mayutka 23.10.03, 20:30 przybylam zobaczylam i zdobede Wasze serca ;))))) pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa powodzenia 23.10.03, 20:33 tylko nie zdziw się, że inny wątek zaprząta nam głowę Odpowiedz Link
mayutka Re: buziaki :-)) 23.10.03, 20:56 o jak milutko :)) i dla Ciebie też, Malena :)) Odpowiedz Link
malen_a Re: buziaki :-)) 23.10.03, 20:58 mayutka napisała: > o jak milutko :)) i dla Ciebie też, Malena :)) bidaczko, akurat jak sie wpisalas do nas, to dekameron przechodzi (chwilowy mam nadzieje) kryzys Odpowiedz Link
aankaa Re: buziaki :-)) 23.10.03, 21:11 malen_a napisała: > bidaczko, akurat jak sie wpisalas do nas, to dekameron przechodzi (chwilowy > mam nadzieje) kryzys ejże, czy narodziny małego Dekamerzątka uważasz za kryzys ??? czy umawianie się na sobotnie hulanki ? Odpowiedz Link
summa witaj 23.10.03, 21:16 cosik sie dekameron obija, skoro sama musisz sobie zakładać wątek powitalny :)) Odpowiedz Link
wo_bi witam :))) 23.10.03, 22:30 mayutka napisała: > przybylam zobaczylam i zdobede Wasze serca ;))))) > pozdrawiam :))) :DDDDDD Nastepna Kobieta na FD. :DDDD I jak tu sie nie cieszyc. ;PPPPPPPP Pozdrawiam Odpowiedz Link
aankaa Re: witam :))) 23.10.03, 22:39 wo_bi napisał: > :DDDDDD Nastepna Kobieta na FD. :DDDD I jak tu sie nie cieszyc. ;PPPPPPPP Ty się lepiej na rozmowę z administratorem szykuj a nie na witanie kobiet :P Odpowiedz Link
wo_bi Re: witam :))) 23.10.03, 22:43 aankaa napisała: > Ty się lepiej na rozmowę z administratorem szykuj a nie na witanie kobiet :P Chcialem wszechstronnie sie przygotowac... ;)) Nidgy nic nie wiadomo... ;)) A moze administrator jest kobieta... Ech sie rozmarzylem... ;PP A tu smutna rzeczywistosc, to facet. :( :))) Odpowiedz Link
wo_bi who is who & ..... 23.10.03, 22:53 Ja tak za szanowa padalcowa, mysle, ze sie nie obrazi. Hmm chodz przez chwilke chcialem poczuc sie gospodarzem. :)) Mozna prosic uprzejmie o dopisanie sie do watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=7269475&a=7269475 Bo my wscibskie bestie jestesmy i wszystko chcemy wiedziec. ;)))) Odpowiedz Link
ulalka Re: dzien dobry wieczor bardzo:) 24.10.03, 20:51 witaj Mayutka :))) sciagnelam ja Wam na glowe i mam nadzieje, ze dobrze zrobilam :)))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: witajcie :)) 24.10.03, 21:54 witam ! PS. następną, co sie nie wpisała do pamiętnika. Odpowiedz Link
wo_bi Re: witajcie :)) 24.10.03, 21:57 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > witam ! > PS. następną, co sie nie wpisała do pamiętnika. A przypomnalem, chyba nie wygladam groznie. ;)) Odpowiedz Link
aankaa Re: witajcie :)) 24.10.03, 22:00 wo_bi napisał: > A przypomnalem, chyba nie wygladam groznie. ;)) nie wyglądasz ale piszesz ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: witajcie :)) 24.10.03, 23:02 wo_bi napisał: > > A przypomnalem, chyba nie wygladam groznie. ;)) " gadaj d. do biskupa " ,"mówił dziad do obrazu a obraz doń ani razu" ;) Odpowiedz Link