iberka 15.01.15, 08:51 czy któraś z Was zwracała zakupy z przesyłką i dostała zwrot gotówki a nie środki na ich kartę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-olenka Re: EMPIK.com zwrot 15.01.15, 09:21 Zwracałam wczoraj, za zakupy płaciłam kartą i zwrot dostałam na kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: EMPIK.com zwrot 15.01.15, 09:40 ale ja kupowałam online, dostawa do domu, w takim przypadku zwrot jest odsyłany a nie oddawany w salonie Odpowiedz Link Zgłoś
e-olenka Re: EMPIK.com zwrot 15.01.15, 09:51 w regulaminie w pkt. 12 jest zapis: "Spółka dokona zwrotu pieniędzy na: a) rachunek bankowy Klienta (w tym powiązany z kartą płatniczą Klienta) – jeśli zamówienie było opłacone: - z góry za pomocą przelewu lub karty płatniczej; - przy odbiorze u kuriera lub na poczcie" Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: EMPIK.com zwrot 15.01.15, 09:59 dzięki wczoraj znalazłam jakieś faq empik.com i tam była inna informacja. Muszę to odszukać, bo mnie jak mam dostać kasę na zakupu w empiku to bynajmniej mnie to nie satysfakcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: EMPIK.com zwrot 15.01.15, 10:04 mam poszukiwany zapis: " W przypadku, gdy odstąpisz od Umowy, nie później niż 14 dni od dnia, w którym zostaliśmy poinformowani o tym fakcie zwracamy Ci otrzymaną płatność oraz koszt dostawy produktu. Zwrotu płatności dokonamy przy użyciu tych samych sposobów płatności, jakie zostały przez Ciebie użyte w pierwotnej transakcji, chyba, że wyraźnie zgodzisz się na inne rozwiązanie." No nic, zadzwonię do nich Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: EMPIK.com zwrot 15.01.15, 13:13 to jak w przypadku odesłania można dostać zwrot gotówki? Odpowiedz Link Zgłoś