emiczek 03.09.04, 10:43 dostalam od kolezanki spacerowke ale ma tragiczna tapicerke. czy mozna gdzies zamowic sama tapicerke do peg perego pliko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata9991 Re: tapicerka do peg peregp 03.09.04, 10:51 Dystrybutorem peg perego jest firma z poznania(adres gdzieś mam, mogę poszukać jak będziesz chciała),wysłałam kiedyś do nich zapytanie o tapicerkę, bo też chciałam zmienić. Oddzwonili za kilka dni po skonsultowaniu ceny z fabryka we Włoszech i wybulili cenę kosmiczną (w euro, nie pamietam ile, ale zupełnie sie to nie kalkulowało!) Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: tapicerka do peg peregp 03.09.04, 14:24 szkoda. chetnie wezme od ciebie ten namiar i sie upewnie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: tapicerka do peg peregp 03.09.04, 14:55 Hej, tapicerki i wszystko z materialu jest jako czesci zamienne u peg perego znacznie drozsze niz plastikowe czesci. Taka tapicerka sporo kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: tapicerka do peg peregp 03.09.04, 17:09 P.H. AKORD 60-175 Poznań ul. Magnoliowa 34 tel.: (61) 867-74-06 fax: (61) 867-66-29 Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: tapicerka do peg peregp 04.09.04, 14:06 Witaj,ja ma pliko od 2002 r.kupilismy go we Włoszech,kiedy jeszcze u nas nie było.Spisuje sie swietnie,jedynie ta tapicerka,strasznie się mechaci,przetarła sie w kilku miejscach,podobnie kosz na zakupy.Mieszkam niedaleko P-nia,udałam się do dealera peg-perego(tak a propos,mieli akurat dostawe peg-perego z gondolka....cudowne.....),Pani wyszukała mi,że z przesyłką koszt tapicerki wynióśłby ok.700 zł czyli prawie nowy wóżek...dałam tapicerkedo tapicera,ponaszywał mi kolorowe skorki na przetartych miejscach,troche i odmechacił,zapłaciłam 50 zł.Pozdrawiam,nata Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: tapicerka do peg peregp 04.09.04, 16:49 dzieki ja wlasnie planuje zrobic to samo. tapicerke bez problemu mozna zdjac z wozka? pytam bo wozek nie moj Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: tapicerka do peg peregp 05.09.04, 10:45 Witam,spokojnie można zdjąc,przemyslnie jest pozapinana na zatrzaski.Nie ma problemu,pozdrawiam,nata Ja mam kolor bezowyz pomoarańczowymi lamówkami,jestem ciekawa,czy może inne kolory mają lepszą jakosc materiału? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: tapicerka do peg peregp 05.09.04, 20:33 hej, tapicerki z taka jakby siateczka (np. bezowy z morskim i pomaranczowa lamowka) maja znacznie gorsza jakosc (siateczka czesto sie szybko niszczy np. od rzepow w ubranku). szaro-zolty jest dobry jakosciowo. Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: tapicerka do peg peregp 09.09.04, 12:27 moj juz nie jest gdzie mozna kupic material podobny do tego z tapicerki? Odpowiedz Link Zgłoś