tedesca1 23.11.14, 13:12 Czy Wasze dzieciaki posiadają? Warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eesti_2005 Re: Hot wheels ballistiks 23.11.14, 13:31 Z tego co się naczytałam i widziałam jak działa wurzutnia, to totalnie nie warto. Tylko same autka podobno są ok, ale moi dostaną dopiero na święta, więc się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: Hot wheels ballistiks 23.11.14, 15:16 zgadzam się samo autko jeszcze ujdzie, ale na wyrzutnie szkoda kasy, mój ma 2 autka czasem są porzuca, ale szału nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mama.gucia Re: Hot wheels ballistiks 23.11.14, 20:48 Moj 4 latek ma dwa autka z tej serii i prosta wyrzutnie kupiona za 29 zl na all. Jest zadowolony. Sa wyrzutnie drozsze ale u nas zdecydowanie sprawdza sie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
qanqa Re: Hot wheels ballistiks 23.11.14, 21:04 moi chłopcy dostali w prezencie taką wyrzutnię: beznadziejna zabawka - trzeba było użyć dużo siły, żeby wystrzelić autokule; gdy już się je wystrzeliło, to bardzo rzadko się rozkładały (po rzuceniu ich "z ręki" rozkładają się znacznie częściej, więc po co to cudo?). któregoś dnia ktoś pociągnął za mocno, mechanizm się popsuł i wyrzutnia wylądowała w śmieciach. nie polecam. same autokule są ok, ale u nas raczej bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ro Re: Hot wheels ballistiks 23.11.14, 21:56 Kupiliśmy kiedyś synowi wyrzutnie. Nie działała wcale. Na szczęście w smyku przyjęli zwrot, ale dziecko było zawiedzione. Sam samochodzik jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Hot wheels ballistiks 24.11.14, 17:36 Dziękuję za wszystkie opinie, w takim razie daruję sobie ten zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Hot wheels ballistiks 24.11.14, 21:12 Ja kupiłam ostatnio takie wyrzutnie jedna już poszła na prezent i ogólnie bez szału, postrzelać można, ale samochodzik nie zawsze się otwierał i tyle Płaciłam za to po 30 zł, większych pieniędzy nie warto, może jak ktoś ma całą kolekcję to jakiś to sens ma. Odpowiedz Link Zgłoś