mamahonki 08.01.15, 11:53 ma moze ktos taki stol plus krzesla warto kupic wytrzymaly jest ten zestaw szukam czegos niedrogiego i mam na oku taki allegro.pl/ikea-jokkmokk-meble-kuchenne-stol-4-krzesla-lite-i4944819684.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: stol ikea 08.01.15, 12:09 Mam ten zestaw od 6 lat, przeprowadzając się zabrałam go ze sobą " na chwilę" i jest z nami do dziś. Nie do zniszczenia . Rodzina kupiła ten zestaw 2 lata temu i jest bez uszczerbku, no poza wgnieceniami na blacie ( sosna jest bardzo miękkim drewnem ). Minus za to, że teraz krzesła są bez dodatkowej belki między nogami i się ruszają po tych 2 latach. Za tą cenę warto . Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: stol ikea 08.01.15, 12:19 mam tez zestaw hmm...niedlugo będzie 11 lat... kupiony jako najtanszy i tymczasowy do małej kuchni i jest do dziś nigdy nic sie nie działo z nim, nic nie odpadło ani sie nie odkreciło tylko pełno rys na stole od uzywania .ale normalnie tego nie widac i nie przeszkadza mi to Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: stol ikea 08.01.15, 15:21 Ja też swój zestaw mam już z 10 lat, sna częśći najczęściej używanej (stoi pod ścianą) są widoczne rysy i przetarcia bejcy, od zmywania, ale u nas się nie dbało specjalnie o niego - reszta stołu w stanie bardzo dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka Re: stol ikea 08.01.15, 17:22 Mamy ten zestaw 7 lat,prócz delikatnych rys naprawdę dobrze się trzyma Odpowiedz Link Zgłoś