Dodaj do ulubionych

kappahl - pytanie

08.10.14, 15:11
Powiedzcie mi prosze kiedy jest najlepszy czas na kupienie kurtek KAXS tej firmy ?
Widze ze teraz chyba jest 20 % taniej..Czy czekac, czy beda jakies wieksze wyprzedaze?
Potrzebuje 2 kurtek , wiec kazda dodatkowa obnizka jest mi bardzo potrzebna.
W tamtym roku kupilam kombinezony na wyprzedazy po 100 zl ( ale dopiero chyba w lutym z tego co pamietam była taka duza wyprzedaz..) ja mam do sklepu ok 200 km...wiec nie mam zadnego doswadczenia..
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 15:41
      To zależy, czy potrzebujesz jesiennej czy zimowej, czy na ten sezon, czy na za rok? Na ten sezon jesienną brałabym z tym rabatem -20%, z zimową możesz się wstrzymać, chyba w poprzednich latach były później promocje kwotowe na kurtki (ale nie wiem, czy kaxs, bo ja kupowałam kiedyś woxo ze zniżką -80 zł). Jeśli planujesz zakup na przyszły rok, to oczywiście wstrzymaj sie i czekaj na wyprzedaż.
      • amstill Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 15:58
        Zalezy skad jestes, bo u mnie Kaxs dotrwa do fajnych cen (ok 100-150 zł) w ilości 3 sztuk z czego 2 w rozmiarach 92 i najbrzydszym kolorze unisex , względnie w różu
        • agni71 Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 16:12
          w Warszawie raczej też ciężko dorwać Kaxs na wyprzedaży, ale nawet tu na forum nieraz forumki pisały o okazjach typu -57% od przeceny, również na Kaxs. No, generalnie, jeśli to nie ma byc na teraz tylko np. na za rok, to nie ma sensu kupowac teraz, lepiej sie zaczić na wyprz. A jak sie nie uda, to najwyżej kupi się za rok ze zniżka -20% lub -25%.
    • moloman Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 16:08
      Najchetniej kupiłabym jesienna Kaxs ..ale z mysla o wiosnie ( r. 116 ) i zimowe na ten rok ( r. 98 i 110)..ale to chyba "chodliwe " rozmiary ..wiec tez sie boje ze nie bedzie wyboru jak beda tansze.... Ja mam do najblizszego sklepu - tak jak w wspomnilam 200 km - do warszawy, wiec raczej i tak sama sie tam nie wybiore specjalnie po kurtki ..szukam zazwyczaj znajomych co by mi mogli kupic i wysalc itp..
      a moze ktos widzial tegoroczna kolekce . Jak oceniacie kolory kurtek? Fajne sa ? NA zywo napewno inaczej sie prezentuja. Synowi sie najbardzije podoba niebieska - a jak prezntuje sie ta zielona?
      • agni71 Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 16:13
        Wiosna nie będzie nowej dostawy, więc brałabym chyba teraz, podobnie zimówki. Moje juz wyrosły z rozmiarówki Kaxs, więc z kolorami nie pomogę, bo juz na nie nie patrzę.
      • amstill Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 21:04
        Nie wiem o jakiej jesiennej myślisz, ale z reguły na wiosne pojawiają się nowe Kaxs nieprzemakalne i takie lzejsze.
        Z zimowych 98 może jeszcze się uchowa, ale ze 110 może być ciężko.
    • bim-bol Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 16:13
      Do 12.10 cała kolekcja dziecieca jest 3 za 2
      • agni71 Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 16:15
        do 13.10.

Molomon, jesli masz do kupienia w sumie 3 kurtki, to warto skorzystać z tej promocji.
    • moloman Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 16:21
      patrze teraz na stronie i widze juz tylko 2 kolory na kurtki wiosenne . Czy myslicie ze w sklepie moga byc jeszcze inne kolory? z tego co pamietam to byly takie fajne 3 kolorowe kurteczki.. Teraz dla chłopca jest tylko granatowa na stronie..
      • agni71 Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 16:41
        w sklepach moga byc rzeczy niepokazane na stronie, i vice versa, niestety, też bywa
      • amstill Re: kappahl - pytanie 08.10.14, 21:07
        W tym roku widziałam ze wiosenne z wcześniejszych lat, przynajmniej u mnie, dowiesili do nowej kolekcji. W cenach pełnych rzecz jasna.
    • ann1610 Re: kappahl - pytanie 09.10.14, 12:57
      Od dzisiaj jest promocja 3 za 2 na dziecięce, kurtki również. Zapytaj kogoś ze znajomych czy nie chce takiej kurtki dla dziecka. Albo kup 3 na przyszły rok, może ktoś z forum będzie chciał?
    • gaga-sie Re: kappahl - pytanie 10.10.14, 23:39
      Gdyby ktoś z Łodzi był zainteresowany, to w Manufakturze są zeszłoroczne kombinezony jednoczęściowe na 116 po 75 zł ( granat) i spodnie ocieplane Kaxs na 116 i chyba 86, też po 75 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka