Dodaj do ulubionych

technicznie kappahl

27.11.14, 20:38
chciałam sobie na stronie obczaic co jest w jedynym u mnie kappahlu przed jutrzejszym szopingiem wink i strona jest do dooopy, nic znalez nie mozna, lokalizacja ciuchów dostepna tylko dla wawy,listy ulubionych stworzyc nie mozna.... zerknijcie dobre kobiety czy u was tez tak jest czy ja mam jakis komp felerny...
Obserwuj wątek
    • majkusia08 Re: technicznie kappahl 27.11.14, 20:48
      Lokalizacja u mnie działa,najbliżej mam do trójmiasta i ulubione też działa.Kliknęłam na serduszko i już smile
      • lucka6 Re: technicznie kappahl 27.11.14, 21:31
        mam dokładnie takie odczucia jak patatajowa. Strona jest totalnie nieczytelna, nie wiem co tam porobili, ale nie jestem w stanie nic znaleźć, dawniej były bluzki na jednej stronie, łatwo było wybierać, a teraz mam tylko jakieś wielkie obrazki i pokaż kolejne 20 pod spodem...nie mówiąc o tym że jak wybieram bluzki to ciężko dobrać rozmiar, etc...

beznadziejna ta strona i aż weszłam tutaj żeby poczytać czy też ktoś ma z nią problemy smile
        • majkusia08 Re: technicznie kappahl 27.11.14, 22:01
          Też wyświetla mi się wszystko na jednej stronie sad ale nie mam takich problemów jak patatajowa.
          Wprowadzają pewnie jakieś ulepszenie,które dla nas dobre niestety nie są sad
    • ann1610 Re: technicznie kappahl 27.11.14, 21:39
      Lokalizacja działa, ale pokazuje, że w sklepach nie ma niczego, co mi się podoba i zastanawiam się, czy przecenione jest tylko to, co na stronie, czy coś jeszcze dodatkowego.

A dodawanie do ulubionych też bez zarzutu. Nie podoba mi się, to, że nie pokazuje, który rozmiar konkretnie jest. I to, że mało widać na stronie.
      • agni71 Re: technicznie kappahl 27.11.14, 22:41
        I nie moge znaleźć składu ubrań, a oni lubia dla starszych dzieciaków serwować poliestry sad
        • patatajowa Re: technicznie kappahl 27.11.14, 22:48

miejmy nadzieje ze to przejściowe i coś z tym zrobią.ale u mnie nie wiem co się dzieje bo dalej nic nie mogę .... sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka