asia_i_p 20.11.14, 13:56 Są przynajmniej znośnej jakości? Dziecko się potwornie napaliło na ten wielki zestaw z Crelando (rzeczywiście wygląda fantastycznie). Jeżeli nie zupełny badziew, to nie będę jej odwodzić, bo rozumiem, co to znaczy spełnione marzenie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymianek9 Re: materiały rysunkowe z Lidla 20.11.14, 14:56 Też chętnie kupiłabym coś córce, co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: materiały rysunkowe z Lidla 21.11.14, 09:03 ja kupowałam wielokrotnie mat. plastyczne w lidlu, i są moim zdaniem bardzo dobrej jakości (zestaw ołówków,węgla, pastele, kredki, farby). Tego akurat nie znam, ale jak do tej pory na nic się nie nacięłam Odpowiedz Link Zgłoś
gaja246 Re: materiały rysunkowe z Lidla 21.11.14, 13:57 My mamy tą czarną walizkę z kredkami, flamastrami, farbkami, nożyczkami. Jakość całkiem fajna, u nas super sprawdza się przy wyjazdach, nie trzeba pakować osobno kredek tylko walizka do rączki i artystki mogą spać spokojnie) Odpowiedz Link Zgłoś
fizmedka Re: materiały rysunkowe z Lidla 21.11.14, 17:54 Tez polecam, dwa lata temu kupilismy sasiadce artystce na Mikolaja, zeby itworzyla sie na inne techniki. Od tej pory plastyczne artykuly kupuje hurtowo w lidlu. Teraz planujemy zakupic siotrzenicom pod choinke. A wlasnej dwulatce ten z kredkami zelowymi, zeby miala troche mniej do wyrzucania z pudelka Odpowiedz Link Zgłoś