Dodaj do ulubionych

gitara dla 4-latki

02.11.14, 15:29
co polecacie? myslalam o elektronicznej smoby albo simba. ma ktos doswiadczenie?
Obserwuj wątek
    • asia_i_p Re: gitara dla 4-latki 02.11.14, 17:58
      Na czwarte urodziny moja córka dostała zwykłą gitarę, tylko 1/4, niespecjalnie dobrej jakości, ale dało się grać, i brała udział już w następnym biciu rekordu w Rynku wrocławskim. Złapała bakcyla, teraz uczy się grać w ognisku muzycznym.
      https://lh4.googleusercontent.com/-5GWQKiZiZsQ/T6D5JmhllHI/AAAAAAAABtM/0jVyefJwLfM/w801-h534-no/IMG_0885.JPG
      Gitara była kupiona na Allegro, stroju nie trzymała jakoś fantastycznie, ale znośnie.
    • magdalenka79k Re: gitara dla 4-latki 03.11.14, 13:17
      Podnoszę ponieważ też szukam, mój 4-latek zażyczył sobie rockową w kolorze czerwonym lub niebieskim. Na all patrzyłam jest kilka nonameowych i jakaś simby oraz paper jamz tylko pytanie czy to nie będzie za duża na takie dziecko ok104 cm ma w tej chwili? Czy ktoś może coś polecić, bo nie chcę kupować totalnego badziewia?
      • mama.gucia Re: gitara dla 4-latki 03.11.14, 14:01
        Moim zdaniem najlepiej wybrac drewniana, standardowa gitare ale mala. Nie ma sensu kupowac tanich. Zakupilam taka za 30 czy 40 zlotych i gdy probowalam nastroic to chwyt sie zerwalsad. Jak ktos poleci cos konkretnego to chetnie dokonam zakupu.
        • niektorymodbija Re: gitara dla 4-latki 03.11.14, 15:01
          Jaki budżet? Fajne są everplay,ale koszt zdaje się powyżej 200zł.
      • coolerpad Re: gitara dla 4-latki 29.12.14, 06:57
        Tu jest sporo informacji jaką dobrać gitarę tadann.pl/category/gitara-porady/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka