magdusia1984 02.11.14, 15:29 co polecacie? myslalam o elektronicznej smoby albo simba. ma ktos doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_i_p Re: gitara dla 4-latki 02.11.14, 17:58 Na czwarte urodziny moja córka dostała zwykłą gitarę, tylko 1/4, niespecjalnie dobrej jakości, ale dało się grać, i brała udział już w następnym biciu rekordu w Rynku wrocławskim. Złapała bakcyla, teraz uczy się grać w ognisku muzycznym. Gitara była kupiona na Allegro, stroju nie trzymała jakoś fantastycznie, ale znośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka79k Re: gitara dla 4-latki 03.11.14, 13:17 Podnoszę ponieważ też szukam, mój 4-latek zażyczył sobie rockową w kolorze czerwonym lub niebieskim. Na all patrzyłam jest kilka nonameowych i jakaś simby oraz paper jamz tylko pytanie czy to nie będzie za duża na takie dziecko ok104 cm ma w tej chwili? Czy ktoś może coś polecić, bo nie chcę kupować totalnego badziewia? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.gucia Re: gitara dla 4-latki 03.11.14, 14:01 Moim zdaniem najlepiej wybrac drewniana, standardowa gitare ale mala. Nie ma sensu kupowac tanich. Zakupilam taka za 30 czy 40 zlotych i gdy probowalam nastroic to chwyt sie zerwal. Jak ktos poleci cos konkretnego to chetnie dokonam zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
niektorymodbija Re: gitara dla 4-latki 03.11.14, 15:01 Jaki budżet? Fajne są everplay,ale koszt zdaje się powyżej 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
coolerpad Re: gitara dla 4-latki 29.12.14, 06:57 Tu jest sporo informacji jaką dobrać gitarę tadann.pl/category/gitara-porady/ Odpowiedz Link Zgłoś