu limango ale kupon na -50 zł dostępny w koszyku od razu był.
          • sinceramente Re: pytanie 17.09.14, 09:26
            Spróbuj jeszcze raz. Teraz znowu działa.
            • atena12345 Re: pytanie 17.09.14, 09:57
              u mnie nadal nie działa
              możesz wrzucić linka do strony przedszkolak.limango?
              może tak się uda
              • atena12345 juz działa, dziękuję /nt 17.09.14, 10:24
    • 4abi Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 18.09.14, 09:28
      dziękuję autorce wątku- wczoraj doszły do mnie 3 pary smile
      • mamanatalki87 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 18.09.14, 11:24
        Ja zamawiałam 36 i 37 dla dziewczynki zimowe . 36 muszę zwrócić bo za małe ..
        • mima-mima Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 19.09.14, 08:44
          mamanatalki87, napisałam na gazetowy
      • a-e-p Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 18.09.14, 11:25
        Dziekuje autorce!
        Dotarły kozaki Geoxy dla młodszej, Nigdy nie kupiłam taniej -wyszły mnie 100 pare złotych i botki sznurowane (na mrozy) dla mnie za 200 zł, super.
        • yellow_krabik Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 18.09.14, 14:15
          Ja też dziękuje!
          Do mnie wczoraj dotarły kozaczki geoxy. Jednak nie wiem czy nie zaszalałam z rozmiarem bo na razie są 2 cm za duże. W zeszłym roku małej od września do stycznia urosła stopa właśnie o 2 rozmiary, ale jeszcze nie miała 2 lat.
          • agni71 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 18.09.14, 16:39
            2 cm to raczej 3 czy 4 rozmiary. Chyba za duże wzięłaś.
            • yellow_krabik Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 18.09.14, 20:33
              Mała ma teraz stopę ok 15,6 cm to według różnych tabelek wypada początek rozmiaru 26. A. kozaczki są 27 i mają wkładkę 17.5 cm. W zeszłym roku noga rosła jej jak szalona, więc wzięłam na wyrost. Kurcze żałuje że nie wzięłam dwóch rozmiarów, jedne bym później sprzedała uncertain
              • okoani Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 19.09.14, 08:13
                Oj, to mocno na wyrost. Moja córa ma stopę 16,4cm i jak coś, to dla takiego rozmiaru brałabym buty z wkładką 17,5cm - przecież w 3 m-ce stopa nie urośnie o 1,5 cm uncertain
              • patatajowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 19.09.14, 10:06
                mocno na wyrost. i albo noga rosła jak szalona albo ty żle buty mierzylaś. zdarza sie ze dziecku noga przeskakuje w zimie o jeden rozmiar i noszac 26 musisz kupic nowe 27.ale to jest kwestia 1 rozmiaru a nie 3-4. zreszta sama sprobuj ubrac buty 2 cm wieksze i sprawdz jak sie chodzi wink
                poza tym buty w sam raz to buty nadal dobre wink
                • patatajowa Re: ktoś już odsyłał ?? 19.09.14, 10:15
                  geoxy z tej akcji z zamowienia z rabatem 50 zł? bo nie wiem czy mi sie to kalkuluje jak zabieraja rabat ....a na pewno po 1 parze bedzie do odesłąnia.
                  • mamanatalki87 Re: ktoś już odsyłał ?? 19.09.14, 10:18
                    patatajowa jakie będziesz odsyłać rozmiary ?? Jakiś 37 może wink ??
                    • patatajowa Re: ktoś już odsyłał ?? 19.09.14, 10:20
                      na forum nie wolno proponowac sprzedazy/zakupu/wymiany.
                      bo zniknie post.
                      mozemy sobie pogadac o roznych rzeczach na priv smile
                      • anicaf Re: ktoś już odsyłał ?? 19.09.14, 10:24
                        patatajowa napisała:

> na forum nie wolno proponowac sprzedazy/zakupu/wymiany.
                        > bo zniknie post.
                        > mozemy sobie pogadac o roznych rzeczach na priv smile

ale rozmiar i fason butów, możesz pokazać, przecież to nie oferta smile
                      • patatajowa Re: ktoś już odsyłał ?? 19.09.14, 10:28
                        aha, juz wiem wszystko.nie opłaca sie odsylac wogóle...
                        miła Pani na infolini poinformowała mnie ze minimalna kwota do wykorzystania bonu to 250 zł. wiec jesli mam w zamowieniu buty za 166 i 158 i odesle te za 158 to warunki promocji nie zostana spełnione bo kwota za drugie buty bedzie nizsza niz 250 zł.wobec czego od kwoty zwrotu odlicza te 50 zł.
                      • cyprysiowa Re: ktoś już odsyłał ?? 19.09.14, 11:06
                        powiem ze tego to ja nie rozumiem moze warto moder. zstanowic sie i zmodyfikowac nieco regulamin
                        zakup/zamiana w obrebie pewnej oferty/akcji promocyjne na forum powinna byc dozwolona ale w obrebie tylko tego watku i tych zamowien
                        odesłanie koszt 20zł wystawienie na all tez kosztyje i nie ma zainterowania bo ludzie nie wiedza a tak kazdy wraca do tega watku do tych zamowiec kto jest zainteresowany
                        czy tez zakupu rabatoiwego kurtek kom w nietrafionym rozmiarze ale tylko w obrebie załozonego watku o danym rabacie, bez mozliwosci samemu zakłądania watku na sprzedaz.
                        mysle ze byłoby sprawniej , łatwiej mozna by było brac dwa rozmiary z nadzieja ze na watku pojdzie nietrafiony a ten kto "przespał" akcje mogłby jeszcze skorzystac
                        • szmytka1 już dawo to proponowałam 19.09.14, 11:50
                          przy okazji butów, akcji allegrowych różnych,a le lipa, nie ma zgody chyba, bo posty andal są usuwana, nie rozumiem dlaczego. Kompletna głupota, bo nie jest to przeiceż handel zarobkowy.
                          • agni71 Re: już dawo to proponowałam 19.09.14, 12:07
                            ja to troche jednak rozumiem, chodzi o to, żeby z tego forum nie zrobić forum sprzedam/kupię. Czy to taki wielki problem napisać, że sie cos wystawiło na szafie malucha?
                            • szmytka1 Re: już dawo to proponowałam 19.09.14, 12:33
                              zrezygnowałam z wystawiania tam butów, małe zainteresowanie po 1, a po 2 ciągle chcą się targować, co dla meni jest irytujące jak wystawiam w okazyjnej cenie, bez zarobku przecież.
                          • a-e-p Re: już dawo to proponowałam 19.09.14, 15:45
                            Popieram szmytke1. Moderacja mogłaby chociaz dopuścić posty w stylu 'Geox r. 38 rózowe - pisac na priv'. Potem mozna sie dogadywac poza forum i w ramach samopomocy miec tanio buty w sytuacji kiedy odesłanie jest nieopłacalne.

No chyba ze wymyslicie jakis szyfr w stylu 'ulubiony'
                            • patatajowa Re: już dawo to proponowałam 19.09.14, 16:12
                              hehe ,proponuje hasło "pomogę na priv" tongue_out
                              • a-e-p Re: już dawo to proponowałam 19.09.14, 16:20
                                Lubie to!
                                Proponuje dodawac jeszcze rozmiar i płeć: D lub C, bedzie mniej maili.
                • yellow_krabik Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 19.09.14, 13:42
                  Ja nie zakładam dziecku butów 2 cm za dużych, tylko ok 1 cm.
                  według mnie o,5 cm.luzu to zdecydowanie za mało.
      • lifecolor Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 18.09.14, 20:22
        JA też bardzo dziękuje
        Takie dotarły wczoraj:
        www.limango-outlet.pl/geox/kozaki-w-kolorze-rozowym-2764513
    • cyprysiowa naturino w dobrych cenach 19.09.14, 11:35
      50%-80% znizki
    • yellow_krabik Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 19.09.14, 13:54
      Dziewczyny, mam pytanie a propos sprzedaży rzeczy z limango. Ja nie dostałam żadnego paragonu, tylko info że rachunek można sobie wydrukować. Czy sprzedając te rzeczy dołączacie ten rachunek żeby ktoś w razie czego mógł daną rzecz reklamować? Bo mi się ten pomysł za bardzo nie podoba.
      • lifecolor Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 19.09.14, 17:44
        No własnie podepnę sie - jak rozwiązujecie sprawe paragonów
        • patatajowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 19.09.14, 18:04
          jak rozwiazujemy przy czym? przy sprzedazy na all? nigdy nie dołączam paragonu nawet jesli go mam.nigdy takiej informacji nie zamieszczam w aukcji. przewaznie sprzedaje drozej niz kupiłam wiec po co kupujacy ma sie denerwowac? w zeszłym roku pamietam ze był tu watek o tym jak to sprzedajaca dołaczyla paragon,kupujaca sie oburzyła ze przepłaciła ponad połowe i straszyła potem us,sadem, negatywem i bog wie jeszcze czym.
          • lifecolor Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 19.09.14, 18:12
            tak przy all np, chodzi o ewent.reklamacje
    • xxxtabxxx Znów obniżyli ceny 26.09.14, 07:57
      Znów obniżyli ceny, rozmiarówka dość przebrana, ale może jeszcze ktoś coś wybierze.
    • betty1234 Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 07.10.14, 17:08
      Co chwila jakieś rozmiary pojedyncze dorzucają wink
      www.limango-outlet.pl/geox?tree=obuwie-dzieciece
      Gdyby, któraś miała ochotę na "sneakersy" czarno-szare dla chłopaka w rozm. 34 to mam do odesłania smile
      • cyprysiowa Re: na limango trochę geoxów w dobrych cenach 11.12.14, 11:34
        GEOXY sprzedaje po cenie zakupu! buty super nie trafiłam rozmiarem , kupiłam w tej akcji po tej cenie mozna sprawdzic w postach wyzej, na nikim nie chce zarobic a moze ktos skorzysta i ja tez allegro.pl/geox-polbuty-nowe-r-33-okazja-cenowa-i4882104047.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka