Dodaj do ulubionych

TESCO 50% na zabawki czy będzie?

26.10.14, 15:27
Czy ktoś ma jakieś przecieki dotyczące promocji na zabawki w Tesco?

Potrzebuję Lego Roszpunka - wykupiona właśnie w smyku a była w dość dobrej cenie i Lego Friends obóz jeździecki.
Obserwuj wątek
    • junia15 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 12:33
      Hej a ta promocja jest dla wszystkich? Czy tylko dla posiadaczy clubcard? Że jakieś bony potem...coś czytałam w innym wątku
      Oswiecicie mnie?
      Pzdr
      • patatajowa Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 14:10
        tylko dla posiadaczy clubcard, ale clubcard jest dla wszystkich smile
        • junia15 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 16:23
          Okbig_grin
          Więc muszę sprawnie odwiedzić Tesco i stać się posiadaczką
    • mima-mima Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 13:52
      Ja byłam dziś, jest troszkę zabawek -50%, na pewno jest jeden zestaw Lego friends - samochód dostawczy, czy cos takiego; z Fisher-Price jest jakaś latarka, zestaw lekarza i coś jeszcze; dla chłopców był tez jakiś zestaw Lego i jeszcze takie duże roboty transformers, czy jakoś tak; wszystkie wymienione za pół ceny smile
      • slonko1335 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 14:07
        ten samochód to samochód transmisyjny
        • mima-mima Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 14:28
          tak, to ten smile dzięki smile
          • jovik77 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 17:41
            A pamiętacie może, w jakiej cenie ten samochód transmisyjny?
            • slonko1335 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 17:51
              74,95 bodajże
              • jovik77 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 19:35
                Dzięki smile, a nie pamiętacie jakie Lego było dla chłopców?
                • gosiajot Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 20:14
                  Jak ja byłam, to było puste miejsce na półce po tym zestawie, także nie pomogę.
      • bim-bol Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 21:52
        Jest tez jeszcze LEGO Ninjago 70504 Garmatron za 84,99zł
    • grudniowa.mama Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 21:55
      Dzieki za info - byłam i kupilam lego friends wóz transmisyjny za 74PLN (ale oznaczenia o jakiejkolwiek promocji brak) A tak z ciekawości -skąd informacja o tej promocji?niech ktoś poda pls jaki zestaw dla chłopca jest objęty ta promocja bo w sklepie nie bylo żadnego oznaczenia a personel oczywiście nic nie wiedział.
      • slonko1335 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 22:14
        ten zestaw jest od bardzo dawna przeceniony z krótką przerwą, nie pamiętam za diabła jaki zestaw dla chłopca był przeceniony bo mój obecnie w lego chima gustuje wiec na city nie zwróciłam uwagi..
      • mima-mima Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 28.10.14, 00:22
        Ja byłam dzis przelotnie w tesco, bo teściowa chciała, żeby ją zawieźć i zerknęłam na zabawki juz z myślą o Świętach. Pamiętam, że jeszcze była chyba taka duża laweta czy coś z masą małych samochodzików, za moich czasów mówiło się na nie "resoraki" smile sama mam dwie córki i nie wiem, jak się one teraz nazywaja; ja sobie nie przypomnę, jakie lego dla chłopców było przecenione.
    • iberka Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 27.10.14, 22:52
      W nowym katalogu z zabawkami ( od 3.11) jest jakieś lego friends , do tego zestawy chima/ friends/ star wars/ duplo/ city 2 za 80 pln. Jest też informacja, że w sklepach więcej zabawek -50% smile

Iza
    • bim-bol Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 28.10.14, 09:24
      Na stronie jest już dostępny katalog z zabawkami od 3.11 do 19.11. Czyli raczej w tym terminie nie ma co liczyć na 50% skoro nie ma informacji w gazetce.

www.tesco.pl/promocje/gazetki/36-katalog-zabawki/warszawa-ul-stalowa-60-64/WPPPPq
      • sanse3 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 28.10.14, 09:43
        gazetka nie ma za bardzo nic do rzeczy. Ja 2 lata temu dużo kupowałam zabawek i wtedy rabat się sumował jakby. czyli np Barbie z jednorożcem wtedy była za około 99zł , miała dodatkowo w gazetce pół ceny czyli 50zł i ja kupiłam ją w te noc zakupów co dają bony na 50% i wtedy wyszła mnie 25 zł (płaciłam 50 zł w kasie ale dostałam bon na 25zł do wydania czyli jakbym zapłaciła 25zł). Także może i w tym roku taka okazja bedzie. sporo zabawek wtedy tak kupiłam dzieciom, wyszły w sumie za 1/4 ceny praktycznie. Ale Nie wiem jak wyjdzie w tym roku. W zeszłym już cięzko było o tak wielkie okazje, nie wiem czy nie było podane, że te bony nie dotyczą zabawek z gazetki. Ale i tak za pół ceny z półki opłacało się bardzo kupić.
        • junia15 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 28.10.14, 09:47
          Sandecja3 czyli kiedy mniej więcej opłaca się jechać? Czy celowac konkretnie na taką noc zakupów? I-y raz się tym zainteresowalam bo nie wiem kiedy dają te bony przy kasie....
          Więc w sklepie ogólnie może być więcej tych okazji na półkach niż w gazetce serio?
      • areola82 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 28.10.14, 09:53
        spokojnie, z tego co pamietam to informacja o nocy zabawek była zawsze w gazetce tygodniowej, nie w katalogu z zabawkami, wiec myślę że będzie. Poza tym katalog jest do 19.11 czyli do środy, a w zeszłym roku promocja na zabawki była od czwartku więc może być tak że zrobią przecenę zabawek w czasie kiedy nie będzie obowiązywać gazetka na zabawki.
        • sanse3 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 28.10.14, 10:19
          moim zdaniem najbardziej opłaca się zrobić zakupy w NOC zakupów zwykle 2 dni z rzędu jest i zawsze wcześniej podane jest to w tej gazetce zwykłej z jedzeniem na pierwszej stronie. Ostatnio było to w pierwszy weekend po wszystkich świętych. ja juz 3 lata kupowałam w te noc zakpów i zawsze zabawki, lego czy inne wychodziły wtedy NAJTANIEj, nawet sporo taniej od najtańszych ofert na allegro, np. w zeszłym roku nie kupiłam a chciałam LEGO friends DOM na drzewie Oliwii, był za 89zł , z bonami by wyszedł 45 zł a najtaniej na allegro bez wysylki był za 75zł około (+wysyłka). Ja w zeszłym wiecej lego duplo kupowałam jeszcze. Ale naprawdę wtedy najbardziej opłaca się. potem do swiąt robili już tylko po 20% przeceny w weekendy czasem. Także w listopadzie warto na tę akcję się wybrać.
          • junia15 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 28.10.14, 12:35
            Ok bardzo Wam dziękuję!
            • blizniaki14 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 01.11.14, 08:49
              Jak tam nikt nie ma żadnych przecieków, czy będzie to 50% i kiedy?
              Szukam dobrych cen na lego i na zestawy ulubione miejsca littles pet shop lub pokój Blythe LPS...
              • sanse3 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 03.11.14, 08:23
                CZy ktoś już może dostał nowa gazetkę lub newsletter TEsco ważny od tego czwartku? Jest coś o nocy zabawek?
                • bim-bol Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 04.11.14, 07:08
                  Nie ma nic o nocy zabawek. 12 listopada jest tylko dzień wielkiego łupu i kilka zabawek przecenionych. Tutaj można sprawdzić

www.tesco.pl/promocje/gazetki/37-oferta-tygodnia/gdansk-ul-cienista-30/tPPPPq
                  • iberka Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 04.11.14, 08:08
                    i informacja, że w sklepach będzie ich więcej
                  • czarneoczy ale to chyba tylko gdańskie tesco? 04.11.14, 09:14
                    bo w częstochowskiej gazetce nie ma takiego info sad
                    • areola82 Re: ale to chyba tylko gdańskie tesco? 04.11.14, 09:45
                      jest info na pierwszej i czwartej stronie gazetki na Drogowców w czwie.
                      • czarneoczy Re: ale to chyba tylko gdańskie tesco? 04.11.14, 09:58
                        dziewczyny albo jam ślepa...
                        no nie widzę sad
                        dajcie linkę od tej gazetki co widzicie...
                        • joannamichal Re: ale to chyba tylko gdańskie tesco? 04.11.14, 10:03
                          W tej gazetce strona 4 W moim mieście też jest.
                        • czarneoczy AAAAA!!!!!!!!! 04.11.14, 10:05
                          ślepam wink
                          widzę, musiałam dopiero przez maila zobaczyć niusletera <ściana>
                          przepraszam za zamieszanie i dziękuję za pomoc big_grin
                          • agni71 Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:28
                            jest ta promocja? Bo sprawdziłam 3 (Górczewska, Połczyńska i Al. KEN) i nie ma.
                            • joannamichal Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:36
                              Tu masz linka do gazetek w moim mieście. Zmień sobie miasto i wyszukaj swój sklep.
                              • agni71 Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:46
                                aleś mi pomogła, sprawdziłam w ten sposób 3 sklepy, teraz sprawdzam wszystkie po kolei, w żadnym jeszcze nie trafiłam na gazetke z taką okładką. I dlatego pytam, czy ktos w którejś warszawskiej gazetce znalazł tę ofertę.
                                • agni71 Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:53
                                  No teraz to juz zgłupiałam, chyba były gazetki nieuaktualnione, bo dopiero co nigdzie tej gazetki w warszawie nie było, a teraz jest w każdym sklepie.
                            • czarneoczy Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:50
                              Agni, bo to dopiero w "przyszłych" gazetkach...
                              ja też cholery chciałam dostać i pypcia na języku próbując sie dogrzebać tych informacji co dziewczyny je miały tongue_out
                              jak masz zamówionego newslettera z tesco to tam powinnaś mieć, bo dzisiaj już są przesłane te co obowiązują od czwartku smile
                              ja mam zamiar przed praca skoczyć wink
                              może coś fajnego dla młodej i ferajny kupię...
                              choć chamskie sznurki nie mają lalek z "Mia i ja"....
                              • agni71 Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:55
                                Ja sie chyba tez wybiorę, moje ostatnio sobie przypomniały o geomagach, a w Tesco ma byc zestaw 68 el. za 22,49. Może będą tez inne zestawy i inne zabawki z mojej listy (Friends, inne Lego dla chlopaków w rodzinie, może jakieś wieloelementowe puzzle, gry)
                                • bob.budowniczy Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 11:07
                                  aż z ciekawości zajrzałam na te geomagi. A tu wychodzi, że cena o której mówisz dotyczy littlest pet shopów, bo pod spodem jest napis: 64 elem., dostępna zabawka również kreatywna geomag 64 el 429 zł skreślone i przecena na 109 zł/op. więc jestem ciekawa.
                                • miss.didi Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 11:09
                                  nie chcę cię martwić ale te Geomagi to po 119 (czy coś koło tego), przecenione z... 400zł uncertain
                                  • agni71 Re: Geomagi - faktycznie ściema 04.11.14, 12:29
                                    Macie rację, ale bym się dała wkręcić smile 400 zł za 64-elementowy zestaw - no mają tupet, nie powiem...

zobaczcie, po ile sa na Allegro:

allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=geomag+64&bmatch=seng-v0-dz-1021
                                • moloman Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 13:57
                                  zajrzyj do Tesco . JA kupilam tam zestaw geomag E motion 24 sztuki za 3.19 w tamtym tygodniu. !! Moze jeszcze cos zostało..u nas staly na polce i nie bylo zadnej informacji ze to promocja czy przecena..po prostu byla cena 3.19..rewelacyjna cena wink
                              • kasiaszara czarne oczy, 04.11.14, 11:56
                                lalkę z Mia i ja, Mię z pierścionkiem, kupiłam wczoraj na agito za 70zł, jak na razie nigdzie taniej nie znalazłam, przesyłka do paczkomatu jest gratis, ale zamówienie powyżej 99zł musi być i jeszcze gabaryty ci się muszą zmieścić smile, trochę to wkurzające, ale ja akurat dołożyłam helikopter dla siostrzeńca z Imaginexta, też był w przyzwoitej cenie i dało radę.. Jeszcze poluję na tego cholernego konia, Lyrię, ale albo jej nie ma, albo cena z kosmosu... no, ale w liście do Mikołaja stoi jak byk: "Lylia" i co zrobić...big_grin
                                • czarneoczy Re: czarne oczy, 04.11.14, 13:26
                                  no też właśnie ją widzę i jak jeszcze coś będę grzdylowi dokupywać (albo ferajnie...) w agito to wezmę smile bo jak nie to w smyku z kodem wyjdzie mi taniej niż w agito z przesyłką....
                                  ile się człowiek musi nakombinować coby progeniturę zadowolić...
                                  było pozostać przy kocie wink
                            • e-olenka Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:55
                              Na stalowej na pewno jest Dzień Wielkiego łupu wink
                              • agni71 Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:57
                                Na Stalowej nie będe robic konkurencji smile
                                • agni71 Re: A w któryms warszawskim Tesco? 04.11.14, 10:58
                                  O kurczę, własnie sprawdziłam, od której sa otwarci i to jest 6 rano uncertain
    • zana781 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 04.11.14, 09:54
      Z tego co widze to w kazdym Tesco.
      • krotanna Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 04.11.14, 12:08
        Ciekawe,
        w Gdańsku w TESCO Pani z informacji zapytana czy jak co roku będzie noc zabawek za 50% powiedziała, ze w tym roku nie planują. Ale z kolei w Leclercu ma być taka akcja (albo już była...?)
        • krasulas Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 04.11.14, 19:14
          Bytom podobnie....znajoma, pracownica Tesco twierdzi, że nie będzie tej akcji.
    • sinceramente Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 07.11.14, 19:53
      Dostałam dziś przesyłkę z dodatkowymi kuponami z tesco, którą zapowiadali w mailu jako "Coś extra od CLUBCARD". W zestawie tych samych kuponów, które dostaję zazwyczaj nowością jest kupon zniżkowy na zakup zabawek.
      • crulotka Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 07.11.14, 20:05
        Ja tylko podpowiem, żeby nie słuchać gazetek i ich rad w stylu"obowiązujemy tylko w dużych tesco". W całkiem małym tesco udało mi się kupić garnuszek na klocuszek za 58 złsmile czyli w promocyjnej cenie...smile
        • 7elita Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 22.11.14, 09:24
          Hej pracuję w Tesco jako zastępca kierownika i jeszcze nie było tej nocnej akcji mikołajowej -50% nie wiem czy będzie, może tuż przed mikołajem. Gazetki na SM a na HM są inne, sama liczę na tą akcję z zabawkami jak każda mama i nie wiem kiedy będzie i czy w ogóle będzie...
          • marta2202 Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 22.11.14, 10:25
            Ja też czekam na akcję w grudniu i mam wielką nadzieję, że Tesco mnie nie zawiedzie smile
            • 0biecanka Re: TESCO 50% na zabawki czy będzie? 22.11.14, 22:12

W B-B w czwartek były obniżki na zabawki, ale na wybrany asortyment. Od 30 do 50 procent. Kupiłam Scrabble turystyczne za pół ceny, ale było tylko jedno, otwarte opakowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka