Dodaj do ulubionych

Geomagi dla pięciolatka

15.12.14, 00:21
Nie wiem czy to dobry pomysł, bo nie mieliśmy do czynienia jeszcze z tymi klockami, ale są chyba polecane, a ja już totalnie nie mam pomysłu na lepszy prezent. Podpowiedzcie proszę , który zestaw najlepiej na początek żeby można było już fajnie się pobawić? Ile min. elementów. Chcę wydać max 120 zł. Zwykły czy od razu jakiś tematyczny. Proszę o pomoc, bo zielona w temacie jestem, a czas mnie nagli.
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: Geomagi dla pięciolatka 15.12.14, 00:58
      To bardzo dobry prezent dla pięciolatka. Mój starszak bawi się Geomagami odkąd skończył trzy lata, teraz ma pięć i robi coraz bardziej zaawansowane 'budowle'.
      Najlepsze są zwykłe zestawy, jak najwięcej kulek i patyczków :wink:
      • 76aga Re: Geomagi dla pięciolatka 15.12.14, 14:43
        Wybrałaś już może jakiś zestaw? Właśnie policzyłam prezenty i okazało się, że jednego mi brakuje, pomyślałam o Geomagach wink ale nie wiem czy można gdzieś jeszcze kupić w dobrej cenie i jak duży zestaw miałby to być?
    • vierzieg40 Re: Geomagi dla pięciolatka 15.12.14, 14:52
      To dobry pomysł, mój synek lubi sie nimi bawić, mamy 2 zestawy, ulubiony jest taki, który fluoryzuje, mamy chyba taki: merlin.pl/GeoMag-Kids-Panels-Glow-Klocki-magnetyczne-76-elementowe_Geomag-SA/browse/product/206,940702.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka