Dodaj do ulubionych

wittchen z lidla

29.09.14, 08:49
Dziewczyny ,czy są wśród Was szczęśliwe ,lub nie , posiadaczki torebek z poprzedniej akcji lidla ? Jeżeli tak ,to proszę o opinię jak się sprawują ? Warto było stoczyć o nie bój ? big_grin

Sama mam z wittchena ,nie z akcji lidlowej,torebkę ,portfel, etui i nie narzekam . Nie wiem, może zaryzykuję wyprawę w sobotę , ale boje się oj boję wink
Obserwuj wątek
    • anulka-am Re: wittchen z lidla 29.09.14, 09:13
      Mam z poprzedniej akcji czarną i w tym roku pojadę zawalczyć o brązową. Kompletnie nic się z nią nie dzieje.
      • holliwood Re: wittchen z lidla 29.09.14, 09:27
        Ja również mam czarną torebkę z zeszłego roku i w tym jadę po następną smile To będzie prawdziwe polowanie wink
        • aurinko5 Re: wittchen z lidla 29.09.14, 12:20
          Obecnie w sklepach wittchen są przeceny. Jak i w sklepie vip collection. A przynajmniej w warszawskich złotych tarasach.
          Za 240 zł kupiłam torebkę i portfel.
          • aurinko5 Re: wittchen z lidla 29.09.14, 12:26
            Ceny w sklepie stacjonarnych znacznie się różnią od cen promocyjnych w ich sklepie internetowym.
            • vierzieg40 Re: wittchen z lidla 29.09.14, 13:15
              Czy ceny w stacjonarnych są niższe obecnie niż promocyjne w ich sklepie internetowym
              • white_swan Re: wittchen z lidla 29.09.14, 13:42
                vierzieg40 napisała:

> Czy ceny w stacjonarnych są niższe obecnie niż promocyjne w ich sklepie interne
                > towym

Napisała, że są niższe.
                Ja też skorzystałam z promocji. Kupiłam torebkę za 134 zł , i dwa portfele jeden za 69 zl a drugi za 89 zł.
              • moderrna Re: wittchen z lidla 05.10.14, 11:32
                Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na moją relację z zakupów w Lidlu i prezentację torebkowego "łupu" wink

retro-moderna.blogspot.com/2014/10/torebkowy-sza-wittchen-w-lidlu-i-moj-up.html
                • agni71 Re: wittchen z lidla 05.10.14, 14:38
                  przeczytałam ten wpis na blogu i pojawia się tam w komentarzach chyba informacja o torebce różowej. Czyli pojawiają się też inne kolory (i może wzory) niż te pokazane na zdjęciach? Ja sobie torebki odpuściłam, bo te kolory takie nudne, ale jeśli bywaja i bardziej oryginalne, to może za rok rzucę sie z resztą tłuszczy? wink
                  • moderrna Re: wittchen z lidla 05.10.14, 14:47
                    Tak były inne modele, a w gazetce pokazali nie wszystkie. Kolory - czerń, granat, brąz-karmel i blady róż-taki bardzo delikatny. Ta jasno różowa była ciekawa, może bym i się skusiła, ale cieszyła się dużym wzięciem i tylko mogłam sobie popatrzeć na nią. wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka