Dodaj do ulubionych

Booking technicznie...zapytanie do obiektu

02.05.25, 08:23
Dziewczyny, gdzie po kolei mam wejść, żebym mogła wysłać zapytanie do obiektu.?
Pół nocy siedziałam szukałam i nic....jest w ogóle taka opcja? Musi być, bo kiedyś też wysyłałam zapytanie....czy może chodzić o to że do obiektu niezarezerwowanego nie da się wysłać?
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 08:25
      "Wysłać zapytanie do obiektu." - Poezja! smile
      • miki.20105 Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 10:41
        Tak., Poezja. Ja wysłałam kilka zapytań do różnych obiektów i odpowiedział tylko jeden.
        • krwawy.lolo Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 10:48
          Ja też kilkakrotnie. Uroda jednego obiektu urzekła mnie szczególnie. (Serio, to właścicielka obiektu. smile)
          Profil ogólnie dostępny, więc zamieszczam.
          W naturze jest jeszcze piękniejsza.
    • taje Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 08:27
      Czasami się nie da, zależy od ustawień.
      • beata985 Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 08:28
        O dzięki...zobaczę jeszcze w laptopie...a czy da się te ustawienia zmienić czy to chodzi o to że obiekt nie udostępnił takiej opcji?
        • taje Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 08:30
          Obiekt
          • beata985 Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 08:56
            Ok, dziękuję bardzo
          • beata985 Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 14:20
            W laptopie poszło
    • clk Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 10:25
      Znajdź obiekt w Internecie.
      Będą mieli albo numer telefonu / albo e-mail
    • katriel Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 11:19
      U mnie jest tak (wszystko na laptopie, na telefonie nie wiem jak, nie używam, bo nie lubię):
      Wchodzę na stronę obiektu przez link z wyników wyszukiwania.
      Zjeżdżam w dół, przez zdjęcia, opcje zakwaterowania i Opinie Gości.
      Tuż pod opiniami mam dział "Pytania podróżujących". On wygląda mniej więcej tak jak na załączonym obrazku, to znaczy składa się z trzech kwadratowych ramek. Lewa i środkowa zawierają gotowe pytania (z odpowiedziami widocznymi po kliknięciu), a w prawej jest na środku guzik z niebieskim napisem "Zadaj pytanie". Jak go kliknę, to mi się otwiera formularz, w który mogę wpisać pytanie (nie dłuższe niż 300 znaków).

• taje Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 11:24
        Niektóre „obiekty” wyłączają możliwość zadania im pytania. Dla mnie zawsze to czerwona flaga.
      • beata985 Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 14:13
        Właśnie w laptopie dopiero się udało
    • b.bujak Re: Booking technicznie...zapytanie do obiektu 02.05.25, 13:37
      jak nie ma opcji na booking to wyszukaj w google - jeśli i tu nie ma to szukaj czegoś innego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka