Dodaj do ulubionych

TkMaxx Warszawa

06.11.14, 08:16
Cześć,
Mam pytanko do bywalczyń TK Maksów warszawskichsmile Do którego warto się wybrać? W ktorym towar najmniej poprzebierany? Będę w niedziele w Warszawie i chciałabym wdepnąć - interesują mnie rzeczy narciarskie i jakis płaszczyk puchowy dla mnie może torebkasmile.
Pozdrawiam i bede wdzięczna za każdą sugestięsmile
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 11:14
      TK Maxx w weekend to porażka, a w okresie przedświątecznym podwójna uncertain
      Największy jest na Targówku, ale to cała wyprawa, zależy, skąd będziesz jechać.
      W Blue City nawet w tygodniu ścisk, wczoraj byłam i kolejka do kasy ok. 13:00 jak w weekend. Może akurat to była pora lunchu i ludzie wylegli z pobliskich biur.
    • mielin Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 11:35
      Aby w TKMaxx coś wartościowego kupić trzeba być po otwarciu sklepu, jak coś rozwieszają. W weekend wogóle tam nigdy nie chodzę z ww. powodów.
      • mima14 Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 13:11
        Byłam w blue city i ma targówku i bardziej podoba mi się w tym drugim. Może dlatego, że jest krócej i nie panuje tam taki nieład...nie wiem czy każdy maxx tak wygląda, ale w blue city rzeczy są poniszczone, podarte, często podarunkowe rzeczy w ozdobnych kudełkach poniszczone, poszarpane, szklane i ceramiczne naczynia obtłuczone. Pierwsze wrażenie to jak w lumpeksie, do których mam wstręt i może dlatego jeszcze nigdy nic mi się w tkmaxx nie udało kupić.
        • mamawaw Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 14:29
          mima14 dokładnie tak!
          na Targówku większa szansa ze coś kupisz i ludzi znacznie mniej choć w weekend wiadomo wszędzie tłok!
          poza tym Targówku masz jeszcze IKEAwink
          • zarebamon Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 15:25
            Dzięki dziewczyny, no własnie do ikei jedziemy i przy okazji inne zakupysmile jedziemy od wschodu więc Targówek jak najbardziej dla nas smile
    • kinga_owca Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 15:25
      TK Maxx jest znośny w dzień powszedni tuz po otwarciu - wtedy jest spokój, rzeczy poukładane i większy wybór.
      • giokonda.it Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 15:34
        Podziwiam Was,że dajecie radę coś tam wygrzebać. Dla mnie to za dużo tego wszystkiego, ciuchy na ziemi. Nieee...
    • ferrerka Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 20:16
      Upolowane w Tkmaxx Targówek:
      moje
      rękawiczki Moschino X2 (79zł)
      szaliki Michael Kors (99zł)
      szalik Moschino 100% merino (129zł)
      Kurtki Michael Kors x3 (od 200 do 500zł - puchowa)
      Bielizna w baaardzo dobrych cenach ( Chantell, Triumph) 29zł-79zł
      sukienka DKNY
      bluzka Stefanel (79zł)
      dla dziecka
      bluzki DKNY (49zł)
      HIT szalik DKNY za 7,9zł!!!!!
      Ralph Lauren byty na zimę, bluzki, spodnie, kurtka (49-149zł)
      Pełno opakowań na tablety smartphony takich marek jak Michael Kors, Kenzo, ILUV

Do Tkmaxx naprawdę warto, ale około godziny 11-13, bo wtedy jest najwięcej towaru.
      Dla zainteresowanych dodam, że zazwyczaj wchodzę na stronę angielską tkmaxxa (co.uk)
      i towar pokrywa się w około 70-8-% z tym co było, jest, albo będzie w naszych polskich
      Jestem wychowana na szmateksach, więc wiem jak grzebać smile
      Udanych łowów
      • patatajowa Re: TkMaxx Warszawa 06.11.14, 20:25
        doczekac sie nie mogłam az otworza u mnie ten sklep bo dotychczas tylko na wyjazdach cos kupowałam wink no i byłam w nim juz całe 3 razy ....
        najbardziej podoba mi sie dział wyposazenie domu smile
        ciuchy jak dla mnie to w wiekszosci nic ciekawego,korsy czy nie korsy ,donna czy nie donna ale to co wisi to albo było modne 10 lat temu albo probuja wmowic ze jest fajne bo ma logo....
        jednak zdecydowanie wole łowy w tradycyjnym szmateksie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka