Dodaj do ulubionych

Dostawka do wózka?

09.09.04, 16:38
Czy znacie jakieś "dostawki" do wózków (uniwersalne) lub foteliki czy krzesełka, które można zamontować do zwykłego wózka, aby w wózku (gondoli) przewozić niemowlę, a starszego braciszka (o 2 lata) od czasu do czasu posadzić czy postawić gdzieś na wózku jak się zmęczy i nie będzie mu się chciało już latać?
Obserwuj wątek
    • anek.anek Re: Dostawka do wózka? 09.09.04, 22:10
      Można na pewno kupić taki specjalny "schodek" montowany na ramie na dole, tak,
      że dziecko stoi jakby w środku rączki. Ale coś takiego widziałam w wersji dla
      spacerówek. I przee wszystkim to sam wózek musi być przygotowany na dwójkę
      dzieciaków = łączna waga przekraczająca średnią wagę nawet wyrośniętego
      niemowlakasmile Najlepiej jak sprawdzisz u producenta swojego wózka. Na pewno
      BebeConfort coś takiego posiada.
    • kokolores Re: Dostawka do wózka? 09.09.04, 22:36
      Szukalam na polskich stronach .ale niestety z niepowodzeniem.Wydrukoj sobie ta
      strone i popytaj w sklepach,Chyba o to
      cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=23634&item=3746918493&rd=1
      Ci mniej wiecej chodzilo??
      smile
      • mamalgosia Re: Dostawka do wózka? 09.09.04, 22:39
        no, fajne
    • mamalgosia Re: Dostawka do wózka? 09.09.04, 22:37
      Gdzies o tym czytałam, było nawet załączone zdjęcie. To było na jakimś forum,
      ale nie moge sobie przypomnieć , na jakimsad((. Wiem, że post pisała niestety
      osoba zza granicy, nie wiem, czy to w ogóle jest dostępne w Polsce (ale Ty
      chyba w Polsce nie jesteś...).
      MOze się ktoś odezwie, też jestem zainteresowana
    • kokolores Kiddy Board 09.09.04, 22:58
      Tak to sie nazywa
      www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=Kiddy+Board&btnG=Szukaj+z+Google&lr=
    • madelaine6 Re: Dostawka do wózka? 09.09.04, 23:00
      Hej,polecam watek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=15489833&a=15489833
      W Polsce nie da sie chyba tego kupic-ludzie przywoza zza granicy.
      Monitorujcie allegro,obecnie jest jedna oferta:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=30865680
      ale swego czasu pamietam bylo kilka-szukalam dla znajomych,z tym ze w gre wchodzi raczej ta jedna firma.
      Mam nadzieje,ze pomoglam.
    • kubus_2004 Re: Dostawka do wózka? 10.09.04, 16:18
      Dzięki wszystkim za pomoc. Ta deskorolka to właśnie to, czego szukałem. Ciut droga, niestety. Znaczy się nowa. Jest jedna używana na Allegro, ale jak cena dojdzie do 140 zł, to sam sobie taką zrobię za połowę tej sumy. A 40 funtów za nówkę to lekka przesada.
      • magmoson Re: Dostawka do wózka? 12.09.04, 12:22
        W Poznaniu można dostawki kupić w sklepie na Kilińskiego (przynajmniej były tam
        4 miesiące temu), za jakieś 90 - 100 zł. Jeśli jesteś zainteresowana, to znajdę
        numer telefonu sprzedawczyni i dowiesz się, skąd sprowadza.
        Są to po prostu zwykłe deski z kółeczkami.
        Na wzór sklepowej zdolny dziadek zrobił nam taką deseczkę, rewelacja, szkoda
        tylko, że nie można na niej usiąść.
        Pozdrawiam
        Magda
        magmoson@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka