monitkao 23.02.15, 20:39 Szukam prezentu dla taty i nie mam pomysłu. Może coś podpowiecie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Prezent na 60-te urodziny 24.02.15, 13:18 A tato to ma jakieś cechy osobnicze poza wiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
monitkao Re: Prezent na 60-te urodziny 02.03.15, 20:36 jest gadżeciarzem, ale ma prawie wszystko, zegarki jakieś 3 sztuki. Od niedawna ma działkę rekreacyjną. Jest na emeryturze. Książki wojenne dostaje z reguły na imieniny. Składamy się z bratem. Także nie dysponujemy zbyt dużymi środkami. W okolicach 300 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszara Re: Prezent na 60-te urodziny 03.03.15, 11:15 mój tata tez jest gadżeciarzem, też ma prawie wszystko, ale ostatnio zauważyłam, że interesuje się poprawieniem sobie komfortu snu, kazał sobie kupić poduszki z łuską gryki, kupuje puchowe i wełniane kołdry i takie tam, więc wpadłam na genialny pomysł, że kupię mu na kolejną okazję nakładkę na materac, bo widziałam w Ikei ostatnio i się mi spodobały, sama też sobie kupię, o, takie www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10155628/, były jeszcze inne, ale ta mi się jakoś najbardziej spodobała Odpowiedz Link Zgłoś
monitkao Re: Prezent na 60-te urodziny 02.03.15, 20:46 wymyśliliśmy hamak na stelażu na działkę, ale może macie lepszy pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
home.sweet.home Re: Prezent na 60-te urodziny 02.03.15, 22:25 Mój tata dostał od nas na ostatnie urodziny dobrej jakości pędzel do golenia oraz mydło do golenia w drewnianym pojemniku, bardzo eleganckie, zapłaciliśmy 250 zł. Tata był bardzo zadowolony, ale wiem, że to chyba nie prezent dla każdego pana, bo nie każdy goli się tak tradycyjnie Odpowiedz Link Zgłoś