Dodaj do ulubionych

3 urodziny smyk.com do -70%

13.10.14, 09:02
na niektóre rzeczy... nie wiem, czy łączy się z LuxMedSmyk ale warto sprawdzić wink
smyk
Obserwuj wątek
    • agapk Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:08
      od godziny probuje kupic, 2 razy miałam załadowany koszyk i mnie wywalało
      "serwis chwilowo niedostepny" i co najdziwniejsze poznikało mi wszystko z koszyka
      ostatni raz probuje ale widze ze duzo juz wyprzedanych wrrrr
    • magdziaq Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:09
      strona im nie wyrabia - non stop wyrzuca mi koszyk i muszę zaczynać od nowa zamówienie crying
    • falcon_eye Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:12
      Ewidentnie nie są przygotowani na takie obciążenie. Serwer padł big_grin
      • oskarek05 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:19
        Zmieniły się ceny w przeciągu paru minut
        Jeszcze przed godz. 9.00 były naprawdę super obniżki
        np. dresik w rozm.80 za 19,99 a teraz 69,99
        body za 4,99 teraz 19,99
        • elfik100 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:22
          Tak, kurtka 24,99 po komunikacie zapraszamy za kilka minut już 69,99...
          • cyber-szuja Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:30
            Super, że jesteście czujne i piszecie, jak oszukują na tych promocjach sad
            Ja próbuję zamówić lego, kod z luxmedu wchodzi, ale oczywiście są problemy przy zatwierdzeniu sad
            Porażka... aż mi wstyd, że założyłam watęk tongue_out
            • cyber-szuja Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:42
              Udało się smile Kod LuxMedSmyk na dodatkowe -10% działa... dostałam potwierdzenie przyjęcia zamówienia do realizacji.
              • tzka Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 15.10.14, 14:41
                Kod dziala takze przy cenach promo?
            • grudniowa.mama Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:43
              Mi LuxMedSmyk nie wchodzi
              • cyber-szuja Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:46
                Może już kiedyś go wykorzystałaś, albo nie działa na wszystko? Wystarczy założyć nowe konto mailowe, którego nie mają w bazie... dane i adres do wysyłki mogą być takie same.
              • grudniowa.mama Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:46
                Rabat nie łączy się z innymi promocjami i kodami smyk.com
                • grudniowa.mama Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:51
                  ale oszusci...juz sie cena spodni zmienila-szkoda gadac
          • agusia.24 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:39
            faktycznie ceny się zmieniają, wrzuciłam bluzkę za 14,99 do koszyka, a w koszyku kosztuje już 49,99 uncertain
            • blaszany_dzwoneczek Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:59
              Ja też powrzucałam do koszyka kilka ciuszków i nagle ceny wzrosły. To nic u nich nie kupię, szkoda tylko było mojego czasu uncertain
        • falcon_eye Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 10:53
          Info z fanpage'a: to przejściowe problemy techniczne. Nasi informatycy już się tym zajmują. Za parę godzin wszystko powinno wrócić do normy. Pozdrawiamy.
    • robert1199 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:53
      zmieniają zasady promocji:
      *promocja dotyczy oferty w sklepie internetowym SMYK.com i trwa do 13.10.2014r. do godz. 08:59 lub do wyczerpania zapasów

** rabat obowiązuje przy zamówieniu za min. 99 zł

• ciekawostka81 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:58
        no to polecieli zdrowo....ale mi promocjasmilesmilesmile
      • agapk Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 09:58
        pięknie sie "wysypali" na tych urodzinach, ceny poszły w góry ze hej
        żenada po prostu
      • agasz1101 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 10:00
        Ciekawe czy zrealizują po niższych cenach?
      • enut Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 10:03
        teraz juz jest:
        *promocja dotyczy oferty w sklepie internetowym SMYK.com i trwa do 27.10.2014r. do godz. 08:59 lub do wyczerpania zapasów
    • lilek Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 10:00
      Nowe zasady ale i nowe ceny sad to co wpierw miało obniżkę 70% teraz widzę, że jest 50%.
      Oczywiście koszyk miałam full załadowany, ale serwer padł i nici...
      • grudniowa.mama Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 10:03
        co za porażka
        • dziuni-a1979 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 10:06
          Mam w d....e takie promocje. Te szorty kosztowały 7,95 zł. Chciałam kupić. No ale za 29,99 zł to już mogą się wypchać.
    • bbkk Żenada 13.10.14, 10:03
      Inna cena jak się produkt wybiera, inna jak wkłada do koszyka, jeszcze inna jak się potwierdza zamówienie.
      Szkoda czasu.
      • grudniowa.mama Re: Żenada 13.10.14, 10:11
        Caly czas cos zmieniaja, mam wrazenie ze ceny promocyjne wskakuja przy zamowieniu powyzej 60PLN
        • mamanatalki87 Re: Żenada 13.10.14, 10:16
          Mi udało się zamówić po niższych cenach , ale piszę że jest w trakcje " weryfikacji "

Ceny moje , a aktualne bardzo różne .. Np u mnie spódniczka 14,9 a teraz 49 zł etc ..

Ciekawe czy zrealizują faktycznie ..
          • agasz1101 Re: Żenada 13.10.14, 10:19
            Moje zamowienie czeka na kompletacje, niektórych rzeczy już nie ma a inne sa w cenie regularnej
            • czarnonaczarnym Re: Żenada 13.10.14, 10:27
              Wrzuciłam kilkanaście rzeczy do koszyka i wszystkie zmieniły ceny w koszyku. Żenada na całego.
          • qanqa Re: Żenada 13.10.14, 10:32
            u mnie prawie godzinę weryfikowali aż w końcu anulowali.
            • filipaldi Re: Żenada 13.10.14, 10:35
              u mnie część rzeczy się nie dodała, a te, które były w koszyku zmieniły ceny, teraz przeglądając stronę nie znalazłam żadnej rzeczy przecenionej -70%
            • kaczuszka_k Re: Żenada 13.10.14, 10:40
              chyba coś się poprawiło weszła sukienka za 25zł zamiast 80zł. Tylko czy zrealizują.
              • sale100 Re: Żenada 13.10.14, 10:48
                ceny znowu niskie, u mnie status w realizacji
                • mamanatalki87 Re: Żenada 13.10.14, 11:01
                  u mnie tez zmieniło się na w realizacji i jutro planowana wysyłka .

• anaanek Re: Żenada 13.10.14, 11:32
                    Ja nie mam żadnych problemów, zrealizowałam 4 wysyłki i wszystkie ceny niskie, po 7, 9 zł
                    • eszulczewska Re: Żenada 13.10.14, 11:34
                      Jest mozliwosc odbioru osobistego? Bo mi wyskakuje, ze nie...
                      • bemati Re: Żenada 13.10.14, 11:38
                        Pewnie zależy od towaru, ja przy T-shirtach miałam odbiór osobisty.
    • bemati Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 11:33
      Zamówiłam 2 T-shirty dla syna, zobaczymy czy wyślą... A cuda się dzieją z cenami... wink
      • pasmo30 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 11:46
        A ja się poddaję. 3 razy mi usunęli wszystko z koszyka zanim doszłam do końca zakupów. Szkoda mojego czasu.
        • magdalena-814 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 11:54
          strasznie ciężko coś zamówić
        • blaszany_dzwoneczek Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 12:15
          Polecam wrzucać do schowka, stamtąd nie znikną. A potem ze schowka wszystko szybko do koszyka.
    • kobieta_jakubowa Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 11:51
      Teraz stronka nie działa.
      Przed 5 minutami złożyłam zamówienie, 10 ubrań za 109pln. Fajna bluza za 14pln nawet mi wpadła.
      Zobaczymy jak z realizacją.
    • vinca Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 13:21
      A mi sie przed chwilką udało zakupic 2 rzeczy w promocji 70%.
    • justynka_28 to chyba promocja dla naiwnych 13.10.14, 13:41
      rzuciłam okiem tak na szybko na zabawki. i co widzę? laptop interaktywny dumel, przeceniony z 94 zł na 74,99zł. Zdziwiłam się, bo jak go kupowałam nie było żadnej promocji, ale w życiu bym za niego nie dała wtedy 94 zł, sprawdzam w historii zamówień i co? kosztował 70,99zł. Sprawdzajcie ceny i porównujcie z innymi sklepami lepiej!
      • crulotka Re: to chyba promocja dla naiwnych 13.10.14, 14:01
        Mam podobne odczucia- zabawki, leżaczki- wszystko drożej niż zamawiałam kiedy nie było super promocji. NIektóre ubrania dla niemowląt taniej niż były, ale nie jest to 50%
      • cyber-szuja Re: to chyba promocja dla naiwnych 13.10.14, 14:12
        Zamówiłam rano zestaw lego star wars kosztował 110 zł z groszami... po wpisaniu kodu LuxMedSmyk obniżyło cenę na 99,89, a teraz na stronie jest po 126,99 zł. Chciałam zrobić dodatkowe zamówienie, ale teraz sobie podaruję, bo faktycznie kombinują z tymi cenami sad
      • agni71 Re: to chyba promocja dla naiwnych 13.10.14, 15:30
        zabawki (właściwie to patrzyłam tylko na gry planszowe) sa praktycznie nieprzecenione

Natomiast ubrania w dobrych cenach udało mi sie zamówić, mam nadzieję, że wszystko dostanę.
        • justynka_28 Re: to chyba promocja dla naiwnych 13.10.14, 15:39
          chodziło mi o to, że teraz sztucznie zawyżyli cenę tej zabawki, żeby po "cudownej promocji" była jeszcze droższa niż przed!!!
          • agni71 Re: to chyba promocja dla naiwnych 13.10.14, 15:45
            no to już szczyt, ale niestety, nieraz praktykowane, trzeba sie po prostu orientowac w cenach, a nie łapać na hasło "zniżka"
    • mama_amelii Dziewczyny znowu jest 70%:) 13.10.14, 14:26
      Rano załapałam się na 5 t shirtów z pet shopami i Barbie,które były po 9.90,a kilka min później wszystkie po 19.90,a teraz znowu są te same ceny co ranosmile
      www.smyk.com/cool-club-t-shirt-dziewczecy-z-krotkim-rekawem-ksiezniczki-disneya-rozmiar-152,p1086521162,ubranka-dla-dzieci-p
    • mama_amelii Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 14:38
      A mojej koleżance własnie anulowali zamówienie z rana,przyczyna brak w magazynie.Zamówiła właśnie jeszcze raz,bo na ich stronie nadal są dostępne hmmm Teraz się zastanawiam,czy ja nie dostanę za jakiś czas takiego info,a jak zechce znowu zamówić to już nie będzie.
      • junia15 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 19:43
        Udało mi się złożyć zamówienie, ceny super choć głównie lato dla Córki i bodziaki dla Młodszegosmile oby mi to puścili... tak czy siak dziękuję za info!
        • kama-25 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 20:42
          a jak u nich ze zwrotami? Orientujecie sie?
          • patatajowa Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 20:58
            a jak ma być? ja sie orientuje bo regulamin zakupów przeczytałam . a ty ? smile
            • kama-25 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 21:19
              a ja nie przeczytałąm bo dużo tego i zwyczajnie grzecznie sie pytam, wiec nie wiem skąd ta złośliwość.
              • patatajowa Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 22:33
                to nie zrobisz tam zakupów bo trzeba zaznaczyć ze sie przeczytało regulamin i go akceptuje.
                nawet jesli długi jest tongue_out
    • evrin Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 13.10.14, 22:17
      wybrałam rzeczy, wpisałam kod Luxmedsmyk, rabat wbilo. Przy platnosci wywalilo mi strone. Po ponownym dodaniu wszystkiego do koszyka komunikat "rabat wykorzystano". Żałuje, ze kolejny raz straclam na nich pol godziny. Nienawidze oszustów. Wiecej juz nie dam sie nabrac...
      • agni71 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 14.10.14, 09:11
        te 10% przy takich cenach to ile by ci dało oszczędności kilka-kilkanaście złotych?

ile razy juz uzyłaś tego kodu? że tak sie na oszustów oburzasz wink
        • junia15 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 14.10.14, 09:17
          agni71 dokładnie o tym samym pomyślałam hehewink
        • evrin Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 14.10.14, 14:07
          chodzi o zasade nie o kase.
          Nie rozumiem pytania z kodem?! jest jednorazowy. Uzylam raz a raczej probowalam uzyc.

Uwazam, ze skoro sklep robi promocje to powinien ja przygotowac tak, by mozna bylo z niej skorzystac. Jesli jest fikcyjna a tutaj jak inne osoby pisza - zmieniajace sie ceny itd - jest w duzej czesci fikcyjna, to jest to rodzaj manipulacji klientem a to oceniam na probe oszustwa.
    • sylwia7611 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 14.10.14, 08:01
      Teraz wszystko ładnie chodzi smile i ceny fajne smile
      Zakupy zrobione smile
      • junia15 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 14.10.14, 09:22
        A jeszcze bym się poradziła Was jak wypadają bluzki dziewczęce krótki i długi rękaw? Na 5 lat po zimie 116 będzie jak 116? Teraz nosi 104 bardziej 110. Pytam bo dresy 104 ze Smyka jeszcze długie, 110 to już w ogóle...
        dla Synka body Smykowe są ewedentnie zanizone rozmiary. I to już słyszałam od kilku osób...
        • agni71 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 14.10.14, 09:28
          z rozmiarówką troche loteria, niektóre bluzeczki, moim zdaniem są małe, i ja np. dla córki, obecnie 8 lat (drobnej, niskiej) wzięłam na przyszłe lato T-shirty na 140 cm, podczas gdy z innych marek będzie nosiła pewnie na 134 cm.
    • lilek Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 14.10.14, 12:54
      No niestety właśnie dostałam maila od Smyka "Przepraszamy, ale nakład części zamówionych produktów został wyczerpany u naszych dostawców, dlatego nie będziemy w stanie doręczyćę.
      Kur..ka i to w dodatku kurtka, na którą miałam taką chrapkę. A zakupy robiłam dość wcześnie wczoraj sad
      • fajna_myszka u mnie większośc wysłana :-) 14.10.14, 13:39
        na 4 zamówienia 2 są podzielone, ostatecznie większość widnieje jako "wysłane" smile
        • jagodasoft2 Re: u mnie większośc wysłana :-) 14.10.14, 16:43
          U mnie na 5 rzeczy wysłana 1 bluzeczka z kr rękawkiem, dobrze chociaż że z odbiorem osobistym
          • sale100 Re: u mnie większośc wysłana :-) 14.10.14, 16:54
            u mnie na 8 artykułów 7 wysłane, a tym płaszczyk, na którym mi najbardziej zależy
            • agni71 Re: u mnie większośc wysłana :-) 14.10.14, 18:49
              do mnie idzie wszystko co zamówiłam, ale brałam duże rozmiary
            • junia15 Re: u mnie większośc wysłana :-) 14.10.14, 18:51
              U mnie na 11 rzeczy brak tylko 1 bluzeczki-nakład wyczerpany. Więc nie narzekam ani trochęwink
              • aribeth1 Re: u mnie większośc wysłana :-) 16.10.14, 09:58
                A ja zamówiłam 13 rzeczy za 113 zł łącznie i wczoraj odebrałam całość zamówienia, aż się zdziwiłam, że niczego nie brakowałosmile Ale to sama drobnica była, bluzeczki, tshirty, jedna bluza etc.
    • kornnella Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 19:03
      jak wygląda w praktyce, przy płatności gotówką. Oddaje w Smyku czy w Empiku, zwrot na karte podarunkową czy w takiej samej formie jak płatność?
      • agni71 Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 19:19
        te informacje masz na stronie smyka. O ile nic sie nie zmieniło, przy odbiorze osobistym, oddajesz tam skąd odebrałaś, natomiast nie wiem, jak aktualnie wyglada sprawa pieniędzy, czy oddają w gotówce, czy na kartę.

". Klient, który odstąpił od umowy zgodnie z ust. 2 powyżej, może zwrócić przedmiot zamówienia w całości lub części:

a) w Salonie Empik – podczas odbioru przesyłki;

b) po odebraniu przesyłki w Salonie Empik lub dostarczonej Pocztą Polską lub kurierem – w terminie wskazanym w ust. 3 powyżej. Wówczas produkty, co do których Klient odstąpił od umowy, należy odesłać do Magazynu lub – w przypadku produktów odebranych w Salonie Empik – zwrócić je w Salonie Empik, w którym je odebrano lub odesłać do Magazynu. "

I dalej:

"2. Spółka dokona zwrotu pieniędzy na:

a) rachunek bankowy Klienta (w tym powiązany z kartą kredytową lub płatniczą Klienta) – jeśli zamówienie było opłacone:
        - z góry za pomocą przelewu lub karty kredytowej;
        - przy odbiorze u kuriera lub na poczcie

b) „Twoje środki” – jeśli zamówienie było opłacane za pomocą:
        - Ekarty Prezentowej lub środków zgromadzonych na „Twoich środkach”.
        Spółka zwróci należną kwotę na „Twoje środki” – w przypadku zwrotu należności za zamówienie płatne środkami zgromadzonymi na „Twoich środkach”, Ekartą Prezentową iprzelewem w pierwszej kolejności należności zwracane będą na „Twoje środki”.

Jeżeli zamówienie zostało opłacone punktami PAYBACK, należna kwota zostanie zwrócona w formie Ekarty Prezentowej lub w formie środków zgromadzonych w zakładce „Twoje środki” na koncie Klienta, lub w formie odpowiedniej ilości punktów PAYBACK, w zależności od wyboru Klienta. Jeżeli Klient nie dokona żadnego wyboru, należność zostanie zwrócona w formie środków zgromadzonych na „Twoich środkach”.

3. Jeśli zamówienie było opłacane za pomocą różnych form płatności (np. za pomocą karty kredytowej i środków zgromadzonych na „Twoich środkach”wink to pieniądze zostaną zwrócone (w zależności od wykorzystanych form płatności) w formie Karty Prezentowej Empik lub w formie środków zgromadzonych w zakładce „Twoje środki” na koncie Klienta, lub w formie przelewu lub na kartę kredytową, w zależności od wyboru Klienta. Jeżeli Klient nie dokona żadnego wyboru, należność zostanie zwrócona w formie środków zgromadzonych na „Twoich środkach” lub w formie Karty Prezentowej Empik.

4. Jeśli zamówienie było opłacone z „Twoich środków” (zasilonych za pomocą karty kredytowej lub przelewem) to pieniądze będą zwracane na „Twoje środki”.

5. W najszerszym dopuszczalnym przez prawo zakresie Spółka nie ponosi odpowiedzialności za brak zwrotu wpłaconych kwot lub opóźnienie zwrotu, jeżeli pomimo skierowania do Klienta na podany przez niego adres mailowy wezwania do przesłania Spółce numeru rachunku bankowego Klienta, Klient nie prześle Spółce takiego numeru rachunku bankowego lub gdy odpowiedź nie będzie zawierać danych umożliwiających dokonanie zwrotu. Spółka nie ponosi odpowiedzialności za brak zwrotu wpłaconych kwot lub opóźnienie zwrotu, jeżeli są one wynikiem podania przez Klienta błędnych danych adresowych, imiennych lub błędnego numeru rachunku bankowego.

6. W przypadku gdy zwrot produktów (odstąpienie od umowy) lub złożenie reklamacji nastąpi w Salonie Empik, a zamówienie:

a) zostało opłacone przy odbiorze – zwrot należności nastąpi w Salonie Empik;

b) zostało opłacone z góry – zwrot należności nastąpi zgodnie z zasadami opisanymi w niniejszym paragrafie w ust. 2 i 3.

7. W przypadku gdy Klient dokonał płatności za zamówienie z nienależącego do niego rachunku bankowego, karty kredytowej lub płatniczej lub Ekarty Prezentowanej, zwrot nastąpi bezpośrednio na rzecz posiadacza tego rachunku bankowego, karty kredytowej lub płatniczej, Ekarty Prezentowej, przy użyciu których nastąpiła płatność na rzecz Spółki zgodnie z zasadami opisanymi w niniejszym paragrafie w ust. 2 i 3 niniejszego paragrafu. "

Nie ma za co smile
        • kasiadove Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 19:39
          Zwracałam jakieś 2 tyg temu - zwrot na kartę płatniczą - tak płaciłam
          • kornnella Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 20:00
            Dzięki smile
        • kornnella Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 19:58
          agni71 napisała:

> te informacje masz na stronie smyka. O ile nic sie nie zmieniło, przy odbiorze
          > osobistym, oddajesz tam skąd odebrałaś, natomiast nie wiem, jak aktualnie wygla
          > da sprawa pieniędzy, czy oddają w gotówce, czy na kartę.

To mnie właśnie najbardziej interesuje smile

>
          > Nie ma za co smile

Jak się nie ma nic treściwego do napisania to chyba pora zrobić sobie przerwe od klepania niczego na forach.
          A proszę smile
          • aga7-77 Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 20:03
            Ja zwracałam w Empiku około miesiąc temu. Płaciłam kartą płatniczą, zwrot dostałam w gotówce.
            Przy wcześniejszym zwrocie było tak samo.
            • alicja.sunshine Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 20:38
              126,99 zł
              129,99 zł
              Oszczędzasz 3,00 zł (2%)

taaaaaaka promocja sad
          • patatajowa Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 20:39

ale wiesz jak to świadczy o tobie kornella? O twoim podejściu do forumek i o twojej inteligencji? Wiesz ze jest taka strona,wiesz ze jest regulamin jakiś, a zamiast tu produkować post można było poświęcić ten czas na czytanie . Bo pisanie w stylu"pomóżcie bo tak mi sie nie chce" to na większość osób działa trochę jak plachta na byka...
            **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym.
            Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB ****
            • kama-25 Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 20:46
              A ja ze swoejej strony dziekuje za informacje odnośnie zwrotu
          • agni71 Re: Zwrot odbioru osobistego w Empiku... 14.10.14, 21:33
            czy oddają w gotówce, czy na kartę.[/b]
            >
            > To mnie właśnie najbardziej interesuje smile

Przeciez to właśnie masz w zacytowanym przeze mnie fragmencie regulaminu. Forma zwrotu zalezy od formy płatności.
            >
            > >
            > > Nie ma za co smile
            >
            > Jak się nie ma nic treściwego do napisania to chyba pora zrobić sobie przerwe o
            > d klepania niczego na forach.

Jesli konkretne punkty regulaminu odpowiadające wyczerpująco na twoje pytanie sa mało treściwe, chyba masz jakiś problem.

Ale jak sie komuś nie chce przeczytac 4 punktów regulaminu, to sie rzuca bez powodu.

Spółka dokona zwrotu pieniędzy na:

a) rachunek bankowy Klienta (w tym powiązany z kartą kredytową lub płatniczą Klienta) – jeśli zamówienie było opłacone:
            - z góry za pomocą przelewu lub karty kredytowej;
            - przy odbiorze u kuriera lub na poczcie

b) „Twoje środki” – jeśli zamówienie było opłacane za pomocą:
            - Ekarty Prezentowej lub środków zgromadzonych na „Twoich środkach”.
            Spółka zwróci należną kwotę na „Twoje środki” – w przypadku zwrotu należności za zamówienie płatne środkami zgromadzonymi na „Twoich środkach”, Ekartą Prezentową iprzelewem w pierwszej kolejności należności zwracane będą na „Twoje środki”.

Jeżeli zamówienie zostało opłacone punktami PAYBACK, należna kwota zostanie zwrócona w formie Ekarty Prezentowej lub w formie środków zgromadzonych w zakładce „Twoje środki” na koncie Klienta, lub w formie odpowiedniej ilości punktów PAYBACK, w zależności od wyboru Klienta. Jeżeli Klient nie dokona żadnego wyboru, należność zostanie zwrócona w formie środków zgromadzonych na „Twoich środkach”.

3. Jeśli zamówienie było opłacane za pomocą różnych form płatności (np. za pomocą karty kredytowej i środków zgromadzonych na „Twoich środkach”wink to pieniądze zostaną zwrócone (w zależności od wykorzystanych form płatności) w formie Karty Prezentowej Empik lub w formie środków zgromadzonych w zakładce „Twoje środki” na koncie Klienta, lub w formie przelewu lub na kartę kredytową, w zależności od wyboru Klienta. Jeżeli Klient nie dokona żadnego wyboru, należność zostanie zwrócona w formie środków zgromadzonych na „Twoich środkach” lub w formie Karty Prezentowej Empik.

Wszystkie opcje masz opisane, ale dla niektórych to chyba za duzo tekstu na raz do ogarnięcia sad
    • magdalena-814 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 15.10.14, 18:31
      w stacjonarnym zero przecen
      • fredy58 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 16.10.14, 08:20
        Witam wczoraj odbierałam towar z empiku pytam czy przy zwrocie będzie na kartę podarunkową czy gotówką odpowiedź jak reklamacja to zwrot w gotówce jak zwrot towaru to na kartę podarunkową ale nie daje głowy żeby Pani była pewna tego co mówi
        • patatajowa Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 16.10.14, 08:31
          chyba jednak przeczytanie regulaminu w tej kwestii jest pewniejsze wink lepiej znac swoje prawa i jest sie na co powołac w razie czego smile
        • amstill Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 16.10.14, 09:00
          Pomylili mi rozmiar w zamowieniu dostałam zwrot na podarunkową
          • miwusia1977 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 16.10.14, 10:05
            mi tez kiedys pomylili rozmiar w zamowieniu i zlozylam reklamacje. Poslali gratis kurierem prawidlowy rozmiar a zly kazali sobie zostawic
          • aga7-77 Re: 3 urodziny smyk.com do -70% 16.10.14, 13:31
            Dzisiaj też dokonywałam zwrotu ubrań i tym razem dostanę pieniądze na kartę płatniczą, którą płaciłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka