Dodaj do ulubionych

Kupon z H&M pytanie techniczne ;)

13.01.15, 19:41
Jakiś czas temu coś się zmieniło w wyglądzie tych kuponów, tzn pojawił się numer, którego wcześniej nie było. Wcześniej była chyba też informacja, że kupon trzeba wydrukować.
Jak jest teraz - wystarczy spisać nr czy trzeba go nadal mieć w wersji papierowej?
Odpada pokazywanie na smartfonie itd.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 13.01.15, 19:49
      numer był zawsze.info o koniecznosci wydrukowania tez. co jakis czas zmienia sie grafika a ostatnio nieznacznie treść po gwiazdce wink
      * Rabat jest jednorazowy. Nie łączy się z innymi ofertami i zniżkami, ani nie może zostać wykorzystany na zakup produktów z kolekcji projektanta. Kupon jest ważny dla jednego klienta.
      Z oferty można skorzystać tylko jednorazowo, a kupon należy zrealizować osobiście. W przypadku zwrotu towaru równowartość zapłaconej kwoty zostanie zwrócona na kartę H&M „wydawaną przy zwrocie towaru”. Kupon należy przedstawić w momencie zakupu.
      Oferta ważna tylko w sklepach H&M na terenie Polski.
      • patatajowa Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 13.01.15, 19:51
        a! znaczy info o koniecznosci drukowania juz nie ma.
        wydrukowałam go sobie 2 dni temu i jeszcze nie realizowałam wiec nie wiem jak z tym będzie. sprawdze jutro i dam znać smile
        • magdalenca78 Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 13.01.15, 20:03
          OK, dzięki smile
          Znalazłam stary kupon i tam było napisane:

* Rabat jest jednorazowy. Nie łączy się z innymi ofertami i zniżkami, ani nie może zostać wykorzystany na zakup produktów z kolekcji projektanta. Kupon jest ważny dla jednego klienta.
          Z oferty można skorzystać tylko jeden raz. W przypadku zwrotu towaru równowartość zapłaconej kwoty zostanie zwrócona na kartę H&M ?wydawaną przy zwrocie towaru?. Kupon musi zostać wydrukowany.
          Oferta ważna tylko w sklepach H&M na terenie Polski.

Tak więc wg mnie, w nowej wersji powinni też uznać przedstawienie samego numeru, tak jak to jest chociażby w Cropp.
          • patatajowa Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 13.01.15, 20:09
            powinni. znajac hm i ich rozne interpretowanie promocji moze sie okazac ze nie przejdzie.
    • natka_tonia Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 13.01.15, 21:07
      Jeszcze przed świętami dzwonilam do jednego ze sklepów H&M we Wroclawiu i dowiedziałam sie ze od niedawna nie trzeba juz drukować kuponu i można pokazac go na telefonie.

• magdalenca78 Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 13.01.15, 21:50
        Ale ja jestem dinozaurem technologicznym i na telefonie pokazywać nie będę wink Tak jak i do aplikacji mobilnej allegro nie jestem w stanie się przekonać...
        • patatajowa Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 13.01.15, 22:15
          no to albo wydruk albo smartfon.przypuszczam ze sam numer nie przejdzie ale daj znać jakby co,tzn. czy ci się udało tak coś kupić.
          • pakipsi Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 13.01.15, 22:29
            ja pokazuję na smartfonie, trzeba tylko przybliżyć datę, bo ich tylko interesuje, czy jest ważna data na kuponie; kupowałam już 3 razy na ten sam kupon, jak to dobrze, że już nie trzeba drukować
            • sasiam Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 15.01.15, 15:48
              kupowałam dzisiaj i u mnie (Koszalin) jest dokładnie tak jak pakipsi pisze. Kupon pokazałam na telefonie i tylko data ich interesowała.
              • ciekawostka81 Re: Kupon z H&M pytanie techniczne ;) 15.01.15, 18:08
                kupowałam dwukrotnie pokazując kupon na smartfonie; przeszłosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka