Dodaj do ulubionych

Gdzie jest haczyk?

14.12.14, 22:56
Czy to możliwe, że sklep wystawia aukcję od złotówki bez ceny minimalnej? Dostałam zadanie nabyć coś porządnego dla znajomego dziecka i nie chciałam za dużo wydać (i tak szybko rosną), ale z drugiej strony używanego nie chcę. Czy sklep może odmówić sprzedania rzeczy, jeżyli rzeczywiście aukcja zakończy się za tę jedną złotówkę? Jest tam kilka fajnych rzeczy (porządnej firmy), ale nie chcę zostać z ręką w nocniku przed świętami...

Bro
Obserwuj wątek
    • joana.mz Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 00:03
      Możliwe, że wystawia, jak najbardziej, widziałam już nie raz taką aukcję. "Haczyk" jedynie taki, że w przypadku aukcji nie obowiązuje przepis mówiący o obowiązku przyjęcia przez sprzedającego zwrotu towaru w ciągu 10 dni bez podania przyczyny.
      • pasik Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 01:31
        W ciągu ostatniego miesiąca udało nam się kupić chyba z 4 rzeczy za 1 zł.....
        bo zła pora wystawiania
        małe zainteresowanie rozmiarem itp
        Rzeczy pełnowartościowe.Normalne ceny tych produktów od 60 do 120zł
        Ja tam się cieszę...mam sporo prezentów dla znajomychsmile
        Sklep nigdy nie odmówił sprzedaży...jeśli chodzi o prywatę może odmówić choć nie ma do tego prawa.
        Kiedyś wystawiłam wielki garaż samochodowy poszedł za 1,50.
        Honorowo sprzedałam...ale miałam nauczkę żby nie wystawiać rzeczy od 1 złsmile
        • brojanka Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 07:43
          Okej, dzięki, spróbuję w takim razie.

do joana.mz - wiem, że jest taki przepis, to muszę zaryzykować, dzięki, ale Reima ma chyba standardową rozmiarówkę co roku, więc mniej więcej wiem, czego się spodziewać.

Bro
          • patatajowa Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 08:58

jeżeli chodzi ci o Reime od złotówki na allegro to najprawdopodobniej jest to użytkowniczka o..j która likwiduje swój sklep i stad ceny smile życzę zakupu za złotówkę ale pamiętaj też ze w ciągu ostatniej godziny licytacji wieeele się zmienia wink
            • els.ol Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 09:12
              Zwłaszcza, że teraz całe forum zakupy wyszukało Reimę od zł na All wink
              • izi_7 Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 10:05
                a nie o to w tym wątku chodziło? wink
                • els.ol Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 10:43
                  przed momentem właśnie pomyślałam o kryptoreklamie big_grin
                  • brojanka Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 12:21
                    W takim razie na wszelki wypadek - proszę administratora o usunięcie wątku, jeżeli jest taka możliwość (a na pewno jest), nie taki był cel tego wpisu.

Bro
              • wik_i_w Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 10:57
                kurde... no taką miałam właśnie myśl, jak zaczęłam to czytać... idę wyszukać Reime tongue_out
                • lia Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 13:02
                  Adminie, adminie, ratuj święta Bro tongue_out
                  • eesti_2005 Re: Gdzie jest haczyk? 15.12.14, 13:12
                    big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka