Dodaj do ulubionych

decathlon- zwrot

13.01.15, 08:43
Mam sklep stacjonarny i zawsze tam kupuję. Niestety muszę kupić przez net i powiedzcie jak wyglada tam zwrot. Kupię dwa rozmiary i jeden będę musiała zwrócić.
Czy zakup internetowy mogę oddać w sklepie stacjonarnym? Czy od razu dostaję pieniądze?
Czy muszę odsyłać i ponosić dodatkowe koszty?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: decathlon- zwrot 13.01.15, 08:49

a zerknelas chociaż na regulamin na stronie?
      • gosiapal Re: decathlon- zwrot 13.01.15, 08:52
        Oczywiście, że nie smile Wy wiecie wszystko i to z doświadczenia smile
      • patatajowa Re: decathlon- zwrot 13.01.15, 08:53

konkretnie art.4 regulaminu, "zwroty w sklepie Decathlon".
        • kielbasia Re: decathlon- zwrot 13.01.15, 09:59
          nie będę złośliwa i odpowiemsmile
          zwroty ze sklepu internetowego oczywiście możesz oddać w sklepie, kasę oddają od razu, w gotówcesmile ale chyba musisz zwocićdo 30 dni,pozdrawiam
          • aurinko Re: decathlon- zwrot 13.01.15, 10:03
            Warto założyć kartę punktową decatlon, bo wtedy nie tylko zbiera się punkty wymienne na bony, ale nie trzeba paragonów do zwrotu bo można je zapisać na karcie, a z kartą czas na zwrot jest nieograniczony.
          • gosiapal Re: decathlon- zwrot 13.01.15, 12:28
            Bardzo dziękuję za odpowiedzi, (szczególnie te na temat) i rady smile.
            Kartę mam i z niej korzystam. Tylko nigdy nie miałam potrzeby zamawiać nic on line- wolę przymierzyć sobie lub dzieciom i wiedzieć , że kupuję dobry rozmiar.
            Zawsze też zastanawia mnie fakt, że niektórym chce się dwa razy zabrać głos i wchodzić w jeden wątek zamiast raz udzielić odpowiedzi na temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka