Dodaj do ulubionych

gdzie kupujecie oryginalne perfumy?

23.03.15, 13:54
jak w temacie: gdzie kupujecie oryginalne perfumy?
po przygodzie z allegro już nie zaryzykuję, z bezcłówki nie ma kto mi przywieźć, a sama na razie się nie wybieram..
jakiś sklep internetowy?

są jakieś kupony do drogerii? miło by było zapłacić choć nieco mniej ..
konkretnie chodzi mi o chanel COCO MADEMOISELLE
Obserwuj wątek
    • maggi9 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 14:25
      e-glamour.pl
      perfumeria.pl
      tagomago.pl
      mojezapachy.pl
      dolce.pl
      perfumesco.pl
    • aga_36 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 15:00
      Kilka razy w roku Sephora robi dni VIP z 20% zniżką na wszystko dla posiadacza karty (także online) - warto sobie taką kartę założyć przy okazji zakupów.
    • afork Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 20:52
      iperfumy.pl
    • iberka Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 20:58
      empik.com
    • natalek79 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 21:28
      Sephora z rabatem, Douglas (ostatnio przy likwidacji sklepu), zdarzył się i smyk.com bo mieli w świetnej cenie ulubioną Versace (oryginał na 200%, bo dobrze znam perfumę), więc i w empik.com jestem w stanie nabyć.
      • natalek79 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 21:28
        aaa i korzystam z wyjazdów mężowych ostatnimi czasy...
      • kropkaa Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 21:18
        Co to jest "perfuma"?
    • karolina33331 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 21:43
      Kupuję w tagomago, agito, empik. Tam masz pewność.
    • karolina-rzeszow Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 21:48
      Ja kupuję zawsze na perfumesco.pl
      Na 100% oryginały bo dobrze znam zapachy. Na allegro też kupiłam kilka lat temu i to był mój pierwszy i ostatni raz.
      • edie70 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 21:53

xperfume
        merlin
        • magnes16 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 03:54
          na xperfume wszystko ok?
          • dixi Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 05:20
            wszystko ok, tylko mnie dwa razy sprzedali perfumy których nie mieli - zwrot pieniędzy jednak bez żadnych problemów;
    • dixi Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 21:59
      na iperfumy jest kod na - 10% nakpl31 , nie wiem do kiedy ale wczoraj jeszcze działał smile
      • mini_em Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 23.03.15, 22:12
        tylko o ile dobrze pamiętam w sephorze albo douglasie stacjonarnie 100ml edp kosztowały 500zł - a na iperfumy kosztują 576 uncertain

jutro przejrzę wszystkie adresy
        • dixi Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 05:25
          o ile na wiele zapachów w perfumeriach internetowych można utrafić bardzo korzystne obniżki, to na perfumy Chanel nie znajdziesz jakichś większych promocji raczej - jak 100 ml za 200 zł na all to na bank podróba;
          a setka Coco M w S. czy D za 500 zł to raczej nie jest cena regularna, musiała jakaś akcja byc;
          • o_l_a3 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 06:58
            merlin
          • mini_em Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 08:16
            to może to była woda toaletowa? muszę jeszcze raz sprawdzić..
    • tweety_28 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 09:09
      ostatnio merlin
      • kamelia14 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 09:53
        tylko iperfumy.plsmile
    • gabilu Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 16:17
      W sieci jest pełno głosów świadczących o tym, że iperfumy sprzedają podróby. Ja pomimo zachęcających cen nie skusiłam się na zakupy u nich. Poluje na promocje w superpharm i merlinie.
      • maggi9 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 16:33
        A nie słyszałaś o głosach mówiących, że w SuperPharmie też są podróbki/gorszy sort perfum? Bo ja tak. Ba, słyszałam, że w Sephorze sprzedają podróbki.

Iperfum akurat nie lubię mają kosmiczne ceny za przesyłkę a i za odbiór osobisty już sobie kilka złotych liczą. Ale jest pełno perfumerii internetowych sprzedających oryginały. Jak ktoś się boi wystarczy w swoim mieście znaleźć perfumerię internetowa będąca jednocześnie perfumerią stacjonarną i tam sobie pooglądać, przekonać się, że mają oryginały.
        • gabilu Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 18:50
          A nie słyszałaś o głosach mówiących, że w SuperPharmie też są podróbki/gorszy s
          > ort perfum? Bo ja tak. Ba, słyszałam, że w Sephorze sprzedają podróbki.

Nie, nie słyszałam.
          • edie70 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 19:00
            xperfumy wszystko ok smile
        • dixi Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 19:16
          maggi9 napisała:

> A nie słyszałaś o głosach mówiących, że w SuperPharmie też są podróbki/gorszy s
          > ort perfum? Bo ja tak. Ba, słyszałam, że w Sephorze sprzedają podróbki.
          >
          w sieci jest pełno głosów świadczących o tym, że wszystkie perfumy spoza S. i D. to podróbki big_grin
          • maggi9 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 21:58
            Bo to chyba sami pracownicy s i d piszą big_grin

Wystarczy poszperać na forach dla wielbicieli perfum, tam ludzie się znają na rzeczy i sa listy sprawdzonych perfumerii.
            • kropkaa Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 27.03.15, 20:31
              Każdy piszący w internecie zna się na rzeczy, szczególnie ten wierzący, że 30% ceny z seforodaglasa to oryginał... Znam mniej więcej koszt wielu zapachów kupowanych przed polskie oddziały od spółki-matki i akurat perfum nie kupują za 10 zł. Są najdroższe w wszystkich kosmetyków. Wiele firm skupuje zapachy wycofywane z rynku, wtedy faktycznie cena może być korzystna, czy jakieś kosmiczne ilości (jak SuperPharm), ale zauważ, że zapachy zawsze popularne i drogie nawet tam są drogie, a nawet droższe gdy Sephora ma -20%.
              • maggi9 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 28.03.15, 22:39
                Pisałam o forach dla ludzi znających się na temacie a nie Januszach, którzy się znają na wszystkim. 30% ceny z s i d jest niemożliwe ale już połowa tak. wystarczy poszukać. No i warto wiedzieć, że na przykład Chanel nie robi wyprzedaży dlatego Mademoiselle i inne Chance nawet w necie sa drogie.
    • olesia301 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 24.03.15, 19:23
      W Rossmanie smile. Te, których używam akurat tam są i czekam na promocje.
    • najdluzszapodroz Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 28.03.15, 14:19
      mini_em daj znać gdzie i za ile kupiłaś.a jak już kurier przywiezie to podziel się opinią na temat oryginalnoścismile coco m to mój ulubiony zapach.
      2lata temu kupiłam wg mnie podróby właśnie w sephora. reklamacja rzecz jasna odrzucona. machnełam ręką. ale od tamtej pory sprowadzam z usa. zapach nie znika po 2h a po 6.
      • mini_em Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 28.03.15, 20:33
        o widzisz, a ja mam właśnie w sephory te które się kończą- pachnie cały dzień. jeszcze nie kupiłam- jutro jadę na szoping- popatrzę stacjonarnie
        • kropkaa Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 28.03.15, 20:58
          -20% na wszystko jest (Black card), kupiłam sobie Beauty Blender smile
          • mini_em Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 28.03.15, 22:15
            ja jednak zamówiłam online z sephory lancome la vie est belle- jest -15% z kodem payback
            • mini_em Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 09.04.15, 09:22
              edit: lancome zwrócę- to jednak nie mój zapach..
              kupiłam coco mademoiselle w TAGOMAGO- zapach trzyma się cały dzień, na apaszce/ kurtce nawet czuć wyjmując rano z szafy po użyciu dzień wcześniej
              podsumowując po przebojach (pan z allegro oddał kaskę) mam to co chciałam smile
              a tago mago polecam- szybka przesyłka, dobra cena
              • els.ol Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 09.04.15, 11:21
                Wczoraj dostałam Lacostę Femme 90ml z tagomago - polecam. Najtaniej było (przesyłka, jeśli się kupuje przez Ceneo - gratis) Rano się psiknęłam, wieczorem byłam u koleżanki, pytała czym tak ładnie pachnę.
                • els.ol Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 09.04.15, 11:22
                  Zapach znam od lat - kupowałam zazwyczaj na bezcłowym.
              • najdluzszapodroz Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 09.04.15, 22:29
                chyba mamy podobne nosywink mi także lancome la vie est belle nie podpasowało. teraz zamówiłam Gucci Premi?re. co prawda kocham mademoiselle ale coś nowego się przydasmile
                • mini_em Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 09.04.15, 22:39
                  zupełnie nie rozumiem dlaczego la vie est belle jest wszędzie porównywane do mademoiselle uncertain ja nie widzę podobieństwa w ogóle !
                  • najdluzszapodroz Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 09.04.15, 22:46
                    ee, mini_em ja nie porównałam tych dwóch zapachów. tak jak ty uwielbiam mademoiselle, i też swego czasu testowałam la vie est belle-i też okazał się nie moim zapachemsmile a teraz testuje gucci premiere.pozdrawiam
    • cassa-ndra Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 09.04.15, 12:09
      Lubię te z avon, trwałe,ceny tez w miarę
      • mini_em Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 09.04.15, 22:41
        dla mnie avon jest bardzo nietrwały - a z ich zapachów lubię little black dress- kiedyś kupowałam jako studentka teraz co jakiś czas mamie podrzucę smile lubię sobie powąchać jak u niej na półce stoi wink
        • mamaanet Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 29.04.15, 08:27
          czy ktoś kupował w parfems.pl?
    • ciekawostka81 Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 29.04.15, 10:14
      polecam wątek perfumeryjny na wizażu, w pierwszym poście lista sprawdzonych, polecanych perfumerii internetowych; dzięki wyszukiwarce można poczytać o danej perfumerii;
      wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690381
      • mamaanet Re: gdzie kupujecie oryginalne perfumy? 29.04.15, 11:25
        dzięki wielkie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka